Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mama kupiła mi piżamę! Wojna domowa :(

Polecane posty

Gość gość

Jestem zapracowaną osobą, a mama ma więcej czasu wolnego, a że mieszka blisko mnie, to daję jej regularnie pieniądze, żeby przy okazji robienia swoich zakupów, zaopatrywała też moją lodówkę w takie najpotrzebniejsze rzeczy. Mimo że jesteśmy sobie bardzo bliskie, to mamy skrajnie różne charaktery. Mama jest bardzo nerwowa, bierze do siebie absolutnie wszystko; ja żyję na luzie, niewieloma rzeczami przejmuję się tak naprawdę (ale wiem, co w życiu jest ważne). No i o co poszło... Mama z tych pieniędzy kupiła mi piżamę (uznała, że mam za mało i potrzebuję nowej). Ja wolałabym sobie rzeczy kupować sama. Do mamy nie trafia argument gustu, bo piżamę zakłada się do snu i nieważne, jak ona wygląda. Dałam do zrozumienia, że piżama nie jest w moim guście. Mama zrobiła z tego aferę, aż pożałowałam, że w ogóle wymsknęły mi się słowa niezadowolenia. Mamę rozbolała głowa, prawie się popłakała i obrażona poszła do siebie. Co robić? Kto ma rację w tym sporze? Bo usłyszałam, że nie jestem warta jej zachodu, egoistka i wgl :O

Gość gość
Ja zawsze pięknie dziękuję a rzecz, która mi nie leży wkładam do szuflady. Na przeziębienie jak znalazł. Mama chce dobrze a ty fochy strzelasz.

Gość gość
Ty masz racje.mama chciala dobrze,ale widzis dobrym checiami droga do piekla jest wybrukowana.

Gość gość
nie rób mamie przykrości, chciała pewnie być bardziej pomocna niż o to prosisz i wyszło jak wyszło, ale w sumie co takiego się stało.. nowa piżama 1000 zł nie kosztuje, jak Ci sie nie podoba to - jak już ktoś napisał - na chorobę jak znalazł :D