Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MimoWoli

Życie po 40ce z poczuciem przegranej na własne życzenie

Polecane posty

Gość gość
Nie,szukam w Polsce Hiszpania mnie nie interesuje

Gość gość
Na tematach na rozne rzeczy mozna zjechac, skoro pisali o domu to pytam.

Gość gość
Ludzie czemu po 40 jestescie przegrani, w tym wieku powinno byc sie raczej juz na prostej. Mamy z zona po 42 lata, harowalismy zagranica, jestesmy dla siebie wszystkim, mamy kase i szukamy dzialki, ja jako budowlaniec chce wybudowac dla zony dom marzenie-wspaniala kobieta, nie skarzy sie tylko brnie do przodu i nie uzala sie nad soba.

Gość inka136
szkoda, Piękny dom rodzinny z widokiem na morze oraz basenem na terenie rezydencji w bardzo przystępnej cenie to nie lada okazja dla poszukujących ciekawych propozycji nieruchomości. Powierzchnia mieszkalna domu to 105m2. W środku znajdują się dwie sypialnie, salon z kominkiem, łazienka oraz toaleta dla gości. Kuchnia jest częściowo otwarta na salon. Na samej górze domu usytuowany jest ogród zimowy pełniący funkcję pokoju relaksu z pięknym widokiem na morze. Można również podziwiać zachody słońca na odkrytym tarasie. Dom posiada również pomieszczenie gospodarcze, centralne ogrzewanie, rolety, system alarmowy, TV satelitarną, telefon i Internet, podłogi kamienne. Dom sprzedawany jest z pełnym umeblowaniem. Informacje dodatkowe: Ø Basen na terenie rezydencji Ø Ogród zimowy z widokiem na morze Ø Dom umeblowany Ø Działka wokół domu 150m2 Duży basen na terenie rezydencji otoczony jest zielonym, zadbanym ogrodem tropikalnym. Nieruchomość znajduje się w bardzo pożądanej części urbanizacji Villamartin – Rioja. Dookoła znajduje się wiele sklepów, restauracji, sklepów ogrodniczych, banków, siłownia itd.

Gość wiec odpowiadam
Sławojka jest 1,5x 1,5 m na działce 5x5 m cena80 tys,teren lesisty.Cisza i spokój:classic_cool:Zwierzęta leśne można już obserwować od 5 tej rano.Unikatowa okolica:classic_cool:

Gość gość
Po co chcesz go sprzedac? Wynajmuj go

Gość gość
A czemu sprzedajesz Inka ten dom?

Gość gość
Autorko jesteś jakaś dziwna:-oDzięki Inka za wyczerpujące infoo domu.Niestety wróciliśmy do Polski po 8 latach za granicą i tu chcemy coś kupić.Do Hiszpani można na wczasy jechać.

Gość inka136
Bo wyprowadziłam się z Hiszpanii

Gość gość
Ten dom Inka jest twój?czy do spłacania jeszcze?jaka cena wstępnie

Gość gość
Nie,no Hiszpania odpada,chyba że miałbym full kasy.Szukam tu okazji.

Gość inka136
Dom jest mój cena, wstępna była 850 000 euro obecnie i ostatecznie 490 000 euro poniżej tego nie sprzedam , co najwyżej będę tam na wakacje jeździć :))

Gość gość
Autorka nie jest dziwna,tylko nie ma żadnego domu z działką na sprzedaż.Ot i co.A wy już chcecie kupić:D Prędzej ma taką sławojkę:classic_cool:

Gość gość
Witajcie, jestem trochę młodsza od was bo mam 34 lata ale też nie udało mi się nic w zyciu. Nie mam dzieci, nie mam męża, mam partnera kolejnego ale do zakłaania rodziny żaden się nie spieszył. Pracę mam ale za grosze bo za 1500 i tak tkwie w miejscu od lat. ... to podobnie jak u mnie, żaden facet nie garnie sie do slubu, nic, ja tego nie rozumiem, a najlepsze że mowią że kochają, tesknią, ze jestem miloscią życia, ale zeby kupic pierscionek to nie, zero slowa na ten temat. Zreszta ty i tak masz dobrze ze masz pracę wiec nie narzekaj. Znaleźć teraz porzadnego faceta to naprawde ciezko. Najgorsze jest to, ze nawet tacy co z poczatku wydają sie wporzo, po jakims czasie okazują sie zwyklymi doopkami, ktorych zalezy tylko na łózku, ale zeby sie z kobieta ożenic to juz nie...

Gość gość
Autorko nie zwracaj uwagi na te HIENY co chcą za półdarmo działki i domy kupować wykorzystując drugiego człowieka nieszczęście .Tłumoki idźcie na właściwe strony po tego rodzaju zakupy .

jeżeli gosciu jestes rzeczywiscie zainteresowany kupnem to jest to 4000 m. kw. szer działki 20 m, zjadz z drogi asfaltowej. Działka ogrodzona jakieś 1000 m kw., w działce energia i woda, telefon w drodze.

To teren rolno-budowlany, mam warunki zabudowy. miejscowość km od miasta, ale miasta niedużego. Okolice piękne, las, rzeka połozenie przy otulinie parku krajobrazowego. Cena na dzis 59 tys. wartość rynkowa około 80-90 tyś,

a ty gosciu co mnie oceniasz naucz sie czytać ze zrozumieniem, bo to ja zostawiłam męża (czego jak napisałam żałuje) i nic mnie nie swędziało bo kolejny związek miałam dopiero po 8 latach od rozwodu wiec hamuj się z takimi tekstami i nie twórz historii której nie było, sfrustrowany pryszczaty nieudaczniku

Gość gość
jaka na 40 lat to jestes chamowatą prostaczką, menel spod budki z piwem ma więcej kultury od ciebie 40letnia chamko :D pryszczata to jest twoja stara doopa

autorytet etyki sie znalazł co za przyjaciół miał jedynie kredki w tornistrze a mama mu wieszała kiełbase na szyi żeby chociaż psy chciały sie z nim bawić he he :) zaczyna ubliżać a sam nie umie znieść krytyki, poziom gimnazjalny A o takim tyłeczku jak ja mam to ty tylko mozesz pomarzyć bo lepszego w życiu nie widziałeś. Ja kompleksów nie mam w przeciwieństwie do ciebie bo musi poniżac innych żeby poczuć sie lepiej i to jeszcze zza szklanego ekranu ha ha ha. Nieudacznik

Gość gość
Autorko byłam tu pare razy uważając cię za mądrą kobietę , po ostatnich twoich wypowiedziach zmieniam zdanie. Te wszystkie twoje przeżycia zrobiły z ciebie złą osobę , po pierwszych wpisach myślałam że jesteś o wiele bardziej pokornym człowiekiem.Przeciwności losu jednych uczą pokory z innych robią złych ludzi.

Gość gość
Autorko zmień ten cytat na dole swojego niku ,Przecież on tak bardzo koliduje z twoimi ostatnimi wypowiedziami .Przecież te wypowiedzi mają w sobie tyle jadu i nienawiści że bardziej pasuje do ciebie motto ;Spieszmy się nienawidzić ludzi , i żałujmy że odeszli .

Gość gość
Mimo Woli-Przeczytałam cały temat i stwierdzam że przegrałaś życie na własne życzenie bo jesteś bardzo złym człowiekiem .

alez oczywiście, powinnam dać się zgnoić jakimś oszołomom. Ponizają, ublizają, wyśmiewają, prowokują w najohydniejszy z możliwych sposobów. Czytałeś/łaś wszystko co było do mnie kierowane? I tak długo wytrzymałam ignorując te zenujące wpisy. Nie uszanowali nawet pamięci moich zmarłych a to już zakrawa na profanacje i ja piwnnam moze jeszcze za to im podziękować? Napisałam ich językiem na ich poziomie aby zrozumieli co do nich "mówie". Elokwentnie i na poziomie mogę odzywać sie do ludzi ktorzy zrozumieją taki język, a nie do prostaczków bez kultury.

takie zbiorowiska ludzi jak forum jest pełne zgnilizny i nienawiści. Nie mozna normalnie pisać, wygadac sie gdy człowiekowi źle bo zwsze znajdzie sie jakiś gbur który ma potrzebę przysrać komuś, poniżyć go żeby sie dzięki temu lepiej poczuc bo sam jest pełen kompleksów i mu sie w życiu nie ułożyło. Ktoś kto jest szczęśliwy nie ma potrzeby ponizania innych. Tacy ludzie są peóni jadu i nienawisci do innych i czerpią nieopisaną radość z upokorzenia i skrzywdzenia. Dla takich ludzi nie zamierzam być miła ani grzeczna. Za wiele w życiu wycierpiałam aby znosić takie prostactwo.

takie zbiorowiska ludzi jak forum jest pełne zgnilizny i nienawiści. Nie mozna normalnie pisać, wygadac sie gdy człowiekowi źle bo zwsze znajdzie sie jakiś gbur który ma potrzebę przysrać komuś, poniżyć go żeby sie dzięki temu lepiej poczuc bo sam jest pełen kompleksów i mu sie w życiu nie ułożyło. Ktoś kto jest szczęśliwy nie ma potrzeby ponizania innych. Tacy ludzie są peóni jadu i nienawisci do innych i czerpią nieopisaną radość z upokorzenia i skrzywdzenia. Dla takich ludzi nie zamierzam być miła ani grzeczna. Za wiele w życiu wycierpiałam aby znosić takie prostactwo.

Gość gość
A czy ignorując tych oszołomów nie wykazała byś się większą elokwencją niż zniżając się do ich poziomu ? Pomyśl oni są górą bo osiągnęli swój cel a ty ? Przecież zignorowanie ich pokazało by twoja klasę i wyższość. Czy na forum czy w realu pełno takiej patologi czy ze wszystkimi tak polemizujesz ?