Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci nie chcą pięknych i inteligentnych kobiet do związku. Wolą przeciętne...

Polecane posty

Gość gość
Jest tak, bo jak sama napisałaś "trafiają". Takie życie, czasem jest czymś co od nas nie zależy, np. przychodzimy do znajomego na imprezę niczego się nie spodziewając, że zaraz przyjdzie nasz przyszły mężuś.

Gość gość
kazda potwora znajdzie swego amatora :)

Gość gość
Ani piękne, ani przeciętne. Tylko takie, z którymi się dobrze czujesz. Z mądrym kobietami. A jeśli akurat jest piękna to dobrze, przeciętna ok. Ale na związek to tylko brania dusza. Już się cieszę, że jutro będziemy w łóżku pół dnia :-) Z rozczochranymi łebkami tulić się i bzykać. Teraz zasnęła. Ale ja mam szczęście, no i jest dużo młodsza. Tyle, ze my obydwoje jesteśmy romantyczni i wierzymy w te głupoty o miłości. Też mieliśmy problemy, ale nas umacniają, wyciągamy wnioski i niechcemy aby to się rozpadło. Miałem kilka okazji z super łaską z wyglądu, ale nie, podziękowałem. To musi być taka w sam raz, ze wszystkim, złoty środek. No i trochę taka zwariowana jak ja.

Gość gość
zgadzam sie, taka bratnia dusza, taki przyjaciel.. nie ma co stawiac na wyglad,wymagania, nigdy nie wiadomo dla kogo ci serce zabije mocniej.. ;)

Już się cieszę, że jutro będziemy w łóżku pół dnia Z rozczochranymi łebkami tulić się i bzykać. Teraz zasnęła. x już uwierzyłem ha ha

Gość gość
na co komu piekna, zeby zdradzala he lepiej zeby byla poukladana i wierna ...

Gość gość
przede wszystkim to nie chcą inteligentnych i rezolutnych kobiet. Wola takie tłuki bezmózgie

Gość gość
hahaha tluczkiem" to ja facetowi moge w leb dac jak sie bedzie stawial :D:D

przede wszystkim to nie chcą inteligentnych i rezolutnych kobiet. Wola takie tłuki bezmózgie x kolejny głupi argument, żeby potwierdzić że jest się idealną i zrzucić winę na facetów

Gość gość
nikt tu nie zrzuca ni nikogo winy i nie mówi że jest idealny Przestań się rzucać, claude speed, okres masz czy co?

Gość chyba tak jest
ciezkie dni przechodzi :)

Gość to niestety prawda
I chyba cos w tym jest. Brzydkie panny beda sie starac zeby ich tylko facet nie rzucil. Dadza sie zle traktowac, beda wszystko wybaczaly. Przy pieknych trzeba sie starac bo w kolejce cala masa adoratorow. A jesli do tego jest jeszcze inteligentniejsza niz jej facet to juz koniec zwiazku bliski

Gość gość
Przy pieknych trzeba sie starac bo w kolejce cala masa adoratorow. .... takich którzy myślą aby ją przelecieć, myślisz że o związek chodzi? ... i ile jest tych pięknych? takie to tylko na zdjęciach, wyjdz na ulice i zobacz te piękne ... i uroda przemija, kobiety szybko sprowadzane są do parteru

Gość gość
Tylko zakompleksiony facet boi sie atrakcyjnej i inteligentnej kobiety, zreszta w druga strone jest tak samo. Jesli nie ma dosc pewnosci siebie i poczucia wlasnej wartosci, to normalne, ze nie zwiaze sie z taka kobieta

Gość gość
Tylko zakompleksiony facet boi sie atrakcyjnej i inteligentnej kobiety, ... ktos tu napisał tak: .. Jak w psie g***o nie wejdę tylko ominę to tez się go boję? .. i to jest prawda

Gość gość
Gratuluje wzorca:-)

Gość gość
Tak,można w sandałach wyjść zimową porą:D.

Gość gość
widocznie nie zrozumiałaś, inteligencja to nie jest twoja mocna strona

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość widocznie nie zrozumiałaś, inteligencja to nie jest twoja mocna strona x Mało inteligentny mentor,a uczeń jeszcze słabszy.Tyle i aż tyle w temacie.

Gość to niestety prawda
No dobra panowie, to co Was odpycha od inteligentnych i pieknych kobiet? O ile tu w ogole jakis facet pisze...

Gość gość
taaa inteligentna piękna kobieto której boją się faceci, twórz swoje wizje niepowodzen

Gość gość
No dobra panowie, to co Was odpycha od inteligentnych i pieknych kobiet? x jeszcze takiej nie spotkałem

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość taaa inteligentna piękna kobieto której boją się faceci, twórz swoje wizje niepowodzen x Nie,mnie nikt się nie boi,wręcz przeciwnie:).To mnie przeraża.

//No dobra panowie, to co Was odpycha od inteligentnych i pieknych kobiet? // x Nic. One są jak UFO: każdy o takich słyszał - nikt nie widział. A już na pewno nie przesiadują na tym forum.

Gość gość
Nie,mnie nikt się nie boi,wręcz przeciwnie .To mnie przeraża. x czyli nie jesteś ani piękna ani inteligentna

Gość gość
gość Nie,mnie nikt się nie boi,wręcz przeciwnie .To mnie przeraża. x czyli nie jesteś ani piękna ani inteligentna x Fakt,nie dorastam do pięt tzw.ufo.

Gość gość
x Fakt,nie dorastam do pięt tzw.ufo. x inteligentna osoba zrozumiała by o co chodzi głupiutka kobieto

Gość gość
Zabawne to stwierdzenie, ze faceci boja sie pieknych i inteligentnych kobiet. Atrakcyjnosc, zarowno fizyczna jak i intekektualna, jest czyms, co przyciaga. A jesli autorka mimo tego jest sama, to moze problemu nalezy poszukac gdzies indziej?

Gość gość
gość x Fakt,nie dorastam do pięt tzw.ufo. x inteligentna osoba zrozumiała by o co chodzi głupiutka kobieto x Nie wyczuwasz ironii w moim poście?Biedactwo,nie zachłyśnij się urodą.Jednoznacznie muszę stwierdzić baby są tak głupie,że aż mi żal,że jestem jedną z nich.Czysta kompromitacja i wykłócanie się która piękniejsza,inteligentniejsza.Co wy idiotki w zawodach startujecie?Na co,chyba idiotkę roku.

Gość gość
tak sobie to tłumaczcie ja już odrzuciłem z tuzin inteligentnych paszczurów, niektóre nawet mi groziły, że nigdy sobie nikogo nie znajdę itp. ŻAŁOSNE!!