Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwuje mnie. Co mam zrobic?

Polecane posty

Gość gość

mam problem, denerwuje mnie niesamowicie moj chlopak, nie tylko wygladem czyli zajadami, tak zwanymi 'kozami' w nosie czy swiszczącym oddechem, lecz nawet samym charakterem co jest dla mnie najwazniejsze. Jest zwyczajnie głupi, nie umie wypowiedziec sie na zaden temat, ja tylko narzucam i caly czas mowie, bo zapadla by grobowa cisza, a ortografia to poprostu DRAMAT! Ogolnie to nic nie rozumie, musze prosta rzecz tlumaczyc 2828 razy. Jest zazdrosny o mojego najlepszego przyjaciela! I ostatnio zrobil sie taki jak ja to mowie 'och ach' 'kocham Cie bardzo a ty mnie?' i pisze to co chwile i mowi. Mam wrazenie ze on chce ode mnie tylko jednego jak na razie przytula mnie tylko, caluje- oczywiscie ja juz nie chce sie calowac bo nie mam ochoty i dotyka mnie wszedzie, a jak rozmawia to o.. Wiecie czym :// wiem nikt nie jest idealny ale bez przesady, co mam zrobic? (Pisalam o tym juz gdzies, takze zeby nie było, ze to 'odgapiam' czy cos. :))

Gość gość
Ale ze tłumaczysz mu jedną rzecz 2828 razy? Ja bym się pogubiła w liczeniu, który to raz z kolei tłumaczę. Chyba dobra z matmy jesteś.

Napisałam to tak o, poprostu duzo razu mu tłumacze jedna najprostrzą rzecz. Tak w wieku 17 lat sie pisze. :)

Gość gość
Tak, ludzie się strasznie zmieniają. Zawsze tak jest. Przystojny, porządny facet, z czystym wnętrzem nosa, inteligentny, oczytany, wygadany, doskonały rozmówca zamienia się w wioskowego przygłupa z kozami w nosie :( w ciągu jednej nocy.

Gość gość
Kobietom uciekaj bo zmarnujesz sobie życie. Życie to ma być radość, wolność ,przyjemność a nie męka. Jak ty z nim seks będziesz uprawiać. Jesteś cierpietnica. On nie zasługuje na to żebyś zmarnowała swoje jdyne życie , daj sobie spokój. Ale pewnie i tak będziesz z nim, bos glupia

Gość gość
Chyba sama siebie atakujesz w takim razie. :D Skoro facet brzydki, głupi i Cię wkurza to nie wiem jakim cudem stał się Twoim facetem (bo, że nagle zgłupiał to nie uwierzę) ani dlaczego dalej nim jest. I w ogóle po co to pytanie? Każe Ci ktoś z nim być czy co?

Gość gość
Złapała jekiegos oblecha i cacka się z nim jakby samego boga za nogi chwycila.

Z jednej strony go kocham, ale widze tylu fajnych facetów, którzy nie tylko są przystojni ale tez mają cos więcej do zaoferowania, czyli rozum. Ja nie mówie o piątkach w klasie maturalnej, ale zeby umiał rozmawiac i był błyskotliwy :(

Gość gość
Kobeto prawie się porzygalam jak czytalam opis o nim, jak go odbierasz.A ty nie chcesz go ale z nim jesteś. Tego kwiatu jest pol swiatu

Nie, on dbał o siebie, a to chyba zauroczenie, poznałam go na imprezie po paru piwach. :D

Nie umiem. Nie mam doswiadczenia w kwesti rzucania faceta, niestety ja nigdy nie skonczylam związku.

Gość gość
Nie rozumiem jak można być z kimś i go obmawiać , przecież cię chyba nie przyspawał do siebie ,po co ten lament ,szukaj takiego co ci będzie odpowiadał i po sprawie.Logiczne?

Gość PakiecikZstu
Może zaczął jarać bake, wtedy masz na wszystko wbite :P Szybkie zmiany. Na gorsze. Typowe dla jaracza.

Jeszcze raz powtorze: Nie umiem. Nie mam doswiadczenia w kwesti rzucania faceta, niestety ja nigdy nie skonczylam związku. Chyba ze dacie mi rade, co mam mu powiedziec? :(

tego to nie wiem czy pali. :( nie widzialam nigdy, ale to co robi z samymi kolegami jak spotkaja sie na jakims browarze to faktycznie nie wiem :D

Gość gość
No to jak nie chcesz z nim zrywać to z nim bądź dalej i nie zadawaj durnych pytań. Chcesz od obcych ludzi poradę co masz powiedzieć SWOJEMU facetowi? No więc moja rada jest taka - "Przepraszam, ale nie mogę dłużej z Tobą być, bo masz kozy w nosie i świszczący oddech, przykro mi"

Gość gość
Czyli: jesteś z nim bo nie potrafisz zerwać? No daj spokój.

Gość PakiecikZstu
Chciałbym mieć taką dziewczynę jak Ty, za dobrą dla ludzi :D Na około same suki, a Ty z jakimś wiechurem jesteś bo nie chcesz skrzywdzić jego uczuć. Myślisz że ona ma uczucia? O czym myśli jak wbija w Ciebie swój tępy wzrok? yHhhhhh krwwwwwa, musze coś powiedzieć bo zapadła grobowa cisza, udam że sie wpatruje w nią jak we obrazek, pomyśli że jestem romantyczny. Yyyyyherrea krwwwwwwa musze coś powiedzieć, to trwa już za długo

Gość PakiecikZstu
yujjj czemu ona nic nie mówi, może mam gluta w nosie? Niee, nie możliwe, na pewno nie mam. Jestem taki piękny. Może ją złape za kolano, to sie domyśli że powinna mi sie już oddać. Dziewczyno :D Nie kłam, powiedz mu wprost, że to co było się wypaliło, chyba zauważyłeś że nie mamy wspólnych tematów... A na koniec zapytaj go, prosze Cie :D Zapytaj go, co on o tym wszystkim myśli. Na pewno wprawisz go w zakłopotanie, bo on nie myśli i nie będzie wiedział co odpowiedzieć :D

Gość PakiecikZstu
Nie znajdę takiej, bo sie kleją do mnie takie co dają na wejściu :/ Taki styl bycia, towarzystwo, i różowe buchy do których latawice lgną jak muchy do miodu w uszach :D

Gość siepytamaco
olal Cie :)