Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje dzieci dostaja po 750 zł alimentów od ojca

Polecane posty

Gość gość
ex mąż płaci 2 tys na córkę sam tyle zaproponował, z tym że to ja poświęcam czas dla dziecka, ja znoszę trudy codziennego dnia itd, a on ma wszystko gdzieś i jak już weźmie córkę to zawiezie ją do sklepu i takie to spędzanie czasu

Gość gość
Ciesz sie zie tyle ci placi inne dostaja po 200 i jakos daja rade

Gość autorka tego postu 99
Nie jestem kura domowa a Ibiszowe dzieci nie maja lepszego podniebienia i nie jest gwiazda tylko jest bardziej znana bo widzian w telewizji .

Gość gość
Jak zwykle kochanka Franka się wysiliła. Ona byłaby świetną ex, bo niczego by dla swoich dzieci nie oczekiwała, tylko utrzymywała je samodzielnie. Biedna kobietka o mentalności muzułmańskiej, dla której każda kobieta do dno a mężczyzna to pan i władca, którego trzeba bronić, bo on zawsze ma rację. Skąd się takie zakompleksione baby biorą?

Gość gość
Jesli chce to niech tyle placi. Jego sprawa. Moj partner placi eks 350 zl i ani grosza wiecej. Bo w tej chwili ma na utrzymaniu druga rodzine i to ona jest najwazniejsza.

Gość gość
Wiesz mojemu też się wydawało że 380 i tyle ba nawet obniżać chciał bo w kolejnej rodzinie jeden dzieciak i drugie w drodze.I tak mnie tym w*****ł że dostał do łapy kontrpozew i dziś buli 570 zł.

Gość gość
Jap*****le laski to ze wy macie dzieci nie oznacza ze sa pepkami swiata!jezeli facet ma drugo rodzine to o nia sie stara i z nia zyje! A co jego bartnerke obchodzi dziecko z poprzedniego zwiazku?? Malo wam kady to dup ruszcie i do pracy.ja mam alimentow 400 i ide do roboty a nie patrze na eks zeby ciagle bulil po potrafie zrozumiec ze ma nowa rodzine !

Gość gość
Brawo !!! Takie podejscie do prawy jest prawidlowe !!! POpieram :classic_cool:

Gość gość
Ja też.

Gość gość
A ja nie wierzę w ani jedno słowo tej pijanej gościówy z 12.05.14 ;):)

Gość gość
a ja jej wierze bo madrze pisze i jest pracowita, nie to co inne kobiety - lenie :-) :-)

Gość gość
Jakiej pijanej.takie sa fakty niestety kazda patzy na eks zeby kasa sypnolzamiast wziasc sie tez do roboty.

Gość gość
A 300 zł to dużo czy mało dla dziecka ?

Gość gość
Tylko co dziecko obchodzi , że tatuś ma nową rodzinę ?

Gość gość
mój były płaci na dziecko 300zł od 5 lat zarabia 2,5tys nie ma rodziny mieszka z matka

Gość gość
No i reszte życia mógłby spędzić w spokoju i dobrobycie, gdyby się kiedyś na ciebie nie napatoczył.

najbardziej idiotyczne słowa to : teraz ma nowa rodzine i ona jest najwazniejsza .Jezeli decydował sie na kolejne dzieci to był swiadomy tego ze ma dzieci z pierwszego małzenstwa . Wszystkie dzieci maja rowne prawa . Ale niech idiota sie nie tłumaczy ze nie da na dzieci z pierwszego malzenstwa bo ma np troje dzieci z drugiego ! zupelny brak odpowiedzialnosci !

Gość gość
no jak to? Co TROJE to nie JEDNO a to chyba roznica. Ocknij się i nie myśl tylko o sobie :-p

idz matołku i nie zasmiecaj kafeterii

Gość gość
"najbardziej idiotyczne słowa to : teraz ma nowa rodzine i ona jest najwazniejsza .Jezeli decydował sie na kolejne dzieci to był swiadomy tego ze ma dzieci z pierwszego małzenstwa . Wszystkie dzieci maja rowne prawa . Ale niech idiota sie nie tłumaczy ze nie da na dzieci z pierwszego malzenstwa bo ma np troje dzieci z drugiego ! zupelny brak odpowiedzialnosci !" nie ma w tym nic idiotycznego - skoro wybrał rodzinę z którą jest to chyba samo przez się rozumie, że jest dla niego najważniejsza - inaczej siedziałby z byłą żoną i wychowywał ich dzieci! a co do równych praw, to też się nie rozpędzaj, bo w rzeczywistości dzieci z rozbitych domów mają niedzielnego tatę ale więcej kasy na głowę, a dzieci z pełnej rodziny mają tatę w domu ale mniej kasy, więc co to za równość? wszystkie exiary myślą, że po rozwodzie będą dostawały w ch*j kasy i tatuś będzie na każde zawołanie - a potem przychodzi rzeczywistość i daje wam po pysku, bo okazuje się, że nie jesteście ani wy ani wasze dzieci ważne dla nikogo poza wami :D

nie w ch*j kasy i nie ja tylko nasze dzieci i kasy tyle ile sie nalezy a nie tyle tatusiowi z brody spadnie bo to jego z****** obowiazek

Gość gość
ale jesteś prostacka autorko :-(

jeżeli dorobił sobie potem kolejne dzieci co jest nieodpowiedzialne ! to do pracy na dwa etaty , myslisz ( jesli to robisz ) ze facet to tylko płodziciel ? spłodzil - płaci

prostacka ? jestem osoba wykształcona i inteligentną :)

Gość gość
Doprawdy? To skad te bluzgi? :-D Z wysokiego IQ? :-)

Gość gość
autorko - a kobiety nie rodza potem kolejnych dzieci? Zostaja samotne do końca zycia, tylko z dzieckiem z pierwszego malzenstwa? No weź przestań ! Nie żartuj sobie :classic_cool:

Gość gość
Dorobil sobie dzieci, bo moze znalazl odpowiednia kobiete, z ktora pragnol tego dziecka. To naturalne, ze dwoje kochajacych sie ludzi chce miec wspolne dziecko. Moj Tata po rozwodzie zwiazal sie z moja mama, maja wspolnie troje dzieci i syn z pierwszego malzenstwa. Eks zonie nigdy nie udalo sie podwyzszyc alimenty, chociaz probowala. Jej pensja byla niewielka, bo byla salowa w szpitalu, rodzice prowadza od lat wlasna dzialalnosc gospodarcza. Zawsze argumentem za nie podwyzszeniem alimentow, bylo to, ze Tata poza synem ma jeszcze na utrzymaniu troje dzieci I nikt nie pytal sie, czemu Tata pozwolil na to, zeby zrobic kolejne dziecko. One sa i wobec nich ma rowniez obowiazki. One nie sa gorsze od tych pierwszych. A eks zona decydujac sie na rozwod musi miec swiadomosc, ze ten facet nie nalezy juz do niej. Ma prawo podobnie, jak ona ukladac sobie zycie. A niektore o tym zapominaja, nie potrafia ulozyc sobie zycia, staja sie przez to zgorzkniale i roszczeniowe. Nie moga przezyc, ze on kocha Inna i jest szczesliwy.

Gość gość
Mozna tez sie tam samo zapytac kobiet, ktorym wiecznie malo, najchetniej by oskubaly bylego do zera, a robia sobie dziecko z innym partnerem. Na pierwsze nie stac, bo wiecznie malo, to po co Te drugie ???? To nieodpowiedzialne. Mojego partnera eks zona zmajstrowala sobie dzieciaka z jednym, pozniej z obecnie eks mezem. Kazdy ja w d**e kopnal, bo byla taka fantastyczna ;-) I znajac zycie zrobi sobie trzecie z jeszcze jednym. I to jest odpowiedzialne

Gość gość
I z czego się cieszysz gościu z 13.37 z tehgo że masz ojca przekręta i c***a który płacił grosze??Lracowała jako salowa nie miała za dużo i z czego radość...Chłopak się wychował a swoje myśli.Komuś było ciężko a ty zadowolona z faktu bo tatuś ma w d***e.K***a traf na takiego dla swoich dzieci tatko będzie wiedział jak to się robi to ci pomoże.