Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie w DUCHY w domach zamieszkujące

Polecane posty

Gość gość
We snie sie pojawiają się , mojego męża babcia sie mi ukazała i ostrzegła .Opisałam ja ale nigdy nie widzialam fotki jej ale wiedziałam że to ona he he

Gość gość
Róznie wyglądaja , są czasami niewidoczni albo zarys postaci jest najgorsze są te w kapturach , ciemne i szare postacie

Czemu najgorsze są w kapturach? Mnie odwiedzały głównie w kapturach, a dwa razy w czymś a'la kkk

Gość gość
Bo takie ktore sie pojawiły u mnie , nie były przyjazne i strach mnie ogarniał

[zgłoś do usunięcia] Tocharski Wiatr xen - nie ma czegoś takiego jak bliska osoba. Zmarli tracą świadomość i się nie pojawiają... x Mój ojciec pojawił mi się po śmierci wyłącznie raz,ale nie jako postać,lecz w formie znanego zapachu.Bezcenne,jak Mastercard.Może nie na miejscu,ale jak wymowne.

Gość gość
No zapach tez swoje robi , jak pachnie to ok jak smierdzi na bank nic dobrego to nie jest :)

Feromony to nie perfumy,nie pachniał Giorgio Armanim,tylko jak zwykle zapach skóry połączony z papierosem,nie do podrobienia.

Gość gość
Ja nie raz wyczuwałam w domu zapach konwalii , róż to zapachy babci męża były oraz zepsute mleko taki kwas to dziadek tak pachniał .Ale zdarzyło mi się wyczuć jakby ktoś wegiel palił i smród miesa popsutego

Gość gość
czy coś sie poruszało albo stukało?

gość czy coś sie poruszało albo stukało? x Porusza się i stuka,kiedy mam delirkę hehe.Ok przepraszam pojechałam po bandzie:D.

Gość gość
Tak , nawet rzucano we mnie łyzeczką w kuchni , raz na głowę spadł mi kawałek drewna lezacy na szafce zmywałam wtedy .Albo maszyna do szycia odmawiała mi posłuszenstwa stara singer , bo nalezała do dziadka .Ale gdy poprosiłam jego by uzyczył mi maszyny , bo szyje ubranka dla dzieci .Maszyna chodziła już bardzo dobrze :)

Gość gość
No bez przesady to nie amityville , nie wiem czy dobrze tytuł filmu napisałam he he .u mnie nic narazie nie latało i się nie trzesło

Gość gość
Nie bo wszystko ma logiczne wytłumaczenie. .straszyc tylko potraficie. Po co to robicie?

Gość gość
nie wszystko

Gość gość
up

Gość gość
były stukania i jakby cos chodziło