Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziś się dowiedziałam że moja pracodawczyny ma 24 czuje się poniżona

Polecane posty

zapewne tę magisterkę to robi z fizyki :D dziś każdy może skończyć prawie każdy kierunek ostatnio czytałam o 16 zł dla lekarzy radiologów w szpitalu wojewódzkim

Gość gość
a mój kierownik 22 jest przystojny młody inteligentny ale niestety po szkole średniej tylko :D

Gość luisssska
Autorko, sorry ale jesteś strasznie denna i zazdrosna

Gość Nieprawdaa
tak, jeśli dostanie te 50 extra to trochę lepiej. ale ja wolę czysty układ i jak mówię - mniej niż 10 zł kojarzy mi się z wyzyskiem.

asystent sędziego dostaje jakieś 13-15 zł za godzinę, to zawód z innej galaktyki w porównaniu do opiekunki.

Gość luisssska
czy ja wiem czy to tak mało te 9 zł, może zależy gdzie. U mnie w małej miejscowości ceny zaczynają się od 5 zł

Gość gość
Zawisc glupich bab jest okropna. Fakty : dziewczyna studiuje, ma dziecko, ma pieniadze aby oplacic pomoc do dziecka. Co was obchodzi skad ma kase na zycie na odpowiednim poziomie. Jezeli zatrudnia kogos i placi umowione pieniadze za konkretna usluge to ktos kto te prace przyjmuje ma wykonac ja nalezycie zgodnie z umowa, albo pracy tej nie przyjmowac jezeli nie pasuje. W obu przypadkach cicho i nie bulgotac jadem.

Gość gość
kluczem do zarobienia duzych pieniedzy jest inteligencja pomyslowosc a nie ciezka praca- gdyby tak bylo to gornicy i hutnicy -ludzie harujacy bardzo ciezko -byliby najbogatszymi ludzmi swiata i nie nauka -bo pracownicy naukowi nie naleza do najbogatszych ludzi swiata

Gość gość
"Widzisz, dzieciom od dziecka sie wmawia, ze aby dobrze zyc w przyszlosci trzeba sie uczyc jak najlepiej, poszerzac horyzonty i inne tego typu p*****ly. " Oj nie czasami matki ironizują do córek "Jak znajdziesz bogatego męża..." Ja nie lubiłam nic robić w kuchni to moja mama mi zawsze mówiła "jak sobie znajdziesz męża kucharza..." :D

Gość gość
Lecz się na głowę autorko . czujesz się ponizona bo co? Żal ci?

Gość gość
durny temat wyssany z palca lub jakiegos animatora forume:P

Gość gość
ja wam coś powiem. Życie tak wygląda że im człowiek więcej lat ma to statystycznie tym więcej ludzi dookoła niego będzie coraz to młodszych. Także przyzwyczajajcie się do tego że za 10, 20 lat.. itd ( o ile dożyjecie) to wszyscy będą od was młodsi i pracodawca i lekarz i spowiednik (jeśli ktoś chodzi, bo tutaj to pewnie mało kto). Przykre ale prawdziwe

Gość gość
Rozumiem zazdrość. Ja to rozumiem, chociaż zazdrość to złe słowo, w moim słowniku ono nie funkcjonuje. To po prostu złość na brak sprawiedliwości na świecie. Dziewczyna po prostu miała szczęście, ale jeśli ma kasę i chce cię zatrudnić to ciesz sie z tego i szanuj ją za to że wybrała akurat ciebie. Górą jest ten kto ma pieniądze oraz bliscy takiej osoby w tym wypadku ta dziewczyna.

Gość gość
Ja mieszkam w bloku i często mijam na korytarzu kobietą która sprząta klatke schodową. Jest starsza ode mnie. Taki przypadek

Gość gość
jak tak mozna no na wlasnie :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
a ja nie wiem w czym problem, co ma jedno z drugim wspólnego, mam dziesiątki młodszych od siebie pracodawców/zleceniodawców i co z tego? wielkie nic

Gość gość
zwykla zawisc i nic wiecej. mniejsza o to, skad ma pieniadze, to jej sprawa. ty autorko nie jestes fiskusem, zeby sie musiala przed toba tlumaczyc. a jak dostala od rodzicow czy tesciow to co? nie wolno? przeciez nie ukradla ;).

Gość gość
Autorka chyba ma dzisiaj wolne. Skoro pracuje od 8 czy 9 do 17 a jest goidzina 13, to albo pracodawczyni dala jej dostep do internetu, albo dzien wolny;)