Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkaaaaaaaaa

problem z "tesciowa" tylko roznica pogladow czy juz zlosliwosc

Polecane posty

Gość gość
skoro sama wiesz jak wyglada sytuacja to nie bardzo rozumiem o co te pretensje i krzyki na forum i co za wstretna baba - moze i wstretna, moze i zle syna wychowala na mamisynka ale to są takie rzeczy ktorych nie zmienisz. co myslalas ze sie wprowadzisz i zmienisz wszystko pod siebie? raczej nierealne. poza tym wyobraz sobie ze mozliwe ze w ogole przez dlugi czas tej pracy nie znajdziesz i skoncza ci sie oszczednosci i co wtedy - wtedy bedzie dobra bo trzyma cie pod swoim dachem choc nie zarabiasz i nie masz grosza przy dooopie? sama sie wladowalas w taka sytuacje i teraz pytanie na ile twoj facet zechce sie od matki wyprowadzic a na ile dalej bedzie ci mydlil oczy jaka to macie wspaniala sytuacje a ty sie bedziesz latami zagryzac i cierpiec z milosci.

Gość gość
A co, jeżeli oszczędności się skończą, zanim znajdziesz pracę w tym układzie, jaki jest?

Gość gość
powiedz gdzie byl moj blad- ze w ogole zgodzilam sie na taki uklad? nie wiedzialam, ze bedzie w ten sposob smutas.gif sama nie wiesz na co sie zgodzilas bo nic osobiscie nie ustalalas, jakbyts ustalala to bys mogla miec pretensje i wyrzuty a tak nie masz prawa glosu - plac i placz a co do oznosci ludzi ja toakceptuje ale niestety nie do przejscia sa dla mnie 2 rzeczy- nieszanowanie prywatnosci innych i niedotrzymywanie obietnic smutas.gif tak samo ty swoja obecnoscia naruszasz jej prywatnosc bo pokoj w ktorym rezydujesz z jej synem jest jej pokojem - zrozum to w koncu to jej mieszkanie - caleeeee jest jakies tam pieniadze nic nie zmienia ona jest glownym najemcom pewno czy nawet wlascicielka wiec naprawde nie masz nic do powiedzenia a co do niedotrzymywania obietnic to albo cos nie doczytalam albo jeszcze nam sama nie napisalas co ci matka twojego faceta obiecala??? bo z tego co rozumiem to on ci naopowiadał, a że nie ma pelnej kontroli nad matka ze tak to ujme to on obiecal a ona nie dotrzymuje obietnic tak? rzeczywiscie sensowne.

Gość gość
A ja znam takie sytuacje z zycia, jak autirka opisuje. Tyle ze byly to narzeczone juz, a nie "tylko" dziewczyny. W zyciu roznie bywa, te kobiety byly normalne, a nie jak tu niektorzy pisza patologia:o chyba patologii na oczy nie widzieliscie. Tesciowe z kolei, tak jak u Ciebie autorko, wlasne przyzwyczajenia itd. Ale wiem, ze te narzeczone sa traktowane jak ich corki doslownie. A jedna z tych tesciowych bez pomocy mlodych, nie podolalaby finansowo, pomimo wieku kiepsko gospodaruje kasa. Z opowiadan wiem, ze na karte kredytowa syna zaciagnela kredyt, bez jego wiedzy :) Rozne sa przeboje. Autorko, jestem z Toba, zmien faceta ;)

Gość gość
a ja myślę że się dobrze stało pomimo okoliczności oraz ogólnej sytuacji bo przynajmniej widzisz jakiego masz faceta mamisynka. pytanie teraz czy da się z tym coś jeszcze zrobić, jak bardzo jest ze tak to ujme za toba ze pojdziecie na swoje z czasem :) nie ma tego zlego, uszy do gory, ale z tego co piszesz nie bardzo masz wyjscie i jakbys na nia nie jechala po prostu musisz sie dostosowac a poza tym dobra rada - nie najezdzaj na matke jego do niego - to jego matka , mama , mamusia. rozwaz to.

Gość gość
Autorko przeczytałam wszystkie twoje wypowiedzi, błagam cię otwórz szeroko oczy i zobacz te ogromne różnice w sposobie wychowania ciebie i twojego chłopaka.Zastanów się porządnie czy sobie z nimi poradzicie? Bo odpowiadając na zadane przez ciebie pytanie, to moim zdaniem nie złośliwość a właśnie różnica poglądów stanowi problem i on nie będzie malał tylko niestety się pogłębiał.Przykro mi ale napewno się nie mylę.

Gość gość
Ja na miejscu matki chlopaka wypier****ła Cię na zbity pysk! Co to w ogole za porzadek,ze mieszkasz u obcej kobiety ?!

Gość kobietkaaaaaaaaaa
dzieki za wreszcie sensowne wypowiedzi :) :* ja wiem ze kazda sytuacja czegos uczy- mnie np oduczy mnie brania wszystkiego na slowo... no i brac jednak z apodejrzane ze facet mieszka z matka :/

Gość kobietkaaaaaaaaaa
a malo to ludzi mieszka u rodzicow dopoki nie stana finansowo na nogi? jakies 40kilka% slub czy bez slubu- w dzisiejszych czasach nie ma to wielkiego znaczenia . . kurcze chyba naprawde roznice w wychowaniu mnie pograzaja nie rozumiem jak mozna nie nauczyc dziecka samodzielnosci albo nie miec szacunku do prywatnoisci i swobodnie grzebac kmus obcemu w pokoju :/

Gość kobietkaaaaaaaaaa
kurcze dzis odbieram paczke od listonosza ( klatka jest zorganizowana tak, ze za szklanymi drzwioami zamykanymi sa 4 mieszkania)- juz sasiadka wyglada na korytarz japiertole czy tych ludzi nikt nie anuczyl poszanowania prywatnosci? czy staruchy po prostu tak maja, albo ludzie w tym miescie?