Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika90

Odchudzanie kto ze mna grupa wsparcia

Polecane posty

Kleo uważaj na sklepowe surowki,sprawdz sklad bo czesto maja oprocz calej tablicy Mendelejewa również cukier,śmietane i majonez. Przez to duuuza ilosc kalorii .Ja surowki sama robie :) Majonezu w domu wogole nie uzywam,staram sie go zastepowac jogurtem nat jesli jest to mozliwe.

zdublowalo sie upalow Wam zazdorszcze u mnie od kilku dni non stop leje :( Wczoraj na wyprzedazy dorwalam duzy basen,starsza dziecina sie rozplakala bo nie wiem czy w te lato go rozpakujemy

Kleo u mnie tez dzis grill sie szykuje ale bedzie dzis pstrag chyba sobie nie odmówie, u mnie tez upały ze masakra nie wiem co ze soba zrobic wczoraj wypróbowałam endomendo - zrobiłam 3 km w godzine z mezem i dwójka dzieci, stracone 250 kcal wspaniała sprawa np na grzybach ( mam blisko pustyni bledowskiej ) gdzie łatwo sie zgubic,

Gość skolowana
Czy ktoras z was probowala therm line???

Kiedyś próbowałam jakis inny produkt , który powoduje spalanie tłuszczu, tego akurat nie.

Gość skolowana
Pomagalo cos ?

Powiem tak- byłam wtedy na dietce, a to miałbyć wspomagacz. Brało się to przed przed cwiczeniami- pociłam się przy tym strasznie- więc wpływ jakiś na organizm miało.

Gość p3r3lci4
Ja probowalam therm linea czy jak to tam sie nazywa ale jakas tam forte czy plus czy II cos tam w tym stylu .. rok temu dokladnie ;) tylko ze wtedy tez stosowalam diete 3D chili i codzienie cwiczylam... owszem schudlam prawie 15 kilogramow i w dzien wyjazdu nad morze wazylam okolo 98 kilo... pojechalam nad morze.. najadlam sie gofrow..lodow.. i chipstikow i innych fast foodow i tak o to przez rok czasu dobilam do 130 kilo ;D tak wiem moja i tylko moja wina ;( Takze chcac nie chcac nie moge ani nic dobrego powiedziec o tych tabletkach ani nic zlego hehe ;) Bonyś... jestem z mazur i 6 sierpnia wyjezdzam w gory wiec odrazu usprawiedliwiam sie ze nie bede sie odzywac przez dluuuuzszy czas poniewaz jest taki plan ze prosto z gor jedziemy nad morze wiec wakacje pelna para hehe.. tylko wiadomo.. na lazdym rogu kusiciele.. znow... jak rok temu !! Mam zamiar sie nie poddac ale przeciez na caly dzien w zakopanym nie bede ze soba ciagnac warzyw, piersi z kurczaka i np kaszy gryczanej gdzie bedziemy lazic po gorach.. ;/ wiem ze znow mi sie przytyje ale zawsze mam teraz na minusie o ponad 6 kilo i ewentualnie dobije jakies dwa kilo do gory i za max dwa tygodnie przysiegam wszem i wobec ze wroce i znow bedziecie mi pomagac w gubieniu kolejnych kilogramow ;)

Gość skolowana
Dzieki za odpowiedz. Ja akurat mam therm line forte z polecenia farmaceutki Dzis sie zwazylam 2dzien diety - 0,3kg

Gość Kleo85
hej u nas upałów ciąg dalszy... zniwa mamy w połowie, dziś przez jakieś 6 godzin będziemy wozić wozić słome z pola- uwielbiam to :D poważnie... kiełbaske sobie wczoraj odpuściłam- zjadłam mały kawałek na śniadanko Skołowana ja biorę Lineę 30+ i polecam mimo, że ja sama byłam bardzo na nie, ale widzę, że mi służy- może dopiero od ponad tyg nie mam parcia kompletnie na słodyczE. Wszystko leży koło mnie na ławie, a mnie to nie rusza,zazwyczaj odnoszę do szafki. Imslin ja zawsze czytam skład a surówki wybieram takie bez śmietany i majonezu- my majonezu nie używamy tylko raz do roku- do jajek na Wielkanoc.Poważnie u mnie w lodówce tego nie ma. P3 nie chce się madrzyć, ale nawet na wakacjach można trzymać dietę. Nie poddawaj się, wakacje nie powinny być wymówką. To niezdrowo raz się ograniczać a za parę dni wcinam paki cipsów popijając je piwem. Wytrwaj w swoich postanowieniach. Boję się, że już do nas nie wrócisz :( nie miej mi za złe, że tak mówie... ale marwię się bo teraz weszłaś na dobrą drogę i szkoda mi będzie jak zboczysz z tej ścieżki U mnie na obiad tylko rosół. Nawet dzisiaj nie mam czasu na mięso, ziemniaki i stanie przy garach jak tyle pracy mamy Ewa jak Twoja waga? ja postanowiłam, że wagę sprawdzę dopiero w piątek

Gość gość
gęęgęęgęę

Kleo nie miej mi za złe że tak Cię poprawiam,ja kiedys robiłam te same błędy :) A co do wakacji to dobrze gadasz :) wystarczy jesc z glowa i liczyc kalorie i nawet na wakacjach nie utyjemy :)

Gość Kleo85
Imslim coś Ty... jasne, że nie jestem zła. Dużo, dużo czytałam odnośnie tabelek na opakowaniach. W głowie oliczam kalorycznośc,uważam na cukier,tłuszcze i węglowodany przy produktach

Kochana ja nie mam zamiaru się poddawac i odpuscic sobie na tydzien diete i obzerac sie chipsami ;P jedyne co wiem, jaki blad bede popelniac to piwo.. badz innego rodzaju trunki.. ja wiem ze mozna bawic sie tez na trzezwo.. ale to nie to samo gdy banda mlodziakow sie upije i sie swietnie bawi a ty trzezwa za nimi latasz i myslisz sobie boze co ja tu robie... jakie zwalone wakacje.. Mysle ze napewno odpuszcze troche dietke bo to zajdziemy na loda, na oscypka na cokolwiek. Ale sama wiem juz po sobie ze podchodzac do budki z lodami nawet ostatnio kiedy kupowalismy lody nie wzielam super big loda mieszanego swiderka w polewie i slodkiej posypce tylko loda waniliowego mini aby tylko troszke sie orzezwic ;) wiec mysle ze jestem na dobrej drodze tylko okres wakacyjny jest dla mnie strasznym okresem do odchudzania.. Za rok mam prawdopodobnie dwa wesela wiec mam o co walczyc nie mowiac juz o zdrowiu! Wiadomo ze najwiekszym powerem do odchidzania jest to jak sobie pomyslisz jak na weselu bedziesz swietnie wygladac w krotkiej sukience do tego but na obcasie i tance i hulanki przez cala noc bez 4 wiader potu hehe ;) pozatym za tydzien od poniedzialku Ewa Chodakowska na facebooku zaczyna wyzwanie miesieczne mam zamiar wziac w nim udzial tylko ze ze spoznienien kilku dni jak wroce z wakacji ;) Do tego rodzice obiecali wylozenie pieniazka na karnet na basen i silownie. Takze wroce dziewczyny wroce! I mam nadzieje ze wtedy kiedy ja bede zmagala sie nadal ze swoimi kilogramami (a dluga droga przede mna) a wy juz bedziecie u celu nadal bedziecie tu zagladac i podtrzynywac mnie na duchu ;)

Gość ja90
witam Was dziewczynki odpowiadając na pytanie jakie tab. biorę to anty to raz i taką na ciśnienie to dwa u mnie cóż jeśli o weekend chodzi był grill, lody sobie darowałam i cholercia tej wagi nie kupiłam może dziś zdąże a jak wam miął weekend a i łe byłam na zakupach udało mi się zakupić dwie bluzki 1 fajne nawet spodnie tunikę choć w pracy w niej nie wystąpię ale na zakupy pojechać fajna no i białe spodnie w które się ledwo wciskam to jako motywacja ma być do odchudzania he he

Ja 90 ja mam 2 pary spodni za malych i tez sa motywacja ;) ja po weekendzie trochę kiepsko ale właśnie te weekendy sa najgorsze jeśli chodzi o dietę

Kleo pytałaś mnie jakis czas temu kiedy będzie można kupić Superlinie ze mną,dziś dostałam informacje że będę od 18 sierpnia w kioskach :)

Gość kleo85
P3 fajnie,że nie odpuścisz :) musisz do nas zajrzeć zaraz po wakacjach Ja90 ja też biorę tabletki anty, Vibin Imslim o super, dzięki za info. Może uda mi się zakupić Ewa jak u ciebie po weekendzie? oglądałm dzisiaj powtórke rozmów w toku ''nie zgadniesz ile schudłam'' ja nie mam nic w lodówce dla siebie...ani serka, ani jogurtów warzyw też nie... muszę skoczyć do sklepu. Dzis mam ciężki dzień

dokładnie Efcyk, te weekendy są dla mnie wyzwaniem a wszystko przez mężulka bo opycha się wtedy słodyczami i pyta czy chcę... wczoraj zjadłam pól szklanki cipsów :P (Napisałam szklanki bo w garsci tyle miałam)

Imslim zrobisz jakies skany z tego czasopisma i wrzucisz na bloga albo gdzieś na zapodaj.net? Chetnie bym zobaczyła a niestety nie mam mozliwosci zakupic czasopisma bo mieszkam w Niemczech. ;)

Gość ja90
Tak Kleo znam ten ból kiedy chciałoby się aby wszystko co dobre jest w domu znikło a zostały warzywa i owoce tak się nie da niestety mnie tez wkurza czekolada w lodówce itp. no ale to jest chyba sedno sprawy abyśmy sobie potrafiły odmówić ja jeśli o mnie chodzi to licząc w skali od 1 do 10 to ledwo 3 jeśli o odmawiania chodzi wiec muszę zacząć ćwiczyć odmawianie he he

Gość p3r3lci4
Dziewczyny, niektore z Was odchudzaja sie z dukanem tak? Jest teraz taka dieta OXY. Podobno to jest ulepszenie diety dukana.. co o niej sadzicie? Bo mam zmaiar ja zaczac jak wroce z wakacji. Ciezko mi jest przyzwyczaic sie do tych 5 posilkow i jeszcze ustalanie wieczorem tego co bede jadla na drugi dzien to juz w ogole masakra hehe. Wiec pomyslalam sobie ze gdy zaczne jakas diete odgornie ustalona to moze nabiore takich juz konkretnych nawykow ;) co myslicie?

Musze poczytać o tej OXY to Ci dam znac jakie wrazenia ;)

Gość Anya77
Witam wszystkich. Ja już po badaniach i wychodzi że dieta refluksowa do końca życia mi się szykuje - więc nie ma bata, schudnę na pewno choćby miało to trwać lata ;) Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

Gość agula
Hej. U mnie burza, siedze w domku. W lodowce chlodzi sie dukanowski deserek:)

Gość skolowana
Hej. Po weekendzie tak jak i przed :) Dzis bylam z maluchem siostry u okulisty i okazalovsie,ze ma spory astygmatyzm ;/ bedzie nosil okularki Ogolnie caly dzien zabiegany

witam wszystkich :) jestem tu nowa , chce schudnac i szukam osób co mozna na ten temat popisac i wspierac się :)

Gość ja90
Tosia123 witamy bierz się do pracy, dziewczyny wczoraj wynalazłam jakąś tarą wagę ale nie elektroniczną i raz weszłam 86 drugi 84 trzeci 86 he he he więc jednak poczekam do weekendu aż kupie normalną dokładna wagę bo ta raczej oszukuje suma sumaru dalej nie wiem ile waże.:)