Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co reprezentują sobą kobiety? Opinie panów poproszę

Polecane posty

Gość gość
"Wątpię, aby jakakolwiek kobieta chciałaby(...) "takiego a takiego - sugerowanie jakoby adwersarz nie był przydatny biologicznie samicom naszego gatunku. Nosz mów do pupy to cię osrrra. Coś w tym powiedzeniu jest zdaje się. Kafenautki mają problemy z doborem argumentów, bo ich mózgami rzadzi macica przesłaniająca wszystko inne.

Gość gość
Oczywiscie, ze poleczki dla mnie to gowno zywe ktorego nie dotkne. A widzac was za granicuja udaje, ze jezyka.p nie znam I spierrdalam w dal. Ja nazywam rzeczy po imieniu, a wy nie zaslugujecie na szacunek, ba nawet na kulture z mojej strony nie licz. A teraz biegnij ty mala dzifko pochwalic sie zdradami I blagam nie odpisuj mi. :-D

Gość gość
Wyluzuj bo ci żyłka pęknie. Pogadaj może z matką o błędach wychowawczych jakie popełniła, wszystko da się przepracować.

Gość gość
Na kulturę z twojej strony nie liczę, bo jej nie masz. Ciekawe czy w realu też taki "odważny" jesteś. No ale od czego jest anonimowość w internecie, można dać upust frustracji i odreagować niepowodzenia:)

gość "Wątpię, aby jakakolwiek kobieta chciałaby(...) "takiego a takiego - sugerowanie jakoby adwersarz nie był przydatny biologicznie samicom naszego gatunku. Nosz mów do pupy to cię osrrra. Coś w tym powiedzeniu jest zdaje się. Kafenautki mają problemy z doborem argumentów, bo ich mózgami rzadzi macica przesłaniająca wszystko inne. x Robisz sobie krzywdę pisząc w ten sposób.

Gość gość
tak odwazny jestem. Chcesz sprawdzic podaj priva.

Nie jestem typową kafeterianką.

Gość gość
niczego nie mam ochoty sprawdzać, a tym bardziej podawać priva tak wulgarnej osobie.

Gość gość
bo sie boisz I tak nie jestes anonimowa. haha

Gość gość
Nie, po prostu sama sobie dobieram towarzystwo na poziomie, jaki mi odpowiada. A zachowanie jakie tu prezentujesz nie odpowiada mi, proste.

Gość gość
Ty tez nie jesteś tak anonimowy, jak ci się wydaje. Ciekawe co by twoja matka powiedziała, czytając to co tu wypisujesz, no chyba że pochodzisz z patologicznej rodziny.

Gość gość
rozumiem, ze tym towarzystwem sa kobiety z kafe I taplacie sie wspolnie we wlasnych odchodach. :-D

Gość gość
alez jestem anonimowy juz przez sam fakt przebywania daleko poza PL. haha

Im dalej w las,tym gorzej.

Gość gość
dodam, ze nawet jesli jakims cudem trafila tutaj normalna kobieta, to nie powinna bronic tych dziwek bez moralnosci. haha

Nie,ja bronię własnego honoru;).

Gość gość
"Ciekawe co by twoja matka powiedziała, czytając to co tu wypisujesz, no chyba że pochodzisz z patologicznej rodziny." --- kolejny pseudoargument , błędnie utożsamiający relację matka -dziecko z relacjami kobieta-mezczyzna (a w takim konteksie nastepuja blizsze zwiazki damsko meskie). Przecież nie zostało przedstawione nic wartościowego na obronę tych kafenazistek, które kochają upokarzać anonimowo słabszych ludzi.

Gość gość
23.50- otoz to!:)