Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dziwna21

nie wiem co ze mną nietak?

Polecane posty

Gość dziwna21

nie wiem nawet jak zacząć, jestem dziewczyną i mam 21 lat. Czuję się jakoś ostatnio bardziej samotna, niż zazwyczaj. Nigdy nie przeszkadzało mi to, że jestem sama - bo mam wspaniałych ludzi wokół siebie. Jednak, gdy powoli, każdy z każdym łączy się w pary - zaczynam się zastanawiać co ze mną jest nie tak? W sumie nie jestem jakoś "zabójczo" atrakcyjna, jestem taka no w miarę. Fakt, że zbytnio się nie maluję, tylko podkreślam oczy i usta. Ubieram się tak akurat jak mam ochotę - raz spódnica a raz spodnie - jak popadnie :) dogaduję się z chłopakami świetnie, znaczy humor, pogawędki, rozmowy nawet o dziewczynach - ale żeby mieć kogoś na stałe to nie.. :( zastanawiam się.. raz byłam z chłopakiem na 2 mce ale ja zakończyłam, bo nie chciałam współżyć, a drugi no cóż sam ze mną zerwał bo... poznał inną a byłam z nim 2,5 mca... bardzo krótko. Kurczę, jakoś nie wiem co jest nie tak? Niby wszystko okej, ale coś nie tak? Mam z 165 i ok 52 kg i.. umiem kurcze rozmawiać, tu o piłce tu się smejemy, ale żaden tak by spojrzał na mnie jak na dziewczynę a nie na kumpelę. Wiem, że można flirtować, ale to nie dla mnie jakieś zagrywki - wolę śmało powiedzieć coś, ub po prostu nic nie mówić.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować