Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Davvvvid

Tankuj napoje na Orlenie o co chodzi?

Polecane posty

Gość Davvvvid

Tankuj napoje na Orlenie czy ktoś wie co to jest za konkurs? Wczoraj tankowałem auto na stacji benzynowej i zobaczyłem reklamę konkursu, że trzeba tankować napoje na Orlenie i można wygrać nagrody. Nie mam pojęcia co to jest za konkurs i jakie nagrody można wygrać. Czy ktoś coś wie na temat? Jakie tankować napoje na Orlenie? Wszelkie informacje mile widziane.

Gość Klugman
Tankuj napoje na orlenie to pewnie nie chodzi o benzyne, ale nie wiem co innego oprócz benzyny można zatankować na stacjach orlenu.

Gość julita09
mogles sie sprzedawcy zapytac to by c***ewnie odpowiedzial, ja o tym nic nie slyszalam i kompletnie nie mam pojecia o co chodzi.

Gość vipser
albo na plakacie trzeba bylo doczytac o co chodzi i tyle :D przeciez jakas reklama tego konkursu musi gdzies na tych stacjach byc co nie?

Gość r00binson
ten ca�y konkurs tankuj napojki na orlenie to jest organizowany przez stacje orlen oraz black energy drink.

Gość Madzialenqa
Okej. skoro już wiemy kto go organizuje to może jeszcze podasz jakieś konkrety?

Gość r00binson
wejdźcie sobie na stronę konkursu i poczytajcie http://www.tankujeblack.pl/ , tam wszystko pisze. czyli co trzeba dokładnie zrobić i do kiedy jest konkurs.

Gość Binns
Z tego co widze to nagrody sa bardzo fajne, w sumie czemu nie sprobowac i nie wygrac biletu lotniczego.

Gość kashasha
gdybys wygral to gdzie bys polecial? hehe mi to by sie marzyla wycieczka po ameryce.

Gość ch3mik
a tam ameryka, europa też się ma czym pochwalić. chociaż może w tym konkursie tankuj napoje na orlenie jakbym wygrał bilet do poleciałbym do brazyli na mistrzostwa hehe, pewnie jakies strefy kibiców też mają to bym mógł sobie meczyki poogladać.

Gość Zuza KRK
Dobra ludziska, ja dalej nie wiem co trzeba dokladnie zrobic w tym konkursie. Moze ktos podac jakies konkrety?

Gość lawendless
poznaj moje dobre serce, masz kupic dwie puszki blacka na stacji orlen i wtedy dostajesz kod promocyjny od sprzedawcy. potem sie musisz zarejestrowac na tej stronce ktora ktos wczensiej podal, aktywowac konto i wpisujesz kod promocyjny i tyle.

Gość ktosLOS
Nie do końca masz rację, oprócz rejestracji w konkursie tankuj napoje na orlenie masz jeszcze dokończyć zdanie black jest moim paliwem bo.. i tu zostawiasz miejsce na swoją inwencję twórczą. :D a nagrody serio spoko, bo jeszcze można wygrać sterowany samochód i słuchawki.

Gość DEVILisME
czyli generalnie konkurs na bogato. ja sie zastanawiam co bym bardziej wolal, nowiutki samochod czy wygrac bilety lotnicze.

Gość Papatryrycjaa
Konkurs trwa od poczatku maja do konca maja. A jeszcze napoje oprocz orlena mozesz kupic na stacji bliska. A to nie jest nowy samochod tylko zabawka.

Gość troxer
dobra to jak juz tyle wiemy, to kto chce z was dokonczyc za mnie zdanko konkursowe?bo tam podjechac autkiem i kupic napoje to pestka. ale jakos takich rewelacyjnych haselek to raczej nie mam pod reka.

Gość OtherPlanet
Nie sadzę, że ktoś będzie się jakoś specjalnie kwapił żeby ci pomóc bo jakbym miała wygrać to z całą pewnością nie będe innym osobom pomagać.

Gość rowerzysta100
to sie relaksuj i przerzuc sie na rower hehehe

Gość dygnitariusz
jasne i będzie kobitka na rowerze śmigać, latem jeszcze może dać radę, ale podejrzewam iż zimą może się pojawić duży problem.

Gość fabianowskyy
Pewnie za rok to będzie jakaś pogoda masakra z której się nie podniesiemy. Nie pamiętam kiedy ostatnio mieliśmy mega minusową zimę z dużą ilością śniegu.

Gość Eurydykara
Jakby jeszcze zimy nie bylo to jej szanse caly czas rosna. W tym roku sie dalo na rowerku posmigac nawet zima. Jakby nie patrzec to za wiele sniegu to nie bylo.

Gość HOWcome
wy to macie problemy ja takimi nagrodami nie pogardze, nawet juz kupilem dwie puchy blacka i mila pani ekspedientka podala mi kod promocyjny. teraz to tylko musze sie zarejestrowac i gitarka.

Gość SMIGACZ
Idz za ciosem choop !

Gość sarnat
to se kupisz napoje i se startuj w tym konkursie. wiadomo, ze sie kazdy napala na bilety, ja to nigdy w zyciu nic nie wygralem wiec sie bym nawet cieszyl ze sluchawek.

Gość basiaczekOoo
Wakacje w jakiś egzotycznych klimatach to by mi się przydały, albo zrobić sobie wycieczkę w jakieś ciepłe miejsce na weekend.

Gość leija
nooo ja to tez bym pewnie sie tylko opalala hehe bo poki co pogoda jest fajna, ale jakies inne cieplejsze zakatki swiata to bym z checia zobaczyla.

Gość migdavek
zatankowalam napoje na orlenie i wyslalam wszystko, a teraz czekam na wyniki. trzymajcie kciuki.