Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to już wszystkie dokumenty ? Becikowe i rodzinne

Polecane posty

Gość gość

Ja się jutro wybieram do urzedu żeby załatwić to becikowe i rodzinne. Może powiecie mi czy mam wszystkie dokumenty czy czegoś brakuję ? Narzeczony specjalnie wolne wziął więc chcielibyśmy żeby była tyko jedna wizyta. Mam: akty urodzenia zaświadczenie z US o dochodach 2012r zaświadczenie z Zusu u ubezpieczeniu 2012r PITy 11 za 2012 Wszystkie umowy z 2012 r Oświadczenie o zarobkach za drugi przepracowany miesiąc ostatniej pracy zaświadczenie od lekarza karte ciążą same kwestionariusze na miejscu wypełnie ,ale czy to wszystko?

Gość gość
Ksero dowodów osobistych, akt urodzenia dziecka I tak na bank czegoś nie będzie :D

Gość gość
Zgadzam się z tym, że na bank czegoś będzie wam brakować

Gość gość
ja teZ myslalam ze mam wszystko a bylam tam 3 razy zanim przelali kase na konto :)

Gość gość
A czemu to wszystko za 2012 a nie 2013? Wydawało mi się że za poprzedni rok trzeba

Gość gość
to Was zadziwie bo wszystko było ;D nikt wlasciwie nie wie dlaczego z 2012 roku , urzedniczka mi powiedziala , ze tak w ustawie maja .Od pazdziernika chyba bd trzeba miec z 2013

Gość gość
Ja mialam do wypelniania maaaaase dokumentow. Zaswiadczenia oswiadczenia, wniisek i itd maz ciagle jeździł. A ts baba byla wogole nie ogarnięta w tym urzedzie

Gość gość
Procedury takie jakby z 10 tys dawali

Gość gość
Urzędniczka nie wie dlaczego? Ojp zalamka Z 2012 dlatego że okres zasilkowy jest od października 2013 do października 2014 a dochody bierze sie z roku poprzedzającego okres zasilkowy czyli z 2012. Od października 2014 do paź 2015 będzie nowy okres zasilkowy i wtedy rok poprzedzajacy to będzie 2013 nie wiem co w tym trudnego :/