Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepiej usmażyć sznycle na smalcu czy oleju?

Polecane posty

Gość gość

Hej, wlasnie zrobilam sznycle z indyka i tak sie zastanawiam czy lepiej usmazyc je na smalcu czy oleju...jestem poczatkujaca w sprawacg gotowania;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja nigdy nic nie smażę na smalcu, zawsze na oleju..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
sznycle smaży się na maśle .jak nie to ewent na oleju .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
sznycle raczej na smalcu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
na maśle? omg :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Wrocław
Jak już to na maśle klarowanym

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Wrocław
A najlepszy, olej małoaromatyczny, rzepakowy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no wiadomo że na klarowanym ,kurczę pisać chyba tego nie musiałam chociaż jak widzę że niektórzy tacy tępi że OMG ,sznycel smaży się na Maśle KLAROWANYM najlepiej .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
klarowanym czy nie, a fu! sznycel na maśle :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
wiedzę że k***a się znasz ,żryj na smalcu .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ty sie znasz, sznyclu z masła :D:D:D co za wieśniara 🖐️ :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×