Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wesele pod golym niebem

Polecane posty

Gość gość

Co myslicie o takich weselach pod golym niebem oczywiscie nie wliczając komarow deszczu jesli pogoda splatala figle i podobnych lub gorszych rzeczy

Gość gość
Mysle ze to takie "amerykanskie". Ale sadze tez ze ojciec bedzie prowadzil swoja corke do oltarza w niedalekim czasie, dr***ny beda w tych samych sukienkach, imprezy plenerowe i wiele wiele innych atrakcji ktore przyplywaja do naszego kraju z "za wielka woda". Ze slubu i wesela robi sie CYRK

Gość gość
cyrk to i bez ameryki niektórzy na swoich weselach robią. ojcowie kiedyś prowadzili i u nas swoje córki do ołtarza i ta tradycja już wraca. a jeśli chodzi o wesele pod gołym niebem to czemu nie, skoro młodym to odpowiada chociaż osobiście w naszym kraju bym nie ryzykowała. w ostatnich latach nawet upały w dzień nie gwarantują ciepłej nocy.

Gość gość
zdecydowanie nie, to bardzo niekomfortowe dla gości

Gość gość
Deszczu może nie byc, ale komary będą zawsze i na to nie masz wpływu.

Gość gość
troche ryzykowne. Lepiej poszukac sali, ktora ma ladny ogrod gdzie goscie beda mogli wychodzic np. rytkowka www.rytkowka.pl/ Maja i fajna sale i ladna okolice. Na pewno gosciom sie spodoba

Gość gość
pod gołym niebem to bym sie nie odważyła, ale pod namiotem czemu nie?? ja miałam wesele we wrześniu na sali, pogoda była super, na sali za ciepło, a koleżanka miała tydzień wcześniej i lało

Gość gość
"ojcowie kiedyś prowadzili i u nas swoje córki do ołtarza i ta tradycja już wraca." to bardzo ciekawe kiedy?? Chyba nie w kk

Gość gość
pod namiotem super sprawa

Gość gość
Oczywiście, że była w Polsce taka tradycja. W Polsce szlacheckiej np. A wesele pod gołym niebem mieli moi rodzice - 35 lat temu. I nikt nie mówił, że to "po amerykańsku" ;)

Gość gość
No jesli chodzi o wesele pod golym niebem to jest ten problem,ze ciezko przewidziec pogodę, ja bym nei ryzykowala.. moze jakis lokal w ustronnym miejscu po prosty, z dala od wiekszego miasta? Zakątek Smaku http://www.zakatek-smaku.pl/ moze byc dobrym wyborem :) Słyszałam juz wiele dobrych opinii o tym miejsc.

Gość malwika24
Ja swoje wesele urządzałam może nie dosłownie pod gołym niebem ale na dworzu pod takimi dużymi namiotami.wszystko elegancko przygotowane, nie było problemów z donosem dań. choć pogoda nie do końca dopisała (było trochę zimno i słońce wychodziło dość rzadko) to dania były serwowane gorące. uważam, że takie wesela mają swój klimat. był parkiet drewniany więc tupańce też były ;) co prawda wesele skromne na 52 osoby ale bardzo udane! Jeżeli jakaś panna młoda spod Warszawy marzy o takim weselu to mogę polecić Hotel Willa Zagórze. Spełnili moje najbardziej wydziwiane pomysły. Bardzo dużo mi pomogli i wszystko było tak, jak sobie zaplanowałam :) pozdrawiam!

Gość gość
Witam, również zastanawiam się nad weselem pod namiotem, jaką firmę możecie polecić?

Gość gość
To fajny pomysl,ale pogody nigdy nie przewidzisz;)myślałam tez o innym sposobie wyprawienia wesela, padło hasło wynajęcia namiotu w takim stylu : http://mastapolska.pl/pl/produkty/alu-event.html kiedys bylismy za granicą u znajomych na takim weselu i bardzo nam się to spodobało.

Gość gość
Wydaje mi się, że to bardzo dobry pomysł, chociaż ja zdecydowałam się na tradycyjne przyjęcie tu http://www.restaurant99.com/ i też byłam bardzo zadowolona.

Gość gość
Ja zorganizowałam takie wesele. Było super! Wynajęliśmy namiot na http://www.namiotyhalowe.pl/ . To był strzał w dziesiątkę, wszyscy znakomicie się bawili. Polecam każdemu takie rozwiązanie.