Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaraz Rozmowy w Toku a w nich o 34 Letnich babciach!

Polecane posty

Gość gość
moj maz jest moim pierwszym i jedynym partnerem. Nie latalam po dyskotekach i nie dawalam kazdemu, zakochalam sie i tak wyszlo z czasem. Ludzie w mlodosci gorsze ''bledy'' popelniaja, starsi rowniez. Niejedna osoba, ktora w pierwszym szeregu bedzie stac i krzyczec ''patologia!!!!" sama robila conajmniej jeden test ciazowy w swoim zyciu obawiajac sie wpadki. Z tego co widze po twojej wypowiedzi mam wiecej kultury niz ty, jesli ktos z obecnych tu jest blizej patologii to na pewno nie ja

Gość gość
samo to że sie puszczałaś w wieku 16 lat robi z ciebie patologiepechowiec.gif więc skończ piertolić i sie wybielać że jesteś lepsza od starszych osób które dziecko sobie zrobiły %%% ty jestes patologia skoro tak sie wyrazasz o kims kogo nie znasz

Gość gość
nie musialam sie martwic ani o wyksztalcenie ani o byt, bo zarowno finansowo jak i w nauce nie musialam sie martwic ani z niczego rezygnowac. Co sie odwlecze to nie uciecze :) Szkole skonczylam, finanse byly i sa bardzo dobre. I co najwazniejsze jestesmy niezalezni. Moje dziecko jest szczesliwe, niczego mu nie brakuje, ma opieke, zainteresowanie i milosc. Nie dam sobie wmowic, ze nasza rodzinka to patologia lub jestem zla mama tylko dlatego, ze jestem mloda.

Gość gość
wrecz przeciwnie, los chcial tak a nie inaczej, stalo sie a ja wzielam na siebie cala odpowiedzialnosc, urodzilam, wychowam jak nalezy, jestem bardzo silna i dojrzala osoba. Inna by usunela albo wyrzucila a ja mimo mlodego wieku wzielam to na barki i dalam rade. Dziecko jest szczesliwe, zdrowe i zadbane a w domu ma cieplo, spokoj, szacunek i milosc i to jest najwazniejsze.

Gość gość
Czyli rodzice (dziadkowie) wszystko fundowali?

Gość gość
2014-05-08 16:50:45 [zgłoś do usunięcia] ja paniusiu w wieku 16 lat nie uprawiałam seksu, dzisiaj mam 23 i nadal dziecka nie mam bo mysle o wykształceniu nie o siadnięciu na tyłku w domu. Wpadłaś to nie rób projekcji że w twoim wieku każda test ciążowy robiła. patologio.

Gość gość
tylko jak zaszlam w ciaze to mieszkalam u rodzicow jeszcze. Opieka medyczna jest tu gdzie mieszkamy calkiem za darmo i to o niebo lepsze warunki niz polski NFZ. Moi rodzice mieli swoje pieniadze, my swoje i dlugo szukalismy mieszkania, wyprowadzilismy sie jak synek mial 6 miesiecy. Akurat jestesmy takimi obrotnymi osobami, ktore na kilka frontow potrafia dzialac (w kwestii finansowej) ja na poczatku bylam z maluchem w domu, teraz tez pracuje i starcza nam na zycie i na zachcianki :)

Gość gość
Mam taką koleżankę, którą mama urodziła w wieku 16 lat. Super sobie poradziły. Teraz ta dziewczyna ma 17 lat i z mamą wyglądają jak siostry. Nigdy niczego jej nie brakowało. Jej mama mogła liczyc na rodziców ale wzięła odpowiedzialnosc jaka na nią spadła i wyszło im to na dobre. Mają świetne relacje a jej córka jest wspaniałą dziewczyną więc nie generalizujcie. Różne rzeczy się zdarzają. Bądźmy tolerancyjni i wyciągajmy wnioski a nie linczujmy

Gość gość
Tzn. już w wieku 16 lata pracowaliście?

Gość gość
w wieku 16 lat miałaś swoje pieniądze? a jak na trasie zarobiłaś? albo mężuś zarabiał na ciebie utrzymanko:D upokorzenie i patologia jak ujj... znam takie jak ty.

Gość gość
nic o mnie nie wiesz kolezanko. I nie bede dyskutowac z osoba, ktorej brak kultury i zachowuje sie jak cham. Chcialam tylko wam przekazac, ze nie kazda mloda mama to patologia, ze sa wyjatki takie jak ja. Moje dziecko na pewno nigdy nie bedzie musialo sie mnie wstydzic ani bac. Spojrzcie w strone matek i ojcow co maja i po 40 lat a siedza i pija dnie i noce kiedy dzieci chodza glodne, bija je, wyzywaja. Nie stawiaj mnie na rowni z tymi ludzmi!! Szczesliwy czlowiek ma w nosie opinie obcych ludzi i szczesliwy czlowiek nie ocenia innych z gory ani nie wtyka nosa w cudze zycie. Milego dnia.

Gość gość
A ja mam kolegę frajera, który sponsoruje taką, co zaszła w ciąże w wieku 16 lat i myśli że ona go kocha, a ona kocha jego hajs, rządzi nim, no pantofel normalny się zrobił. Ale jak nie mógł znaleźć normalnej laski to desperacja zadziałała. Ona nie robi dosłownie nic poza siedzeniem w domu z dzieckiem i jeszcze mówi jak jej się nic nie chce, wstaje w południe, a on z********a żeby opłacić wynajęte mieszkanie, żarcie i ona jeszcze się domaga wakacji i rozrywek. No ślepy chyba...

Gość gość
Dla mnie to jest patologia ,ale niestety nie daleko pada jabłko od jabłoni i te młode babcie też były bardzo młodymi matkami więc nic ie dziwi . Mojego męża kuzyn ma dziecko z dziewczyną która zachodząc w ciąże miała 16 lat tyle samo co jej matka jak ją urodziła i dziewczyna ta faktycznie z patologi pochodziła bo wóda się lała i ojciec lał matkę ,ale kuzyn z dziewczyną sie pobrali pracują maja ładny dom ,nie piją nie palą są dobrym małżeństwem ,ja zawsze mówiłam że niedługo zostanie dziadkiem a on w głowę się pukał bo jego córka taka dobra ,uczy sie i co bach za 2 mies będzie dziadkiem a córeczka nawet 16 jeszcze nie ma.Chyba taka karma .

Gość gość
gość O, dzięki, można się pośmiać z patologii usmiech.gif Reżyserowane czy nie, niestety takie rzeczy się zdarzają w naszym przenikniętym amerykańską zgnilizną kraju... Ale o tej Dżesice to chyba pisali w SE albo Fakcie jak była brzuchata.\\ chyba nie wiesz co mówisz ten osrany zasciankowy kraj nigdy nawet w 1 % nie bedzie przenikniety amerykańskimi zachowaniami wiesz dlaczego bo żałosne polaczki mają nasrane w głowach komuną i kościołem .

Gość gość
gość 2014-05-08 16:50:45 [zgłoś do usunięcia] ja paniusiu w wieku 16 lat nie uprawiałam seksu, dzisiaj mam 23 i nadal dziecka nie mam bo mysle o wykształceniu nie o siadnięciu na tyłku w domu. Wpadłaś to nie rób projekcji że w twoim wieku każda test ciążowy robiła. patologio. jestes z tych na które pies z kulawą nogą nie chce spojrzec stad w tobie ta zawisc , patologią jestes ty aspołeczną patologią która nie ma zrozumienia dla innych , p******* ludzie tylko w polandii

Gość gość
W Polsce nie było komuny, tylko socjalizm, to raz. A dwa, że gdyby był nadal, nie byłoby takiej patologii jaka jest teraz. Owszem, zawsze takie rzeczy się zdarzały - z naciskiem na zdarzały - ale nie były na porządku dziennym. Żałuję, że nie dane mi było urodzić się wcześniej, tylko u kresu tego okresu, że tak zarymuję :)

Gość gość
nie było komuny ale komuna w tobie jest

Gość gość
nie jest ustawione. wystepowała tam moja znajoma z córką. powiedziały prawde jak jest w ich życiu....

Gość JaNieMogeZNiektórychZWas
Przecież to są wynajęci statyści, lub czasem aktorzy. Wiem, bo moja znajoma w tym grała. Jak mogą tacy naiwni ludzie być? Ehhh.. Na takich naiwniakach, jak Wy zarabiają, a to zwykła reżyserowana szopka. Idioci...

Gość gość
A jak mogą być aż tacy głupi a są ,bo może i to są aktorzy ale skądś to się bierze, z życia tacy ludzie istnieją , co rusz dziecko rodzi dziecko ,patologia wszędzie ,więc ty również naiwna jesteś że wierzysz że świat jest wesoły i kolorowy i wokoło są tylko statyści .

Gość gość
moj kolega tez tam gral, RwT juz dawno przestaly byc powazne, a Drzyzga powinna zniknac , jest tak zalosna,ze masakra, kiedys sie ludzi ena to nabierali a teraz to dno mul i wodorosty kumpel dostal za 2 wystepy i zrobienie z siebie idioty po 5 tys, musial nauczyc sie roli tak jak w np.dlaczego ja itp. a glupole to ogladaja i sie ekscytuja, jak Drzyzga moze nazywac sie dziennikarka itp, pod ziemie bym sie zapadla, uwierzycie,ze ludzie po takim czyms moga pokazac sie na oczy innym ludziom, opowiadajac wczesniej i np zyciu intymnym.....

a jak matka ma 34 lata i 20 letnią córkę w ciąży? przecież też JEST babcią w wieku 34 lat. czy to wtedy takie szokujące?

Gość gość
co za różnica czy udają czy nie ale wyglądają jak wsiury bezzębne patole ,oblechy .I nie chodzi mi o ciuchy chociaż i tak szykiem nie grzeszą . Tylko o całokształt .

Gość gość
a jak matka ma 34 lata i 20 letnią córkę w ciąży? przecież też JEST babcią w wieku 34 lat. czy to wtedy takie szokujące Szokujące nie jest wcale ale patologiczne tak ,raz że sama zrobiła sobie wcześnie córeczkę ,dwa że 20 lat to nie jest wiek na rodzenie dzieci ,p******* ludzie p******ą potem pod mopsem stoją a jak nie dadzą " co im sie należy" to płacz że na mleko nie ma i h*j nie ma trzeba było się nie ******.

20 lat to kiedyś normalny wiek, przecież te 34 letnie babcie same rodziły w wieku 20 lat

Gość gość
kazda malolata w dzisiejszych czasach ma otwor gebowy do odbior****lopiecej spre_my,ojj szmaty sie porodzily

Gość gość
Jak można jeszcze przeżywać ten durny program. Ukrytą prawdę też tak przeżywacie? To jest fikcja, aktorzy. Pewnie są 34-letnie babcie, ale one nie są ani takie śmieszne ani takie ciekawe bo nie byłoby co pokazywać w telewizji.