Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KochanicaMęża

Mieszkam z żonatym.

Polecane posty

Gość gość
Nie chciałabym, aby miał jakies problemy. On twierdzi ze od 4 lat to tylko na papierku małżenstwo i że rozwod bedzie na pierwszej sprawie a jej wszystko zostawi.

Gość gość
Kobieto, ty masz problem z tymi relacjami, starszy młodsza. Musisz sie leczyć bo to cie zniszczy.

Gość gość
Znam ludzi razem bedacych co sie znają wczesniej niz tutejsze 17 lat dzis mają po ponad 40 lat dzieci i zyją. tez wytkniesz mezowi takiej ze ją uwiódł jak miała lat 15 ?

Gość list w butelce1
No własnie, ja mam lat teraz 29, a moją zonę poznałem jak miała 15 lat pierwszy sex w wieku 16 la.t Ślub był jak ona miała lat 20 (musiał być) To tez uwiodłem dziecko? trafie do piekła ? Nie zebym był po czyjejś stronie, ale takie gadanie wydaje mi sie smieszne.

Gość gość
ale laska dokopała gostkowi :D LOL

Gość gość
a ile ty miałes lat jak ona miała 15?

Gość gość
"Znam ludzi razem bedacych co sie znają wczesniej niz tutejsze 17 lat dzis mają po ponad 40 lat dzieci i zyją." Mataczku, przestań się produkować pod gośmi. Zabolało cię? I słusznie. Napisałam jasno i wyraźnie, że oceniam indywidualną sytuację, twoją sytuację. Powtarzam, i czytaj do skutku: "Oczywiście, bronię tej osoby, bo wiem, że uwiódł dziecko, co jest wyjątkową perfidią, biorąc pod uwagę tę indywidualną sytuację: - facet znacznie starszy (dwa razy starszy), posiadający żonę i dzieci, - dziecko, które jest w wieku jego własnych/własnego, jednocześnie wiedząc, kim taka dziewczyna. Usprawiedliwia ją poniekąd fakt, że była uwodzona, będąc dzieckiem, za tamten czas odpowiada wyłącznie on." Tu nie mamy do czynienia z osobami stanu wolnego, gdzie różnica wieku nie jest rażąca. Wiele osób poznaje się w wieku nastoletnim (lub jedna z nich jest nastolatkiem, a druga kilka lat starsza) i po kilkuletnich związkach biorą ślub lub wciąż ze sobą żyją już jako dorosłe osoby. Nie zdradzają nikogo, nie prowadzą podwójnego życia, nie oszukują. Tu nie ma nic złego, wiedza o życiu, doświadczenie tych osób stawia je nieomal na równi. Tu jest sytuacja - Matacza, gdzie jedna z osób jest dzieckiem, a druga osobą dorosłą, posiadającą rodzinę, zobowiązania: wobec żony, dzieci, która to osoba jest PRZESZŁO DWA RAZY STARSZA OD TEGO DZIECKA, która nie ma poważnych formalnych planów wobec niej i która wreszcie to osoba uwodzi to dziecko i odpowiada całym sobą za tę sytuację, ponieważ, powtarzam - "dziecko, z uwagi na swoją niedojrzałość fizyczną oraz umysłową, wymaga szczególnej opieki i troski, w tym właściwej ochrony prawnej, zarówno przed jak i po urodzeniu.". Tu mamy tak dosadną różnicę doświadczeń, prowodyrem sytuacji jest osoba, która ma dziecko/dzieci w wieku uwodzonego dziecka, co tylko poświadcza perfidię działania takiego człowieka, braku mądrości i roztropności.

Gość Bernadeta82
Lepiej żyć bez obrączki i ślubu w zgodzie niż w niezgodzie nosząc obrączkę i udawać że wszystko jest ok.

Gość Bernadeta82
Lepiej żyć bez obrączki i ślubu w zgodzie i cieszyć się sobą niż w niezgodzie nosząc obrączkę i udawać że wszystko jest ok.

Gość mataczzcz
o teraz to juz kazdy co napisze inaczej nic ty bys chciała bedzie mną - pod innym nikiem powyzej to pewnie tez ja

Gość gość
"jak napisałem userka ma problem z relacją starszy młodsza !" :) A gdzie tam! Chciałbyś, żeby to było takie proste. :) To relacja: stary żonkoś, posiadający dzieci, uwodzi dziecko - równieśniczkę lub nieomal równieśniczkę swoich pociech/pociechy. :)

Gość gość
"16.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Kobieto, ty masz problem z tymi relacjami, starszy młodsza. Musisz sie leczyć bo to cie zniszczy." - GOŚĆ 2014-05-16 14:36:56 [zgłoś do usunięcia] mataczzcz jak napisałem userka ma problem z relacją starszy młodsza ! usmiech.gif" - MATACZ "o teraz to juz kazdy co napisze inaczej nic ty bys chciała bedzie mną" - MATACZ Zabawne to nawet jest. Co do wieku, jeśli ja jestem stara, to ktoś taki jak matacz jest już dinozaurem, a jego kochanka emerytką, ale to tak na marginesie. :)

Gość gość
Ty bo juz nie mogę wytrzymać, uwiódł ci ktoś córkę ? ze tak tu pierniczysz ciagle to samo z naciskiem "dziecko" Co jest wazne nawet jezeli uwiódł, to ze dziś Ona jest szczesliwa ! czy to, ze została uwiedziona. A może ty wiesz lepiej od juz jak by nie było dorosłej kobiety co dla niej dobre ? A może pokusisz sie o zakwestionowanie jej szczesliwosci w imię twojego wizerunku tego stanu - jedynie słusznego. Daj juz spokój pseudo "psycholoszko"

Gość gość
matacz ty to jednak dobry jesteś, masz żonę, kochankę a i tak pół życia spędzasz na kafe :classic_cool:🖐️

Gość gość
Matacz uwiódł dziecko, a jak wiadomo dzieci są podatne na wpływy i sugestie osób dorosłych, zdradzał i zdradza żonę, spotykał się, uwodząc rówieśniczkę swojego/swoich dziecka/dzieci. Domyślam się, że szczęście tej osoby (dziewczyny) można było osiągnąć w inny sposób, bardziej dojrzały, który dziś nie powodowałby dyskomfortu tego człowieka, kiedy ktoś mu przedstawia fakty, że jako stary żonaty mężczyzna i ojciec uwiódł dziecko. Proste. :)

Gość mataczzcz
No ...sam siebie czasem podziwiam :) ale - jak juz pisałem jak ktos mysli , ze otwieram internet tylko dlatego by zajrzec na jakies forum , to jest w błedzie. By coś kupic ciekawego niestety trzeba siedziec na aukcjach i je obserwowac, szukać ,a w miedzyczasie mozna coś skrobnać na forum i poczytać jakie to mamy ludzkie indywidua :)

Gość mataczzcz
tak tak jak ty osiagnełas dojrzałe szczescie ha ha ha stara baba ktorej nikt nie chce to sobie pitoli na necie

Gość jjjj2355
Ja bym chętnie się z żonatym pobzykala, ale nie jakimś paszczurem.

Gość gość
Ojej, ale mataczek próbuje mnie wkurzyć, chyba bezskutecznie. :) :) Jak napisałam, jeśli ja jestem stara, to twoja biedna kochanica jest emerytką, a ty dinozaurem. Wiem, że trudno ci przyjąć do wiadomości, że od tak młodej osoby, jak ja, dostajesz takie bęcki. Na razie. :)

Gość gość
I w ten oto sposób okazało się, że Matacz uwiódł DZIECKO, a obecnie żyje z EMERYTKĄ (wg jego kryteriów). :) Czadzik. Pozdrawiam i do napisania jeszcze. :)

Gość gość
Ale dziwne, że kiedy znika matacz, to i cała horda "gości", którzy piszą identyczne dyrdymały, jak ten prostak, w obronie możliwości uwodzenia dzieci przez starych żonkosi i ojców, też znika. :) Dobre! :) Tak "trudno" wpaść na to, czyje to dzieło, biedaczysko, nikt go nie broni, to sam się broni, jak zwykle w sposób niehonorowy. I to pokątne tłumaczenie, czemu tu akurat siedzi. Mataczysko z niego fatalne, aseksualny typ bez zasad i honoru, a do tego tępawy. :) Ale ubaw przedni. A wiesz: "w miedzyczasie mozna coś skrobnać na forum i poczytać jakie to mamy ludzkie indywidua" - matacz że w twoim przypadku, to wręcz musisz coś skrobnąć, by następnie poczytać wytwory idioty, ciebie samego. :)

Gość mataczzcz
beze mnie nie istnieje połowa hołoty ! wystarczy zobaczyć jak juz wspomniano znikam ja , znika grono piszacych swe chore wypociny . Ublizanie to jedyne co potrafi jedna z drugą napisać bo na nic innego brak inteligencji - to sili sie jedna z drugą na madrzejsza i wszystko lepiej wiedzacą . Dziecko - to słowo bron , majaca na celu osmieszenie mnie i wykazanie jakiez to zło straszne uczyniłem .

Gość gość
czy myślisz o swoich wypocinach? niewygodne wpisy kasujesz???

Gość gość
no prosze zlatują sie sepy płowe :)

Gość monniika
Mam 17lat, za miesiac 18 będę miała. Podobają mi się faceci po czterdziestce tak samo jak ci po trzydziestce. Nie podobają mi się faceci przed trzydziestka. Dlaczego ? dlatego, że nie spotkałam jeszcze takiego, który by mi zaimponował. Większość tych młodych co do mnie startują, bo jestem atrakcyjną dziewczyną, to napaleni bez pomysłu na życie osobniki. Piwo, koledzy, mecze, imprezy, wybryki, itd. Niestety to nie moja bajka.Być może zmienię zdanie jak spotkam w tym wieku innego, na razie tacy mnie denerwują. Smieszą mnie koleżanki, co maja takich chłopaków, ciągle się kłócą z nimi, ciągle jakiś problem, co?gdzie? dlaczego? zazdrość ...itd. Starsi rocznikowo faceci (oczywiście nie wszyscy) bo i wśród tych też są osobniki żałosne, są jednak inni, to dżentelmeni, są eleganccy, wiedzą jak się odezwać, zachować, potrafią słuchać. Wiec mnie akurat nie dziwi to, ze jakiejś 17 latce mógł się spodobać mężczyzna w takim wieku. Fakt ci mężczyźni są zajęci, bo każdy fajny mężczyzna jest zajęty. I trudno się czasem oprzeć urokowi tych że.Sama świętą nie jestem już i choć dzieckiem według tego co tutaj się pisze nie jestem. Dawno sex mam za sobą. Myślę, ze statystycznie wiele dziewcząt ma go w tym wieku za sobą, i nie, ze ktoś je uwiódł - po prostu tego same chciały i szukały.

Gość gość
zgadzam sie z wpisami wyzej tej dziewczyny co rozmawiala z tym kolesiem, 17 lat to dziecko czy ci soe to podoba czy nie, tamta osoba rozlozyla sprawe jasno i wyraznie. taki stary 40 latej z zona i np. corka kilkunastoletnia co chodzi do lozka z nastolatka i zdradza zone to smiec i tak jak napisala ta osoba to wina takiego kolesia, jak masz ukonczone 18 lat rodzice juz za ciebie nie odpowiadaja w wielu wzgledach 17 lat wg prawa i psychologii to dziecko a ty dziewczyno co robisz to twoja sprawa, niektore puszczaja sie na drodze bo tez lubia narzekasz ze rowiesnicy maja "Piwo, koledzy, mecze, imprezy, wybryki, itd. Niestety to nie moja bajka" to chyba jak polozyc na wadze ze 40 latek ma zone i dzieci a w glowie mu romanse z dziecmi to to piwo rowiesnika to jest male piwo. ale wlasnie pokazujesz niedojrzale myslenie nastolatki ktora latwo zbalamucic i ktora nie odpowiada za to, tylko bardziej taki chłop.

Gość gość
"Starsi rocznikowo faceci (oczywiście nie wszyscy) bo i wśród tych też są osobniki żałosne, są jednak inni, to dżentelmeni, są eleganccy, wiedzą jak się odezwać, zachować, potrafią słuchać." aha dżentelmen nie zdradza starej zony z nastolatką , zrewiduj pewne myślenie bo jest infantylne i banalne ale jestes dopiero nastolatka wiec to dosc typowe dla tego okresu zycia

Gość gość
przecież 17 latki rodzą juz dzieci, po co to gadanie o dzieciach o uwodzeniu itd.? Odnoszę wrażenie, ze faktycznie gościu masz coś z głową i problem jakis psychiczny w tej kwesti.

Gość gość
rodzą ale sa ciagle dzieckiem wg prawa i psychologii i niekoniecznie zapladnia je stary juhas 40 lat i dzieci, uprawia seks z 17latka i wraca do domu bierze coreczke 16letnia na kolana i pyta co slychac w szkole. jak nie pojmujesz to ty masz zryte myślenie. 40latek z dziecmi wie jakie są dzieci w tym wieku jak ma i wie że lapa tknac nie moze tylko pilnuje swoich dzieciakow, posiweca im siebie oraz starej zonie a nie dziewczynki ciaga po lozkach najbardziej infantylne i latwe do zaciagniecia

Gość gość
przecież pisał, ze poznał ją kiedy miała lat 17, nic nie pisał, ze juz wtedy uprawiał z nią sex. Ty zaś ciagle swoje, ciagle tu jestes i ciagle wypisujesz te psycholoszkowe brednie.Masz takie zdanie Ok. ale nie wszyscy takie mają!