Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauwazylem ze z kobieta musisz zawsze rozdawac karty byc dominujacym ciagle taki

Polecane posty

Gość gość
gvhtf

Gość gość
Facet nie może być mameją, bo żadna go nie zechce

Gość gość
ja lubię jak mężczyzna dominuje, ale uwielbiam kiedy pokazuje trochę uczuć, czuję że jestem mu bliska i mogę "wejść" do jego świata, dla mnie to nie ma znaczenia że jest wtedy mniej dominujący :)

Gość gość
Coś Ci się pomieszało Autorze. Między mężczyzną noszącym w związku spodnie a mężczyzną dominującym w typie maczo jest przepaść. Od tych drugich uciekam jak najdalej. Ale jeszcze szybciej od takich, którzy jak Ty udają kogoś innego niż ą w rzeczywistości.

Gość gość
"bo kobieta zawsze wiąże się z facetem lepszym od siebie" - Może i tak. Lepiej mierzyć w górę niż w dół. Jest też druga strona medalu. Silna kobieta wzbudza lęk u takiego słabeusza, więc po co go skazywać na swoje towarzystwo. Tylko kompleksy się u niego nasilą." X Dokładnie. Atrakcyjna i inteligentna kobieta zawsze szuka sobie faceta na poziomie, z dobrym wykształceniem i zawodem; inżyniera, prawnika itp. Tylko desperatki biorą chłopaczków z niższej półki. Chociaż pewnie zaraz wielu facetów się tu oburzy :P

Gość gość
Ja jako ta atrakcyjna i inteligentna kobieta, o której piszesz Gościu, odpowiem, że niewiele wiesz o słowie "poziom". To ma się do wykształcenia i zawodu jak piernik do wiatraka.

Gość 99324444486222554444489622
jak gosc nie ma cech pozadanych przez kobiety, to pozostaje mu stwarzac pozory pewnego siebie I ukrywac slabosci. I na to nabieraja sie kobiety.

Gość gość
Jasne. Zaraz napiszesz, że pracownik fizyczny przebywający non stop wśród facetów o kiepskiej kulturze i wiedzy rozwija się w swojej pracy. Nie rozśmieszaj mnie.

e tam. wyksztalcenie nie ma nic do poziomu. ktos z tytulem przed nazwiskiem moze byc chamem, bez zaradnosci. Ktos ze srednim wyksztalceniem moze byc inteligentny, miec wlasna dzialalnosc I potrafiacy sie zachowac na wyzynach spolecznych.

Gość gość
zgadzam się

Gość gość
Rozumiem zatem, że Ty znasz tylko takich pracowników fizycznych, którzy obracają się w niewychowanym towarzystwie i wykształconych, którzy są nienaganni. Fajne masz wnioski, tylko ludzie nie są tylko tacy albo tacy. Pomiędzy nimi jest jeszcze wiele innych typów. Widocznie znasz zbyt mało ludzi.

Znam pary gdzie on po zawodowce, ma fach w reku I zarabia wiecej niz niejeden umyslowy, a ona po studiach za okolo 1000 pln. Takie sa realia, ale jak ktos zycia nie zna to nie zrozumie.

I nic nie stoi na przeszkodzie aby pracownik fizyczny czytal ksiazki, gral w szachy, mial znajomych ktorzy sa oczytani I kulturalni. Podobnie ktos po studiach moze pracowac fizycznie, stac w miejscu w rozwoju, lub cofac sie w obyciu.

Gość gość
Dokładnie tak jak piszesz. Wszystko zależy od człowieka - od jego wychowania i charakteru. Wykształcenie i zawód to dodatki, które o niczym nie przesądzają.

"jak gosc nie ma cech pozadanych przez kobiety, to pozostaje mu stwarzac pozory pewnego siebie I ukrywac slabosci. I na to nabieraja sie kobiety." - Niestety, ale się nie nabierają. Taki facet jest śmieszny. Lepiej jak ktoś jest sobą, jaki by nie był. Sztuczność i pozę zawsze da się wyczuć, a to razi. Po drugie znam wielu facetów z pozoru nieśmiałych, niepewnych siebie, ale uważam ich za "silnych". Bo nie chodzi o to, jakie kto ma gadane, ale o to jak się zachowa w kryzysowej sytuacji. Pewnych siebie, ale zadufanych dupków, trzeba omijać z daleka.

Gość gość
Ciekawy język: samiec, samica, osobnik, stado, hierarchia, kopulacja. Niektórzy piszą o sobie, jakby niczym nie różnili się od zwierząt. Żenada.

Gość Do brudasów
Ale masz problemy....

Gość gość
Autor ma rację miałem taką sytuacją rok temu kobieta mnie zostawiła z tego powodu, widocznie muszę być z dominującą kobietą

Gość gość
Kobietą bez mężczyzny sobie nie poradzi w życiu tyle

Gość gość
""niech zgadne, wobec otoczenia jest stanowczy I tylko do ciebie jest ustepliwy" - Dokładnie jak piszesz." X Czyli pantofel i mameja

Gość gość
Instynkt opiekuńczy wyzwalają dziecinie wyglądające szare myszy. Ja tam wolę w facetach wyzwalać instynkty seksualne, tak działa na mężczyznę prawdziwa, pewna siebie kobieta :)

Gość gość
Instynkt seksualny u faceta wzbudza właśnie delikatność i pewność siebie również, ale też opiekuńczość bo inaczej wyjdziesz na egoistkę. Do bzykania tylko, wiec szukaj wśród gówniarzy napalonych tylko na wygląd. Jest więcej składowych.

a co u faceta NIE WZBUDZA instynktu seksualnego? tylko miłość i potrzebę przytulenia;)? napiszcie, przyda mi się;)

Gość gość
Miłość to już jest wszytko, a potrzeba przytulenia..oczywiście to razem wystarczy, żeby był z******ty seks, jeśli jest dodatkowo atrakcyjna z wyglądu. I nie powalona do kwadratu.

Gość 06324444485212328444442228
@kotka psotka jak to nie nabieraja sie, to skad okolo dwa miliony samotnych samic z malymi w obiegu ? Samcow alfa wystepuje znikomy promil w naturze. Pozostali to beta w wiekszosci I na koncu hierarchi stada to delta, gamma I omega na szarym koncu. Wiec ci ktorzy sa nizej umiejscowieni w stadzie musza udawac, stwarzac pozory alfa aby samica byla sklonna do kopulacji. Zwroc uwage jaki typ nie ma brania. To bedzie spokojny, ustepliwy, slabiej zbudowany, z malymi zasobami zapewniajacymi przetrwanie. I to nie jest przypadek. Kwestia ukrywania slabosci jest wpajana juz od poczatku chowu osobnika mlodego, bo slabosci sa zarezerwowane dla plci zenskiej.

Gość gość
Kobieta tez musi być silna, muszę wiedzieć, ze jeśli mi się coś stanie bo rożnie bywa w życiu to sama jakiś czas da rade dbać o dzieci. Wiec bez p********ia, byle jakiej słabej sobie nie wezmę, która pokłada tylko nadzieję, ze wszytko muszę jej zapewnić. To ma być samica na miarę mnie, daje dużo, ale tez wymagam.

Miłość to już jest wszytko, a potrzeba przytulenia..oczywiście to razem wystarczy, żeby był z******ty seks, x nie wiem czy się jasno wyraziłam. właśnie seksu chcę uniknąć. przytulanki są lepsze i świadczą o miłości, seks - nie.