Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiony12345

Czy wysoki i przeciętnie zbudowany 19 latek

Polecane posty

Gość zaciekawiony12345

Może mieć szansę na sex z kobietą w przedziale 30-40 lat?

Z szansą jest jak ze szczęściem zawsze jakieś są pytanie tylko w jakim procencie:) nie każda kobieta lubi rolę nauczycielki:)

Gość zaciekawiony12345
Tylko pytanie,jakie konkretnie?

To już trudne do określenia. Wszystko zależy od zapatrywań z obydwu stron.

Gość gość
A nie lepiej z młodsza?

Gość popatrzmyszczerze
Może od razu z panią 60+? Same plusy - w ciążę nie zajdzie i na pewno umie niejedno, a że już sucha w pochwie, piersi sflaczałe i skóra obwisła, co tam! Przecież napalony szczyl nie patrzy na kobietę, interesuje go tylko jej pipa :D

Gość zaciekawiony12345
Zadałem normalne pytanie,a zostałem zaatakowany. Czy nie lepiej z młodszą?Popatrzmy szczerze,młodsze(tzn.moje rówieśniczki sypiają głównie z facetami w przedziale między 30 a 50 lat,bo imponuje im ,,doświadczenie'',więc dlaczego 19 latek ma nie uprawiać seksu z 30 albo 40 latką??

Gość lodołamacz32
Nie zostałeś zaatakowany, tylko sprowadzony na Ziemię, a to zasadnicza różnica. Każdy ma szansę na seks z partnerem dobranym na przekór zdrowemu rozsądkowi, pytanie tylko, czy nie będzie tego potem żałował.

Gość zaciekawiony12345
Czego żałować?Przecież to nie związek,tylko sex,a to zasadnicza różnica :D.Zresztą mówi się,że kobiety nabierają większą ochotę na sex po 30,a wiadomo,że młodszemu chce się bardziej niż starszemu...

Gość Klaudia Messallina
Sex to nigdy nie jest tylko sex. Masz 19 lat, więc nie obraź się - jeszcze niewiele wiesz o tym, co potrafi taki "tylko sex". Kobieta starsza od Ciebie potraktuje Cię bardziej jak zabawkę, a Ty możesz się zakochać (łatwo jest rozkochać w sobie mężczyznę, łatwiej niż sądzisz) i będziesz mieć problem. Poza tym, z czasem jak zechcesz się z kimś związać to wybierzesz sobie raczej rówieśniczkę, z którą się wspólnie zestarzejecie, czy od razu idziesz na całość i bierzesz starszą, ale w pewnym momnencie ona będzie już stara, a Ty wciąż jeszcze np. w średnim wieku i wtedy zaczniesz pchać w inne. Przemyśl to.

Gość zaciekawiony12345
Na razie nie myślę o związku,ale tylko o sexie,a sądzę,że jeśli obydwie strony nie będą chciały się wiązać uczuciowo ze sobą,to nie ma z tym problemu,więc nie potraktuje mnie jak zabawkę,ponieważ nie będę chciał związku i się nie zakocham...

Gość gość
Kolego,zdziwiłbyś się.

Gość zaciekawiony12345
Niby dlaczego?

Gość przecież masz już odp
Klaudia Messalina Ci to wyjaśniła, ale widać, nie umiesz czytać ze zrozumieniem i empatią. Nie ma sensu pisać więcej, ona wyczerpała temat.

Gość zaciekawiony12345
Niby tak,ale jednak pozwolę sobie nie zgodzić się do końca z Jej opinią :D.Moim zdaniem,żeby się zakochać w kimś,to trzeba szukać związku,a ja go nie szukam,tylko czystej przyjemności,to tyle...

Życie lubi zaskakiwać nawet nas samych a założenia nawet te najbardziej ambitne mają to do siebie, iż ewaluują wraz z czasem i uczuciami niezależnie od wszystkiego, więc wszystko się może zdarzyć...:)

Gość spr und potw
"Moim zdaniem,żeby się zakochać w kimś,to trzeba szukać związku" - oj, misiu, ale ty jeszcze głupiutki jesteś - to w ogóle tak nie działa. :D Zakochasz się nie dlatego, ze będziesz szukał związku, tylko jak trafisz na tę jedną i wtedy zrozumiesz, że teraz bajdurzysz nieziemsko :D

Gość hustla
Madeline a ile masz lat?:)

Gość zaciekawiony12345
Nie chcę i nie zamierzam się zakochiwać,związki mnie nie interesują na razie,na jednym wystarczają się sparzyłem,więc teraz szukam przyjemności wyłącznie,nie uczuć itp,itd...

Gość hustla
jesteś ponad nim? bo tak wnioskuję z ciekawych wypowiedzi :)

Gość zaciekawiony12345
dlatego też założyłem ten temat :).

Gość hustla
sex z dużo starszą kobietą jest świetny i strasznei zróżnicowany :) z jednej strony kobieta szuka szaleństwa w młodym partnerze, a czasami długich przygód erotycznych wynikających z doświadczenia:) chyba zgodzisz się Madeline?

Cóż, wypada mi się zgodzić z Tobą i nie tylko z tej racji, że tak wypada:)

Dodałabym od siebie kilka innych aspektów...taka kobieta wie czego chce, umie podkreślić swoja seksualność w subtelny ale zdecydowany sposób, nie ma zahamowań i ma rozbudowaną wyobraźnię:)

Gość hustla
raczej to odskocznia od codzienności niż mozliwość kontynuowania tego układu związkiem:) rożnica temperamentów przyciąga, różnica światopoglądu wynikająca z wieku jednak odpycha :)

Gość hustla
Madeline dokładnie :) sexapil promieniuje z kobiety, że oprzeć się ciężko :) szaleństw nie było końca :)ale zdrowych w granicach, które przekracza sie z kazdym spojrzeniem :)

Bezsprzecznie na dłuższą metę układ taki nie ma szans powodzenia bo upływ czasu działa na niekorzyść ale na krótszą metę można doszukać się pozytywów, jeśli ktoś oczywiście szuka...czyż nie hustla? Coś mi się zdaje, iż posiadasz pewne doświadczenie w takim układzie:)