Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sarah 24

moj chlopak jest bogaty i skapi tylko na mnie!!!!!!

Polecane posty

Gość Sarah 24

hej, Pisze bo juz nic z tego nie rozumie... Jestem z moim chlopakiem dosc dlugi okres czasu 3-4 lata! Ja zarabiam dobrze a on jeszcze lepiej prowadzi firme z ojcem ale wiem ze ma luzna kase i to dosc spora.. Kiedy sie spotykamy czesto zdarza sie tak ze to ja place, 2 razy musielismy sie przenocowac w hotelu za co tez ZAPLACILAM ja (on pozniej glupio powiedzial ze mi odda, chociay tego nie zrobil) ! Ogolnie nie mam nic przeciwko temu ale to on zarabia duzo wiecej ode mnie wiec moglby mnie czasem wyreczyc! Najgorsze jest to ze mam wrazenie ze skapi tylko na mnie! Bo np. jak idziemy do restauracji to zostawia kelnerowi bez niczego 20-25 zl... Mamusi kupil juz raz prezent za moje pieniadze no bo akurat nie mial....!!! Co do prezentow to czasem mi cos kupi ale zawsze pozniej mowi no kupilem ci to i tamto! W dodatku od siebie rzadko cos ...zawsze podczas klotni jak np. bylismy na urlopie chcialam torebke a on ze nie potrzebuje (nie mialam gotowki ze soba) i dopiero jak sie mega zdenerwowalam i obrazilam ze mi sam nie zaproponowal ze ja kupi wrocil sie i ja kupil... Czasem mu sugeruje np. ze mi sie cos bardzo podoba a on nawet nie powie "kupie ci to" albo mnie milo ta rzecza pozniej nie zaskoczy :( Mimo tego ze go na to stac!!!!!!!!! Nie wiem czy to normalne zachowanie faceta ktory kocha? W gdudniu mamy razem zamieszkac i szczerze boje sie tego.... moze ktos ma z was jakies doswiadczenie i przezyl to samo?

Gość kelner_23lata
za taki marny napiwek to pluje do waszego żarcia aby była dobra obsługa minimum 100zł napiwku gdzie ty żyjesz na ukrainie ? co za skąpstwo

Gość Sarah 24
jasne 100 zl napiwku za obiad ktory nawet tyle nie kosztuje....

Gość kelner_23lata
widać chyba jesteś ze wsi "wsioki" widocznie tak skąpią.

Gość dobranocka z Kubą Rozpruwaczem
I bardzo dobrze - czasy, kiedy baba oczekiwała że facet będzie jeleniem ją utrzymującym przeszły już do lamusa i nie wrócą. Sama płać za siebie

Gość Sarah 24
no szkoda ze nikt mi nie pomogl same glupie komentarze jak zwykle!!!!!!!!

Gość kelner_23lata
spadaj wieśniaro do pizzeri.

Gość gość
ty ,kelner chyba cię pogięło-nawet w hotelowych restauracjach nie daje się tyle napiwku...dureń.norma to 10% rachunku. co do skąpstwa-dziwi mnie że jesteście tyle czasu razem a ty nie powiesz mu co ci nie odpowiada.na czym polega wasz związek?nie rozmawiacie za sobą?

Gość dobranocka z Kubą Rozpruwaczem
Zrozum jedno - to już nie te czasy, kiedy facet musiał być koniecznie naiwny i dawał się wycyckiwać finansowo cwanej dziewusze. Podoba ci się coś, to sobie kup - proste. Facet ma widocznie inne sprawy, niż nadskakiwanie twojej próżności i nie oczekuj, że będzie robił zakupy za ciebie, bo masz taki kaprys. Bardzo dobrze, że na niego trafiłaś, może wyprostuje w tobie to, co spartaczyli rodzice wychowując cię na pretensjonalną księżniczkę.

Gość Madame Lemoine
Twierdzisz, że masz pieniądze - jesteś więc bezczelna, skoro oczekujesz, że zaoszczędzisz na zachciankach kosztem swojego partnera. To jest obrzydliwe i manipulanckie i on to widzi, nie ma w nim na to zgody i dlatego olewa te twoje "sygnały". Na jego miejscu robiłabym tak samo. Musisz się jeszcze dużo nauczyć.

Gość jak można być taką dzifką
Jak mnie drażnią takie paniusie, które chciałyby żyć na czyjś koszt, same mając kupę szmalu :-o

Gość konkretny facet
Nikt ci nie pomógł? Ojej, biedactwo! :-o A jak niby ta pomoc miałaby wyglądać? Oczekiwałaś pewnie, że wszyscy rzucą się by cie pocieszać i głaskać po główce? Wielka pani Utrzymanka żąda afiliacji! Żałosne. Tak, jak twój facet nie zamierza sprowadzić się do roli sponsora zwykłej dziwy, tak samo nikt cię tu nie będzie wspierać, ponieważ twoje infantylne żale są wkurzające, bo są infantylne. Twój wiek emocjonalny to ile? 6 lat? Żałosne

Gość Sarah 24
ja nie chce zyc za jego pieniadze zeby oszczedzic przy tym swoje!!!!!!!!!! Nigdy nie oszczedzalam i nie zamierzam po prostu nie rozumiecie o co tu chodzi pozniej wlasnie z czegos takiego robia sie klotnie i problemy w malzenstwie bo albo kazdy placi za siebie albo jest ciagle wypominanie :/ itd... ah ciezko do was dotrzec!!!!!!!!!!

Gość konkretny facet
To ty masz zakuty łeb, dziewczynko, więc napiszę wprost - JESTEŚ ROSZCZENIOWA. To się zawsze źle kończy.

Gość gość
Ludzie! pogięło Was????? dziewczyna czuje się zaniedbywana i niedoceniana jako kobieta, facet sra- sorry forsą a o nie zachowuje się jak dżentelmen i nik ni mówi o jakimś wyzyskiwaniu. NIE DBA O SWOJĄ KOBIETE. Zrozumiano??? tu nie chodzi o mega prezenty ale o sprawianie przyjemności osobie którą się kocha.

Gość Sarah 24
dzieki za zrozumienie :) jednak sa tu niektorzy normalni :)

Gość gość
ja też rozumiem autorkę Jej facet to zwyczajne skąpiradło lub cwaniaczek

Gość gość
zgadzam sie z gosciem powyzej autorko w zadnym wypadku nie zamieszkuj z nim bedziesz musiala potem za wiekszosc placic ja mialam takiego faceta, nie jesteśmy juz razem i bardzo sie ciesze zakoncz ta znajomosc dla swojego dobra

Gość gość
ciekawe czy taki facet sie kiedykolwiek zmieni ?

Gość gość
Teraz nie stara się w jakiś sposób robić Ci przyjemności w formie prezentów, to w kolejnym etapie będzie nawet bronił abyś kupowała za swoją kasę, ostatecznie będzie warczał za każdy zakup jako niepotrzebny bzdet.

Gość gość
Olej takiego, co ma węża w kieszeni, a poszukaj biedniejszego, ale o otwartym sercu, szczerego w innych sprawach

Gość gość
Ale ty jrsted glupia. Ok rozumiemy ze nie chcedz sie z nim rozdtawisc alr chybs slrozstawac ale co za problem wprowadzic zasade kszdy placi za siebie

Gość gość
hmmm czy taki sie zmieni kiedys? czy znacie takiego faceta ktory zmienil sie dla kobiety?

Gość SKĄPI ty analfabetko
Nawet pisać nie umiesz, a masz wymagania jak księżna. :-o

Gość Sarah 24
wlasnie ja nie chce zasady kazdy placi za siebie bo uwazam to za glupote przynajmnie w okresie malzenstwa!!! On nie jest sknera trwoni kase wszedzie gdzie popadnie nie zwraca uwagi na to co kupuje... Ale nie w stosunku do mnie! Na urodziny powiedzialam mu ze chce mu kupic koszule poszlismy do jednego sklepu i co kupil sobie od razu 2 ... to troche nie fair... musze z nim pogadac ale nie mam pomyslu JAK prosto z mostu??? czy innym sposobem

Gość wróżka Izaura
Niezła z ciebie cwaniara - chcesz tylko leżeć i pachnieć, a facet ma tracić swój czas na latanie po drogeriach i realizować zachcianki damulki. To nie jest dbanie o ukochaną osobę, to jest emocjonalny wyzysk, a ty sama wręcz chcesz z niego zrobić jelenia.

Gość nie ma rady na babską głupotę
Ja p******** jaka z ciebie tępa dzida. Nie kumasz kompletnie co ci ludzie piszą. Tylko JA, JA, JA, a o nim piszesz tylko w negatywach. To po jaki chooy z nim jesteś? Nie pasi, to wypad z baru dziewuszko. Jak już teraz jesteś taka agresywna, to strach pomyśleć jaka byłabyś po ślubie :-o

Gość gość
Widzę, że nadal nie rozumiecie o co chodzi. Nie nazywajcie dziewczyny od roszczeniowych osób, obojętnie czy to kobieta czy mężczyzna jeżeli kocha stara się aby ta druga osoba była szczęśliwa a sprawiane małych maleńkich radości właśnie na tym polega miłość... ale ludzie ogarnijcie się ! nikt nikogo nie wykorzystuje, jedynie dbanie o drugiego człowieka, W Twojej relacji wynika, że facet samolub i egoista. Jeżeli wyjdziesz za niego będzie Ci źle. Moja rada znajdź sobie normalnego chłopaka. U niego zawsze się będzie liczyć forsa. Ty nie nigdy nie będziesz na 1 miejscu. Zostaw go.

Gość gość
Ty placisz za hotel ,za prezenty dla jego mamy ? stuknij sie w glowe ;) po co Ci taki sknera ? on Cie tylko wykorzystuje ,uwolnij sie jak najszybciej bo z nim nie ma przyszlosci