Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba ktoś wchodzi do mojego domu pod moja nieobecnosc

Polecane posty

Gość gość
Tyle, że to numer jednorazowy, jeśli akurat nikt nie przyjdzie, niczego się nie dowiesz. A kamera będzie czuwać codziennie.

Gość gość
No i przyjedzie dzielnicowy, spisze raport i na tym sprawa się skończy.

Gość gość
No, jeśli przyjąć tę twoją wersję z tajnym schowkiem, to przekręcenie klucza niewiele ci da :P

Gość gość
A może masz rozdwojenie jaźni..?

Gość gość
he he dzięki za text z tajnym schowkiem,od razu lepiej się czuje :P I chciałam dodac,ze moje sąsiadki to nie jakies tam byle jakie sąsiadki tylko znajome z podworka od x lat

Gość gość
Sama napisałaś o schowku :P

Gość gość
rozdwojenie jaźni? poza poprzestawianymi przedmiotami w czasie kiedy jestem w pracy nie zauważam u siebie innych niepokojących objawow

Gość gość
A czy to się zdarza codziennie?

Gość gość
Po co policja? Pewnie niewiele pomogą, ale musza przyjąć zgłoszenie, a to oznacza, że jak autorkę znajdą martwą na podłodze w mieszkaniu za parę dni to chociaż będzie jakiś trop.

Gość gość
od tygodnia.zaczelo się w zeszla niedziele i zdarza się kiedy jestem w pracy na dniówce w sumie już 5 x:niedziela,wtorek,sroda,piatek i dzisiaj Wiem ze pewnych rzeczy na pewno nie przestawiam,chociazby akcesoria w łazience z uwagi na to,ze jestem praworeczna I dzieje się to za dnia!!!!

Gość gość
Faktycznie-zostawię notke na wypadek swojego zgonu.Dziękuję za dobrą rade.A szczerze nie życze podobnej sytuacji

Gość gość
podobnie pisala kiedys tu dziewczyna (prawdopodobnie to ta sama ). Mieszka gdzies za granica nad morzem. I pod jej nieobecnosc niby wlasciciel wchodzi i lezy w jej lozku...

Gość gość
bardzo interesujace na spoko :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
no i co tam coś nowego się wydarzyło ?

Gość gość
No ja tez jestem ciekawa.

Gość gość
albo sąsiadki albo masz początki schizofrenii schizofrenicy też sobie wkręcają że ktoś im grzebie w rzeczach, kradnie lub podrzuca do domu obce przedmioty normalny człowiek gdyby miał takie akcje to zmieniłby zamki zamiast zakładać temat na forume

Gość gość
hej fajnie to opisałaś że aż dostałam ciarek że strachu, radosnym.ci i tak się dowiedzieć kto to, bo jak tego nie zrobisz... to potem będziesz całe życie się zastanawiała, może nieświadomie bd mówiła tej osobie o tym ? z tą maską tą dobry pomysł bo sama chciałam napisać. rozsyp ja lekko i niewidoczne od razu przy wejściu, by 1 krok padł właśnie na nią, bd chociaż wiedziała czy to facet.

Gość gość
włóż nitkę między drzwi a futrynę wychodząc z domu, niezauważalną dla "obcego"

Tu jest wszystko, czego ci trzeba: http://www.yawcam.com (działa na Win) Ustawiasz harmonogram kiedy i z jaką częstotliwością ma robić zdjęcia. Zapis do pliku lub streaming na stronę (można ustawić hasło). Wykrywanie ruchu. Fajna zabawka. Zaraz potestuję na współlokatorce ;)

Gość gość
jestem. schizofrenie wykluczam. jak wspominałam w niedziele wychodziłam z domu z chłopakiem,potwierdzil,ze pilota odlozylam na stolik Wczoraj nic się nie wydarzyło,nic nie zauważyłam. Ale coraz bardziej podejrzewam mojego chłopaka.Dzisiaj spał u mnie(dlatego nie napisałam) i zastanowilo mnie z jaka pewnoscia siebie podał mi wczoraj cytryne do drinka.Wiedział gdzie mam jaki nóż,słomke,ścierke do naczyń... Do tego ten znikający klucz i pojawiający się z nikąd A propo sąsiadek...jedna wyjechała za granice do pracy tydzień temu,włąsnie w niedziele,a druga jest na urlopie i też wyjechala w gory

Gość gość
dzięki za link ale tam wszystko po angliku...a ja nie bardzo... A to byłoby najlepsze...może ktoś by cos zauwazyl i mi napisał,moglabym sobie odtworzyć... A pamiętacie taki temat na Kafe o Chipi Chan,jakiejs azjatce która miała kamery w domu i tylko spala i miała niesamowity bałagan w domu.Cos tam pisala na kartkach o uprowadzeniu...Bez kitu,zaloze temat o tym :)

Gość gość
up... co robić?

Gość gość
Identycznasprawa byla w serialu malanowski. Ktos lazil po domu, przesiadywal, jadl, czytal gazety ale nie kradl. Wchodzil pod nieobecosc mieszkancow. Sciagnelas to prowo;)

Gość gość
A niby dlaczego wykluczasz schizofrenię? Objawy by się zgadzały.

Gość gość
mysle,ze jestem zdrowa,ale macie racje,moze warto się zbadac.W mojej rodzinie nie było przypadkow schizofrenii,ale kto wie

Gość ałtorka
mysle,ze jestem zdrowa,ale macie racje,moze warto się zbadac.W mojej rodzinie nie było przypadkow schizofrenii,ale kto wie

Gość gość
Pomijając kwestie zdrowotne, warto pomyśleć o jakimś zabezpieczeniu. Moja mama jest już po 70, pomyślałem, że zainstaluję w mieszkaniu porządne wkładki antywłamaniowe - http://www.jeden-klucz.pl/ - drzwi też były wymieniane, więc jestem trochę spokojniejszy o jej bezpieczeństwo.

Gość gość
Czy cos sie wyjaśnilo?

Gość gość
O żesz....boję się a też jestem sama...mieszkam sama....

Gość gość
witam;)Ja tez podejrzewalam ze ktos wchodzi do naszego mieszkania zaczely ginac ni zeczy nowa sykienka bielizna nawet przescieradla zainstalowalam kanere internetowa po wyjsciu z domu sprawdzalam na telefonie co sie dzieje a niezle fotki porobilam wlascicielowi mieszkania jak je pierogi jak pije piwko mojego meza potem jeszcze staey telefob ustawialam na nagrywanie w kuchni i tak nazbieralam niezle dowody wymienilismy zamki teraz wlasciciel nie ma klucza niby sie uspokiilo ale swiadomie zostawilam otwarte okno i wszedl z galeri wykasowal widio no ale zostalo w pamieci i znow mam dowod ide na policje rozmowa nie pomogla znim chory czlowiek dodam ze mieszkam w szwajcari i za ta cene nie znajde w okolicy takiego mieszkania