Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romantyk marzyciel bez hajsu

Dziewczyna, która nie podziela moich romantycznych odpałów jest skreślona, dużo

Polecane posty

Gość gość
powiedziałam mu wprost, zsiniałymi wargami, że może gdzieś skoczymy do jakiegoś lokalu, bo zamarzam - powiedziałam, że mam kasę, nie wymagam płacenia, możemy zamówić jedną herbatę i siedzieć - wymigał się z tego pięknie, bo to manipulant był niezły, no a później zarzucał mi, że nie chcę się z nim spotykać, bo mi pogoda przeszkadza, że widać mi na nim nie zależy... podobny do Ciebie był

"powiedziałam mu wprost, zsiniałymi wargami, że może gdzieś skoczymy do jakiegoś lokalu, bo zamarzam - powiedziałam, że mam kasę, nie wymagam płacenia, możemy zamówić jedną herbatę i siedzieć - wymigał się z tego pięknie, bo to manipulant był niezły, no a później zarzucał mi, że nie chcę się z nim spotykać, bo mi pogoda przeszkadza, że widać mi na nim nie zależy... podobny do Ciebie był"- Jasne, z pewnością zrobił to celowo żebyś marzła i cierpiała. Ciekawe od czego uciekał skoro Ty zadeklarowałaś się, że płacisz. Od wydatku? Widzę, że facet, który nie jest chciwy na robienie hajsu i karierę dostaje( dzięki efektowi aureoli) dopiski, że ma cechy jeszcze z tym niezwiązane: "manipulator" np.

Gość gość
aha, i ten "mój" też miał fazę na ukrywanie swojego imienia, nazwiska i wszystkiego co możliwe...

Gość gość
był manipulatorem, ale to dłuższa historia - i nie mam zamiaru się na ten temat rozpisywać. ja się zadeklarowałam, że zapłacę za siebie - może szukał sponsorki po prostu, albo wstyd mu by było, że nic nie zamówił.

Zacznijcie po prostu pisać, że życzycie mi śmierci, bo nie mam samczego instynktu gromadzenia zasobów dla siebie i samicy. Tak będzie prościej i zbiorę lepszy materiał dowodowy.

Gość gość
ja Ci nie życzę śmierci, tylko pogódź się z tym, że dziewczyny będą od Ciebie uciekać.... zresztą - młody jesteś, pewnie Cię rodzice utrzymują jeszcze, to o czym Ty w ogóle piszesz...

Gość kikajajka
oj, dziecko, romantyku:-) jak to cudownie byc takim niedojrzalym, szkoda tylko ze zgorzknialym:-)

Gość kikajajka
nie wiem czy wiesz, ale Ty zwyczajnie smieszny jestes:-)

Miodzio, kolejne pełne pogardy posty dla osobnika nieatrakcyjnego ewolucyjnie. Wiem, że życzycie krzywdy i śmierci takim facetom, dlatego, gdyby to kobiety były silniejszą płcią. To wszyscy: faceci niscy, faceci bez hajsu, faceci słabi psychicznie, faceci o słabej psychice, faceci o nieatrakcyjnym wyglądzie, byliby szykanowani, torturowani i mordowani. Taka jest wasza zwierzęca natura i popędy, którym bezwolnie się poddajecie, a ja mam z tego uciechę, że tak niedaleko wam do zwierząt.

Gość gość
dzieciaku, idź lepiej do pracy, na swoje, pewnie siedzisz, żresz za kasę rodziców i marudzisz :o

Gość kikajajka
:-D:-D:-D nie pochlebiaj sobie, nie ma tu zadnej pogardy dla Ciebie, tylko niezly polew:-D

"nie pochlebiaj sobie, nie ma tu zadnej pogardy dla Ciebie..."- Widać po odpowiedziach XD

Gość Bruno Curtis
gdyby nie to, że mam po prostu w******* i brzydzę się słowa romantyzm, i nie to, że autorrr pozuje na kogoś więcej nisz jest, to pewnie pod kilkoma postami mógłbym się podpisać dwiema łapami

tak, od razu nie kocham faceta...przecież jak mogłabym kochać kogoś z kim mam wiele wspólnego? :D