Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MimoWoli

Życie po 40ce z poczuciem przegranej na własne życzenie

Polecane posty

weź ty sie człowieku walnij w czułko i zrób baranka z podwójnym beknięciem. Kuźwa napisze ktoś normalny chce sie podzielić z kimś swoimi problemi a tu wejdzie jakaś psia przybłeda i bedzie wmawiać ze jestem kim nie jestem. Weź idź gdzie cie nie ma zakompleksiony gówniarzu i odczep sie od normalnych ludzi.

Gość gość
To za ile ten dom?jaka wielkość,pow działki?jak za pół cent to kupię.

Gość gość
Mówię poważnie,za pół ceny to kupię ten dom duży jest?a mieszkanie

Gość gość
Rodzice cie kochali mimo wszystko i dobrze o tym wiesz. Poza tym dawali mocne wsparcie materialne. Wiec nie wymadrzaj się, niektórzy nawet zabawki nie mieli a po 18 dostali kopa w d**e na ulice. I nie maja teraz nikogo, żadnej rodziny.

do gosc 15;23 widocznie należysz do bardzo wąskiej grupy ludzi z bardzo mocną psychiką i poradziłaś sobie. Taką psychike ma mój obecny partner. Stad wysunięty wniosek o braku empatii....bo on jej nie ma. Podziwiam twoją siłe, to rzadkość, a szkoda. Ja nie byłam bita czy wyzywana, wręcz przeciwnie zawsze czułam że jestem kochana, ale rodzice zupełnie nie przygotowali mnie do zycia. Też wiedziałam od dziecka czego chce. Wyszłam z biedy, najpierw dużo sie uczyłam, potem dużo prawcowałam. Czegoś sie dorobiłam. problemy zaczeły sie od śmierci siostry. Byłyśmy bardzo zżyte ze sobą. Jedna za drugą by w ogien wskoczyła. Po jej odejsciu juz nic w moim życiu nie jest takie jak wcześniej

Gość gość
Haha pewnie że to ta Czterdziecha co ma pecha,założyła ten wątek.Ten sam styl pisania i w ogóle.Oczywiście że dostałaś kilkadziesiąt tys odszkodowania od podszywaz kafe hahahahaha:D Przecież ty sama pod siebie się podszywasz,albo pod udajesz swoją koleżankę.Ijaija karetka już jedzie:classic_cool::D

Gość gość
Ta ktora wyjechala do Francji, jak twoj wyjazd wygladal? Mialas tam kogos? Jakas rodzine? To o tobie tak glosno bylo o dziewczynie ktora ucidkla do francji w wieku 18 lat

Gość gość
To co sprzedajesz ten dom i mieszkanie?Jestem chętny,to jak?Kupisz sobie nowe mieszkanie,dla ojca i dzieci.

Gość gość
15.36, odszkodowanie? Za podszywania sa odszkodowania?

Gość gość
Tak,to o niej tak głośno było:classic_cool:cała Polska o tym mówiła,że 18-stolatka zwiała do Francji (Czterdziecha spod orange)tylko że ta cała Polska to chyba tylko ty.:D18-letnia dziewczyna może robić co chce

człowieku ty jakiś chory jesteś i z manią prześladowczą!!!! Ja pierwszy watek załozyłąm na tym forum a Ty mi pieprzysz coś o jakiś janinach jakis czterdziechach, Wez ty sie ode mnie odczep. a najlepiej jak pisałam idź gdzie cie aktualnie nie ma

Gość gość
No widać są odszkodowania:D i to jakie!kilkadziesiąt tys buhahahaha,ale o to musisz spytać autorkę;)vel Czterdziecha co ma pecha,Indiańskie Lato,vel Astronautka i wiele innych ników.

Gość gość
Skoro autorka chce się pozbyć domu za połowę wartości,to mniemam że jest w jakimś dobrym stanie i miejscu.Bardziej mi na działce zależy,mieszkanie za połowę ceny rynkowej mogę też wziąć.Dlatego pytałem o stan,powierzchnię i okolicę mniej więcej.

Gość gość
Ja nic nie słyszałam jakiejś 18 latce co do Francji zwiała.I jeszcze dziwnym trafem tu by się miała pojawić?:D Cudowny "przypadek"

Gość gość
Myślę, że może Ci pomóc: -zwrócenie się do Boga, modlitwa - rozmowa z mądrym księdzem, psychologiem - terapia - praca nad sobą, nad miłością też do siebie i pozytywnym myśleniem mimo wszystko

Gość gość
Dlaczego tak sie czepiacie autorki? Co wam zrobila? Jesli was nie interesuje co ona posze to po co tu jestesciei krzywdxicie ja? Dla wlasnej satysfakcji?

Gość gość
Autorko chcesz się pozbyć domu z działką,którego nie możesz sprzedać od 2 lat.Dałem ci propozycję,a ty nie raczysz odpowiedzieć.Więc chyba nie chcesz pozbyć się tego domu?

Gość gość
Ja tez kupie dom i tez bardziej zalezy mi na dzialce

Gość gość
Ale kto ją krzywdzi?Poczytaj jej tematy,to ona z ludzi robi idiotów,zawsze umniejsza ich wartość,dołuje.Wszystkim kobietom po 40-stce wmawia że wcześniej czy później facet je rzuci dla młodszej.

Gość gość
15.49-jak to wszystko latwo powiedziec

Gość gość
Proszę już drugi kupiec,a autorka która tak płacze że sprzedać nie może milczy.To już nic nie rozumiem.

Gość inka136
a może kupisz mój dom za pół ceny jak taki chętny jesteś??

Gość gość
Nie widze nigdzieby autorka ze wszystkich robila idiotow, a ta znana dziewczyna co uciekla to niemiala 18 tylko 16 lat,

Gość gość
Nie chodzi mi o dane kobieto.Napisz najpierw ile m ma dom i działka,mniej więcej okolice czy jest to teren wiejski,poza miastem itp.Chcesz sprzedać a krzyczysz namnie.

Gość gość
Ile chcesz za dom? Kupie dom do remontu, glownie chodzi mi o dxialke z ruina by po swojemu wybudowac, sxukam ogloszen na necie okazyjnych,

Gość gość
Inka?jaka pow domu i działki i czy teren za miastem,wieś itp.Może kupię,wróciłem z za granicy i szukam właściwie to działki,ale może być z domem.Jak za pół ceny rynkowej to to jest super oferta.

Gość gość
Hahaha

Gość inka136
no to pech bo dom jest w Hiszpanii

Gość gość
Co to portal nieruchomości?Nie o tym ten temat