Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KochanicaMęża

Mieszkam z żonatym.

Polecane posty

Gość ladyy33
Dokładnie. My nawet nie myslimy o wspolnym zamieszkaniu, może na swieta jesli bedziemy razem. U Ciebie to faktycznie inna sytuacja. Wy już jak małżenstwo żyjecie:-)

Raczej unikam tego typu porównań, a już zwłaszcza przy moich facecie. : D Najgorsze jest to, że przez jego doświadczenia sama raczej nie doświadczę małżeństwa. Niestety, mój facet uważa, że ślub wszystko psuje. Niby nie wyklucza, ale obawiam się, że przez najbliższe kilka lat będzie mu się to bardziej kojarzyło z przykrym doświadczeniem i niejako porażką, a szkoda.

Gość gość
a ty kochanica i ta lady =ta sama osoba:D:D:D

Gość ladyy33
Nie jestesm kochanica:-)

Jak masz problem z tym, że nie każda ciekawa historia tutaj jest wymyślona i, że na świecie są ludzie w formalnych związkach, a realnie żyjące z kimś innym, to może idź prawić swoje mądrości na inny temat. A nuż w końcu odkryjesz prawdziwe kłamstwo i mistyfikację, kafeteriany Sherlocku.

Gość ladyy33
Własnie kochanica, ja nie chce takiej sytuacji. Zeby mial formalnie zone a realnie byl ze mna. Stad od razu powiedziałam ze ma sie uwolnic.

Gość mataczzcz
Matacz pisze jako czerwony , wiele tutaj osób zarzuca, ze od lat na kafe , ano racja ! tak samo jek ci co wiedzą ile czasu jestem wiec nie rozumiem :) przeciez jestes jedna z drugą taka sama !:) z tej przyczyny iż piszę jako czerwony a wielu nie ma nic ciekawego do napisania wystepuje coś takiego jak podszywanie sie pod mój nikt celem pokazania mnie w złym swietle ! Ja mam to w sumie w nosie , ale Wy mozecie sie podniecać jaki to ze mnie potwór :)

Gość mataczzcz
ledy "ja nie chcę " i bardzo dobrze to napisałas !! Ty nie chcesz , ale inni mają inne widzenie i to wcale nie oznacza ze jest ono gorsze , po prostu inne !

Gość ladyy33
Tak matacz, ja nie che. A jak komus tak pasuje to jego sprawa. Jesli mojemu przyjacielowi tonie pasuje to do widzenia, niechszuka dalej. Ja tegobymnie mogła zaakceptowac.

Gość basii7
to co wystepuje pod danym nikim nawet pomaranczowym przynalezne jest do tej samej osoby. jezeli ktos chce uniknac podejrzenia ze to nie on pisal to musi zarezerwowac sobie niebieski nik - w innym razie nie moze miec pretensji o nic tylko do siebie. czytam was i widze ze matacz tu nie zle miesza swoimi lapkami i wtraca sie ciagle siejac jakis zamet. ladyy33 jak dlugo spotykacie sie? on ma dzieci?

Gość ladyy33
Basii witaj:-) tak, ma corke 15 lat. Poznalismy sie w marcu.

Gość ladyy33
A ja mam syna, 13 lat żeby bylo jasno. Ale żona z corka mieszkaja około 400 km od nas. Podobno ona ma faceta. On od ponad roku mieszka sam w moim miescie.

Gość mataczzcz
mnie tam zwisa i powiewe, ze ewentualnie ktos pisze pod moim nikiem głupoty :)

Gość gość
nikt pod twoim nie pisze glupot za to ty chetnie piszesz pod goscmi i udajesz klakierow, infantylny typek

Gość ladyy33
On sie stamtad wyniosł jak stracił prace i podobno ona go odrzuciła. A i z nim nie chciała jechac do innego miasta mieszkac, tam gdzie znalazl prace. Tak to mniej wiecej wyglada.

Gość mataczzcz
czyli nic tak na prawde nie wiesz :)

Gość mataczzcz
patison piszesz po sobie :) no tak wielu tak ma ! złodziej zawsze wie jak sie przed złodziejami zabezpieczyc :) teraz bedziesz tutaj brylował i pisał te swoje jedynie słuszne prawdy ;

Gość ladyy33
Wiem, bo znam dobrze jego rodzine. I slyszalam sporo na ten tematnjeszcze wczesniej.

Gość patisonUk
co do ciebie to wiadomo wszystko, ze jestes starym sfrustrowanym dziadkiem ktory szczeka na wszystko co jest bardziej inteligentne od ciebie czyli generalnie na wszystko :) i nikt nie podpina sie pod twoj nick wiec spokojna twoja , czytamy twe brednie jak chcemy sie posmiac z glupoty impertynenta ktory mysli ze ma cos waznego do powiedzenia

Gość patisonUk
twoje prawdy sa jedynsze. to skomentuj to: === te ty jestes glupszy niz ustawa przewiduje smiech.gif mozna wpisac w wyszukiwarke twoj glupi nick i wyskoczy lata wstecz jak tu siedzisz buraku i mozna byc na kafeterii dwa dni zeby zorientowac sie tym sposobem jak dlugo ktos tu jest smiech.gif zablysnales ! co slina ci zaschla w japie dziadku? :D taki wlasnie jestes tepy :D

Gość patisonUk
"piszesz po sobie usmiech.gif no tak wielu tak ma ! złodziej zawsze wie jak sie przed złodziejami zabezpieczyc usmiech.gif teraz bedziesz tutaj brylował i pisał te swoje jedynie słuszne prawdy " to ty tez piszesz po sobie z tego wynika i sam podpinasz sie pod czyjes nicki lub pod gosmi udajesz kogos innego, a udajesz ze to ciebie okradli. ale ty jestes banalny :) :D

Gość patisonUk
o sory, bo stary chlopina chce tu brylowac ze swoimi jedynymi "slusznymi" tezami odnosnie wszytskiego wypowiadanych w impertynencki sposob :D i nie lubi konkurencji :D wez dziadu masz teraz chwile czasu, bo musze isc to "nabryluj sie" tu

Gość mataczzcz
pisz pisz skoro cie to uszczesliwia :) mnie nic do tego :)

Gość gość
matacz: "Matacz pisze jako czerwony , wiele tutaj osób zarzuca, ze od lat na kafe , ano racja ! tak samo jek ci co wiedzą ile czasu jestem wiec nie rozumiem usmiech.gif przeciez jestes jedna z drugą taka sama !usmiech.gif" = patisonUk"te ty jestes glupszy niz ustawa przewiduje smiech.gif mozna wpisac w wyszukiwarke twoj glupi nick i wyskoczy lata wstecz jak tu siedzisz buraku i mozna byc na kafeterii dwa dni zeby zorientowac sie tym sposobem jak dlugo ktos tu jest smiech.gif zablysnales !" LOL :D :D :D ale idiota z tego matacza :)

Gość gość
Ja Ci źle nie życzę, ale co z ważnym Sakramentem, dowiadywaliście się jakie są szanse na unieważnienie ślubu kościelnego?

Gość gość
Aha, już doczytałam, że bez Sakramentu, ale jeśli jest seks bez niego, to też nie bardzo.

Jeżeli to do mnie to nie ma takiej potrzeby, kościelnego nie brali.

Gość gość
KochanicaMęża Akurat moje sumienie nie ma problemu z seksem przed ślubem. x Używaj przed ślubem ile się da, bo po ślubie seksu będzie coraz mnie, gdyż doświadczony mężuś szybko znajdzie kolejną kochankę :D

Ech, tak trudno przyjąć do ograniczonej polskiej głowy, że kobieta też może zostawić faceta? To on został sam, wcale mnie nie szukał, znalazłam się sama.