Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość REALista88

Zostanę singlem do końca świata i ARRIVERERCI ROMA.

Polecane posty

Gość REALista88

Nie będę sobie schlebiał i uważał siebie za jakiś ideał. Staram się być być poprostu normalnym, dobrym człowiekiem i wiem, że wiele mi wychodzi. Jednak to co dla mnie jest ważne okazuje się nieistotnym dla innych ( mowa głównie o kobietach ). Kobiety = kasa + sex. Jedno biorą, drugie dają. I szale na wadze są wyrównane. Jesteście cwane bo wiecie jakimi idiotami jest 90% facetów. Ale ja się Wam nie dam ;) Od dłuższego czasu nie widzę dla siebie dziewczyny. Po części to moja wina. Zarabiam niewiele a i na zmiany specjalnie się nie zanosi. Bo nie chcę całego życia poświęcać na udręki, rozpychanie się łokciami, wsadzania na miny itd ... Mam trochę godności i moralności w sobie. Chcę żyć spokojnie, cieszyć się wolnością. I nie uciekam tu bynajmniej od opieki nad dzieckiem czy dorabiania do pensji aby dziecko miało co jeść. Uciekam przed jadem Waszym i teściowej. Z teściami mało, który się nie dogaduje. Sprzyja Wam ta nowa moda. Równouprawnienie, które interpretujecie na swoją korzyść kosztem facetów. Kiedyś papież nawoływał Żydów do odwagi. Aby Ci wyszli, nie bali się. No i wyszli :P Całym światem rządzą. Dobrze, że to nie cyganie :D A teraz możecie się wyjadzić. Poczujecie się lepiej gdy zrobicie ze mnie jakiegoś tam prawiczka, nieroba czy łysego dresiarza z brzuszkiem. Buziaki :P

Gość dzieki stary
no i ktos w koncu krotko zwiezle i na temat powiedzial o co chodzi. to twoj rocznik w nicku

Gość gość
Żydzi z dużej litery a Cyganie z małej? Dlaczego?

Gość REALista88
Tak, mój. Pewnie nie ja pierwszy :P

Gość gość
88 to twoj rocznik? jak tak to do niedawna kochalam sie w twoim rowiesniku ... :(

Gość vlex
może dlatego bo Żydzi rządzą światem a cyganie jeżdżą po domach i wciskają ludziom koce do kupienia

uwazam ze jest wiele dziewczyn ktorym nie zalezy tylko na kasie , sexie i zakladaniu rodziny a wrecz przeciwnie kozystaniu z zycia i dobrej zabawie,..itp hehe :)

Gość REALista88
Słuszna uwaga. Można posądzić mnie o dyskryminację :D Chciałem podkreślić to, że Cyganów uważam za jeszcze większe zło. Do Was kobiety narazie piszę z dużej bo możecie się jeszcze ogarnąć. I kiedyś to nastąpi. Poprostu faceci muszą powiedzieć dość. Tak samo liczę na mądrość narodu polskiego. Aby ten wyszedł naprzeciw rządowi. Nas są miliony, ich ledwie mały kryształek cukru w filiżance herbaty. I niby jakim cudem odczuwamy takie piętno na sobie ?

Gość REALista88
No proszę. Pojawiło się kilka wypowiedzi i nadal nie ma obelg pod moim adresem. Aż się uśmiechnąłem :D Słodziutka : Jak korzystasz z życia ? Co pomaga Ci dobrze się bawić ?

Gość REALista88
gość I co z tym rówieśnikiem ?

Gość gość
stwierdzil, ze nie ma czasu na spotkanie ze mna, nie bylismy para, moze to i lepiej, juz miesiac lecze serce z niego... moze ja za stara bylam, jestem z rocznika 86

Gość REALista88
Eee tam, za stara odrazu. Wiek ma znaczenie gdy różnica aż w oczy kole. I tylko wtedy ma.

Gość no to ja tez powiem
za łagodnie to napisałeś. Moja była rzuciła mnie dla faceta który jest od niej starszy o 14 lat. 22 i 36, czujesz ? A niech ten grzyb za rok dostanie zawału. Ciekawe w jakim wieku będzie następny kochaś

Z życia korzysta ten, który robi to co kocha. Jedni spełniają się w zakładaniu rodziny i wychowywaniu dzieci, drudzy zawodowo, jeszcze inni w wiecznej zabawie. Jeśli będziesz robił to co kochasz i zgodnie ze sobą - będziesz szczęśliwy. Jeśli będziesz żył pod dyktando innych - inni będą szczęśliwi, nie Ty.

Gość REALista88
Napisałem to tak po włosku z temperamentem :P

Gość REALista88
Zgadzam się z Tobą. Trzeba żyć tak jak się chce. Pamiętać jednak o tym aby nie kosztem innych ludzi. Z tym często jest problem bo rzadko kiedy to jest w ogóle możliwe. Wtedy może jednak warto czasem odpuścić czy też spowolnić proces osiągania danego celu. Unikasz problemów, zbędnego ryzyka. Lepiej móc bezpiecznie otworzyć drzwi do własnego mieszkania.

Gość gość
no, z temperamentem i z błędem...

To nie temperament. To pożegnanie z Rzymem - wiecznym miastem. Z temperamentem bardziej się fuoco kojarzy ;) tak na przyszłośc ;)

Gość REALista88
roko czepiasz się 😡

Gość REALista88
To daj wskazówkę co zrobić z czepiaczem aby się nie czepiał :P A lubisz Rzym ?

Gość do autora dziewczyna
ja myślę że autor ma sporo racji