Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flowery

Bezpłodność, kryzys w związku

Polecane posty

Gość gość
a moze ona jest bezplciowa i to dlatego. Plemniki moga zanikac jak baba jest bezplciowa. On powinien sprobowac z inna.

Gość ciekawskiii005
Jak.to ta nasza to fajna dupa tez od konstytucyjnego wlasnie on od cywila taki dziany radca prawny po 30stce

Gość ciekawskiii005
Jak to ta nasza to fajna dupa od konstytucyjnegoi tez wlasnie on od cywila dziany radca prawny kolo trzudziestki tylko pol roku ostatnio uj***l

Gość ciekawskiii005
Ma fajne usta pewnie dobrze ciagnie cycki duze i spoko dosyc chuda z buzki nie brzydka

Gość gość
flowery jak tam sexik???

Gość gość
Jak ma duze cycki to moze im sie uda ale jak plaska to powinien poszukac innej.

Gość ciekawskiii005
mowie ze fajna cycki duze tak z c-d dupka spoko nogi szczuple jak na nia dlugie mimi ze ma na oko z metr 65 a on studentki mowia ze fajny az ciezko wierzyc ze strzela slepakami hehe ale se poradza bo jego ojciec tez prawnik ma kan elarie jej starzy tez wiec kasy jak lodu w d***e im sie juz przewraca

Gość ciekawskiii005
kumpel mieszka dwa domy dalej to duzo wie. psa maja labradora codziennie rano biegaja ona jezdzi konno i w gory czesto tez jezdza . bez przerwy zamawiaja ksiazki kurierem normalnie nie wiem ile mozna czytac ale jak mowil to w ch*j duzo masakra. czasem sie pokloca widzial ostatnio jak wsiadalai do auta i sie klocili ale tak ponoc czasem mozna przez okna podejrzec jak sie macaja i takie tam

Gość gość
Ciekawski mow cos wiecej

Gość ciekawskiii005
to mojego kumpla trzeba pytac ona jest ponoc dobra dupa mowil ze widzial jak sie opalala przed domem on podszedl a ona go od razu za uda i maca po k*****e to wzial ja na rece i zaniosl do domu poszli sie bzykac i tak ponoc nie raz sie caluja na ogrodzie a on z okna na gorze widzi oni nie wiedza ze on sie fapi bo on z innego wydzialu jest ale ja obczailem

Gość gość
pewnie sie teraz ostro pieprza po miesiacu przerwy zapytaj kolegi czy widzial czy ona temu swojemu obciaga z polykiem

Gość gość
pewniew teraz mu wlasnie obciaga

Gość gość
Darujcie sobie, każdą dyskusje sprowadzacie do jednego

Gość ciekawskiii005
raz na zajeciach miala cienki stanik i cienka bluzke to widac bylo jak jej sutki sterczaly. dwie takie mamy na wydziale ona i jeszcze jedna 40 ale mlodo wyglada i ma fajne cycki takie dwie fajne niunie tytul dojtora do nich nie pasuje nie glupie ale za sexi na uczelnie ten doktor z cywila to szczesciarz codziennie moze ja posuwac

Gość gość
dajcie se spokoj. ona wlasnie jeczy on sie spuszcza a wy tylko zazdroscic mozecie :D

Gość Flowery
Wpisow powyzej komentowac nie bede - zenada. Moze Cukiera i inni sensowni ludzie tu zajrza i cos sensownego doradza. Nie moge spac. Czuje ulge, ale tez niepokoj. Jest jak na razie lepiej. Jak sie kochalismy to na poczatku byl taki spiety jak nigdy, ale po "rozgrzewce" mu na szczescie przeszlo i wreszcie przypomnialam sobie co to znaczy miec czulego faceta. Potem duzo rozmawialismy. Mowi ze chcialby chwile odpoczac - od tych badan glownie - ze to nic milego masturbowac sie za cienkimi drzwiami przy zdjeciach panienki z silikonem, wiedzac na dodatek ze na niego czekam. Powiem szczerze - milo mi sie zrobilo po tych slowach, pomyslalam ze mnie moze kocha tak jak ja jego. Powiedzial ze jak bedzie gotowy na chodzenie po lekrzach to da mi znac. Rozmawialismy tez o tym slubie. On nie chce go przekladac. Zdziwil sie, skad mam takie mysli. Mowil, ze przelozenie slubu nie wyleczy go przeciez z bezplodnosci. Ostatnia rzecz mnie zdziwila - przeprosil mnie ze ostatnio byl taki oschly, ze nie poswiecal mi uwagi i ze sie od siebie oddalalismy. Mowil ze widzial to ze sie staram ale gnebily go jego wlasne mysli i nie potrafil sie otworzyc.

Gość Flowery
Ja też sie troche wygadalam. Powiedzialam mu po prostu co czuje - ze jestem slaba psychicznie i potrzebuje jego bliskosci - i w lozku, i na co dzien, ze potrzebuje rozmowy i wspolnego spedzania czasu, ze jest dla mnie najwazniejsza osoba, nie tylko facetem ale tez przyjacielem. Powiedzialam tez, ze mialam wrazenie ze juz w ogole go nie pociagam. Zaprzeczyl, mowil ze gdybym go nie pociagala to by odszedl, bo jestesmy w takim wieku ze seks jest bardzo wazny. Mowi, ze po prostu ma problemy ze soba, ale ze zrozumial, ze nue ma sensu zamykanie sie w sobie, bo i tak to nie zmieni niczego na lepsze a moze stracic to co ma (mnie mial na mysli).

Gość Flowery
Jest duzo lepiej :) W nocy nie moglam spac, kolo 5 nad ranem on sie obudzil i to zauwazyl. Przytulil mnie, a ja - sama nie wiem czemu - poryczalam sie. Po jakims czasie zasnelam, bylo juz calkiem jasno. Chcialam wstac rano do pracy, ale on powiedzial ze zadzwobil do mojej kolezanki zeby wziela za mnie zastepstwo, sam tez zostal w domu. jakos sklejamy ten zwiazek po tym okropnym miesiacu... :)

Gość cukiera
super :) widać że jesteś rozsądna i dzięki temu wam się uda, bo nie robisz takich głupot jak sugerowali ci wyżej ;) powodzenia!

Gość ciekawskiii005
faktycznie u nich się wczoraj długo światło paliło i dzisiaj nie poszli do roboty specjalnie siedzieliśmy cały dzień u kumpla i gapiliśmy się przez okno hehehehehe to oni nieźle flowery powiedz swojemu fagasowi żeby mi wpisał chociaż 3 bo jak nie to powiem studentom administracja 3 rok grupa 8 niech nam zaliczy ćwiczenia a nie uj**** pół grupy

Gość gość
Pewnie tak dugo ją posuwał i dlatego sie tak światło paliło długo

Gość ciekawskiii005
wyszli z domu lizali sie przy aucie ciekawe gdzie idą

Gość gość
flowery jesteś tu? czy to faktycznie ty jak mówi ciekawski i wyszłaś?

Gość gość
Flowery skoro Ty nie chcesz mieć dzieci, a on tak, to jakim cudem jesteście razem i planujecie ślub? Macie zupełnie inne priorytety życiowe.

Gość Flowery
Ciekawski, daruj sobie ;) Ale ja zgodzilam sie na dziecko. Ponad rok, prawie codziennie wspolzylismy bez zabezpieczenia, jeszcze nie wiedzielismy ze nie mozemy miec dzieci. Ogolnie za dziecmi nie przepadam. Ale jesli jakies lepiej poznam to lubie bardzo, to jedno konkretne dziecko. Swoje na pewno bym pokochala.

Gość Flowery
Z badan wyszlo, ze on ma plemniki, ale jest ich zbyt malo i dlatego nie sa zdolne do normalnego zaplodnienia. szansa jest, ale mniejsza niz na szostke w totka. Obgadalismy temat, podjelismy decyzje. Dajemy sobie czas, co najmniej rok. zadnej antykoncepcji, on postara sie prowadzic zdrowszy tryb zycia. jezeli sie jakims cudem uda - fajnie. jezeli nie - jesli bardzo bedziemy chcieli dziecka, to sprobujemy z in vitro. Ale obiecalismy sobie, ze nie bedziemy sie strsowac jak niektore pary - zadnego seksu na przymus, zadnego powstrzymywania sie od seksu przez dluzszy czas. po prostu na razie cieszymy sie soba :)

Gość Flowery
Tak szczerze to strasznie sie boje... jeszcze mu o tym nie mowilam. 1. Co bedzie jak sie okaze ze jednak sie nie da? Jak on to zniesie? Boje sie o niego. 2. Jak wyglada caly zabieg in vitro? Szczerze mowiac strasznie mnie to krepuje. Jemu pobiora sperme a mi wstrzykna? (Tak bardzo obrazowo) 3. Co jesli przez te cale staranie sie odsuniemy sie od siebie a seks stanie sie dla nas czysto mechanicznym obowiazkiem? Do tej pory kochalismy sie dla samego seksu. Co jesli w ogole przestanie nas to cieszyc?

Gość ciekawskiii005
Ty jestes fajna on nie brzydki bedziecie sie ****** z radoscia :D :D :D ale niech da 3 ! ! !

Gość ciekawskiii005
pan F.G i pani K.I? :D piękna z was parka :D jakbyście jeszcze byli lepsi dla studentów to może byście mieli dzieciaka każda dwója to minus 10 jego upośledzonych plemników :D on się umie chociaż spuszczać tak bez robaczków? :D

Gość ciekawskiii005
napisz jak mu obciągasz i jak on cie pieprzy może coś poradzimy na bezpłodnośc może wkłada nie w te dziure co trza