Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WKURZAJĄ MNIE ochroniarze w marketach !!!!!

Polecane posty

Gość gość
mi jest to obojętne a jak jest obok to często pytam go gdzie jest dany towar i wtedy jeszcze pomoże

Gość gość
Idz być idiotką gdzie indziej.

Gość gość
Przeciez to jest ich praca.Za mna nie chodza a jezeli by sie zdazylo to mam to w nosie od tego sa.

Gość gość
to nie idiotka , to dama prawdziwa która innych za idiotów ma :D

Gość gość
I wlasnie jezeli czegos szukam to jak widze ochroniarza to pytam sie.A jezeli komus przeszkadza to ze chodza to juz wasz problem.Oni maja taka prace i tyle.

Gość gość
jak ktoś jest uczciwy to mu ochroniarz nie przeszkadza

Gość gość
Proponuje rozpedzic sie na kawalku prostej z wozkiem i w pewnym momencie g***townie stanac w miejscu. Jezeli lecacy za wami ochroniarz wpadnie na was, to opier......c i zaskarzyc.

Gość gość
mieszkam w niemczech i tutaj tez w rossmanie szczegolnie w jednym jest taki jeden lysy ktory chodzi jak cien, pewnie dlatego bo lubie sie krecic i wyszukiwac, porownywac produkty ale ja sie tym nie martwie ani przejmuje, w koncu nic nie kradne.. chociaz kiedys w tym samym sklepie, pracowal polski ochroniarz, wyczail, ze moja mama mowi po polsku, podszedl do niej i mowi, ze gdyby chciala cos ukrasc to smialo, on przymknie na to oko.. - moja mamuska zdebiala haha !

Gość gość
Tez mnie wkurzaja baby co od wejscia pytaja sie w czym moga pomoc zawsze mowie ze masaz by sie przydal :)

Gość gość
ale oni na każdy grosz muszą zapracować, a wy jak bierzecie za pieprzenie się i rozmnażanie 500+ za darmo to jest dobrze

Gość gość
Nie nad każdym stoją. Zależy jak wyglądasz. Jak wyglądasz na kogoś kto nie ma za bardzo kasy to pilnują, a jak ktoś naprawdę porządnie wygląda, to nie zwracają uwagi. Nie chodzi o ciuchy, ale całokształt wyglądu (buzię, włosy, zachowanie, gesty, mowę, prezencję) - łatwo jest odróżnić ludzi już na pierwszy rzut oka, żeby określić +/- z jakiej są grupy społecznej.

Gość gość
W większości ochroniarzami są byli policjanci, więc co mozna wymagać?:) inteligencji, wyczucia?