Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KochanicaMęża

Mieszkam z żonatym.

Polecane posty

Gość gość
Dobra kobieto, jaka jest różnica miedzy dziewczyną lat 17 i 11 miesięcy, a tą pełnoletnią 18 lat i 3 dni? Ja rozumiem Twoje wzburzenie, ale już determinacji nie ! Chcesz tutaj wszystkim wykazać jaką krzywdę ewentualną ktoś komuś zrobił ? Gdyby tak było zajęła by się tym prokuratura. Dwa - kilkanaście dni różnicy niczego w myśleniu nie zmienia. Czy to ktoś ma lat 17 i 11 miesięcy, czy 18 lat i 3 dni. Nic się tak naprawdę nie zmienia.

Gość gość
a ty masz cos z glowa? ja czytam ten temat i wciagnelo mnie to a ciebie co boli ze ktos te dziewczyne co z nim gadala popiera? od razu jak czyta sie od poczatatku to ten chlop sadzi takie brednie a komnetuje tylko ostatni temat ktory wysunal się. masz problem zeby to przetrawic? to chyba rzeczywiscie ty gostek jestes tym "mataczem" i produkujesz sie ze niby inni tez maja takie zdanie jak Ty. no ja nie mam i zgadzam sie z ta dziewczyna co z nim dyskutowala.

Gość gość
Hahahah raczej żaden to Ciebie nie startuje z rówiesników ,jedynie pod wpływem i tu jest twój problem pasztecie.To jasne ze atrakcyjna kobieta nie zainteresowała by sie starym dzidem.Chyba ZE CHODZI O KASĘ?

Gość gość
to jest doskonale opisane prze te osobe wyzej to : wiek dziewczyny, wiek faceta, to ze ma zone, dzieci itd. liczy sie dokladnie wszytsko i ta roznica o ktorej piszesz w wieku zmienia - oficjanie i nieoficjalnie tak jest i tyle mozesz tylko strzepic jezyk a faktow nie zmienisz

Gość gość
he he dwoje ludzi pod roznymi nikami pisze ze sobą- załosne .

Gość gość
rodzą ale sa ciagle dzieckiem wg prawa i psychologii i niekoniecznie zapladnia je stary juhas 40 lat i dzieci, uprawia seks z 17latka i wraca do domu bierze coreczke 16letnia na kolana i pyta co slychac w szkole. jak nie pojmujesz to ty masz zryte myślenie. 40latek z dziecmi wie jakie są dzieci w tym wieku jak ma i wie że lapa tknac nie moze tylko pilnuje swoich dzieciakow, posiweca im siebie oraz starej zonie a nie dziewczynki ciaga po lozkach najbardziej infantylne i latwe do zaciagniecia 100% racji. zwłaszcza niesmaczne jak taki wraca do domu i do dzieci. brzydzilabym się takiego "taty" :O

Gość gość
ile kobiet w wieku lat 29 jest juz po rozwodach?Bo tyle dzis ma kochanka Matacza. Ile zostało pozuconych z dziecmi i nikt sie nimi nie interesuje ? Oczywiscie są i takie co do dziś sa razem, ale czy szczesliwi ? a moze szczescie jest nie wazne? a to ile kto ma lat i czy zonaty, dzieciaty... Jak byc powinno kazdy wie, kazdy też by tak chciał dla swych dzieci. Sama mam 7 dzieci juz dorosłe, 5 zyje w zwiazkach małzenskich, ale jak zyją ? Ja to nazywam wegetacja bardziej. Nie widzę w oczach swych dzieci radosci i szczescia, a chciałabym. Mój maż tez nie był swiętym. Ja przy tylu dzieciach tez nie. Trudy zycia, pieniadze, kłopoty zdrowotne, kłopoty dzieci itd. Patrzec komus w zycie jest prosto i fajnie. Dawac osądy też .Kiedy przeczytałam (a było to jakies dwa lata temu) co pisze Matacz zbulwersowałam się jako matka dzieci w podobnym wieku wyobraziłam sobie od razu ze to by mogła byc moja jedna z córek, nawet zaczełam sie córkom przygladać czy czasem sie cos nie zgadza. tak mnie to obruszyło. Tez staruch, dziecko itd. Dziś kiedy to patrze jak zyją moje dzieci z swymi męzami jest mi raz, ze przykro, dwa zazdrosze w sumie tej kochance matacza, ze jest szczesliwa na swój sposób. Mozna zakładac, ze nie jest, ale jezeli jest to ma coś co jest chyba najwazniejsze w zyciu, I chyba nie ma sensu sie silić na ocenianie, bo kazdy by chciał opcje jak najbardziej poprawną, tyle, ze ta jest rudna do osiagniecia. wiec ?

Gość gość
to co tam sie dzieje to tylko ocena matacza nikt nie wie jak jest naprawde czy ktokowliek z osob z jego otoczenia jest z nim szczesliwy, warto zwrocic uwage jak pisze do innych i o innych ten czlowiek nie jest barankiem i kraina lagodnosci i radzil aby klamac i kombinowac, oszukiwac zeby tylko im bylo dobrze. ja mu nie ufam i jego opisom a fakty sa takie, ze zdradza jedna z druga ,nie buduje sie szczescia na nieszczesciu a nawet muzulmanki co dziela sie mezem wyrazaja przykrosc ze nie maja faceta na wylacznosc i krytykuja kulture w jakiej zyja, te co maja odwage, znam taki film co o tym opowiada,wiec w takie bajki ze obe one sa szczesliwe nigdy nie uwierze .albo go nie kochaja albo im tak wygodnie zyc a dwoch osob na raz jak on twierdzi ze kocha jedna i zakochany w drugiej - nie mozna miloscia damsko meska

Gość gość
Pitu, pitu... 17 latka z 40latkiem z żona i dziecmi? Nie bądżxie zabawni,to obleśne.17latka ma duzo czasu by byc szczeliwa w zyciu a t o raczej kwestia że kolega matacz chciał zamoczyc a wy się rozwodzicie nad prostą sprawą. Mam 38 lat i lubie kobiety ale bez przesady nie wziąlbym sie za smarkulkę co w ksiązkach powinna siedziec. Ona może sie max ze studentami zadawać a szczerze na studiach bedąc to żeśmy ze studentkami krecili a gdzie nam tam było do uczennic? To po prostu gościa nie interesuje to śmieszne i słabe czułbym sie jak idiota, jak tatuś. W przypadku zakochania np teraz to bym zaczekał az troche podrośnie - przy takiej rożnicy wieku ale dla mojej żony to by była zniewaga - z taką gówniarą zebym się spotykał. A jego dzieciomw wspołczuje mieć macoche w tym samym wieku - porażka

Gość gość
Tutaj faktycznie nie ma czego chwalić, ale tez nie nalezy przesadzać. Mozna sie dziwic kobiecie, ze wzieła sobie marynarza za meża i nawet do 9 miesiecy sama z dziecmi siedzi w domu, można sie dziwic mezczyznie ktory to oczekuje od takiej kobiety wiernosci, albo obrzucić błotem kobietę jezeli ta zdradzi. Wiele jest związków, które nie są jak być powinny.Małe tajemnice nikogo nie zabiją, kłamstewka też nie. Ja tam nikomu do sypialni i obyczajów nie zaglądam. Krzywda sie nie dzieje - zatem jest ok.

Gość gość
ten koles sam wyjechal ze swoja sypialnia na forum a wlaśnie chwalić się nie ma czym tylko raczej wstydzić. a czy dzieje sie krzywda czy nie to nie wiemy, znamy jego relacje a sam naucza zeby oszukiwac i kombinowac pod siebie, no to raczej nie zacheca do zaufania. jedno jest pewne dzieci się nie tyka a jak ma się swoje to lepiej nimi się zajac i chodzic z synkiem , corka pod raczke a nie kochanka z zawodowki/liceum

Gość gość
tak wtracę, skąd u was to przekonanie, ze tykał 17 latke ? Wam to do dyskusji pasuje:)

Gość gość
bo napisal to ze zaczynal jak miala 17 i ze jest jego kochanka od 12 a po drugie cale jego tlumaczenie kiedy z kim mozna seks uprawiać i od kiedy i kto z kim a po trzecie nie pisalby ze zaczynal z nia jak miala 17 jak by zaczynal gdy miala np 20 co zaczynal? ? jak byla kochanka poza tym cokolwiek on teraz napisze to mozna przypomniec sobie haslo o oszukiwaniu i kombinowaniu pod siebie i zmienianiu wersji zdarzeń bo mu to pasuje ,zeby sie oczyscic.

Gość gość
ten koles sam wyjechal ze swoja sypialnia na forum a wlaśnie chwalić się nie ma czym tylko raczej wstydzić. a czy dzieje sie krzywda czy nie to nie wiemy, znamy jego relacje a sam naucza zeby oszukiwac i kombinowac pod siebie, no to raczej nie zacheca do zaufania. jedno jest pewne dzieci się nie tyka a jak ma się swoje to lepiej nimi się zajac i chodzic z synkiem , corka pod raczke a nie kochanka z zawodowki/liceum I znowu 100% racji

Gość gość
gość bo napisal to ze zaczynal jak miala 17 i ze jest jego kochanka od 12 ========== Ja tez czytam:) napisał, ze jest z kochanką od 12 lat, co nie znaczy, ze uprawiał z nią sex kiedy miała ten wiek. I nie zaczął ... tylko sie poznali, poznał ją jak miała 17 lat. :)

Gość gość
o oszukiwaniu i kombinowaniu napisał w temacie konkretnym. Ty to odbierasz po swojemu. Ja tez bym radził tamtej kobiecie tak jak matacz, bo jestem facetem i jeżeli by mi zona przyszła i zabrała pościel bez mojej wiedzy z domu z którego się wyprowadziła, to bym dostał szału. To pokazuje co tamta kobieta pisze jaką ta jego zona była jest, a w takim wypadku na cwaniactwo skuteczne jest tylko cwaniactwo. Stąd rozumiem Matacza.

Gość gość
ta dziewczyna napisala i zacytowala cytuje za nia cytat z matacza "Ja jestem z. Moja kochanka 12 lat zona wie ..dzieci wieedza .... jak zaczynalismy miala 17 lat ona i co ?" - widzisz różnicę między "poznałem" a "ja jestem z moją kochanką 12 lat", "jak zaczynaliśmy miała 17 lat ona"? usmiech.gifusmiech.gif to naprade nie jest trudne do przeczytania

Gość gość
tu tez jest to opisane Allium, bo to zdanie wypowiedziane przez starego żonkosia, ojca, który zdradził rodzinę, uwiódł dziecko. Wcale mnie ten jego "kodeks antymoralny" nie zaskoczył, od razu czuć było gnoja na kilometr. Zwłaszcza jak napisał, że jest wspaniałym człowiekiem, opisując jednocześnie, co wyprawia, to osoba pozbawiona skrupułów i działająca z premedytają. Mataczku, wklejam jeszcze raz, poczytaj sobie 100 razy , zwłaszcza twoje zdania. Reszta twoich wpisów tylko potwierdza, że współżyłeś z tym dzieckiem, inaczej, nie tłumaczyłbyś się, nie trzeba być wielkim filozofem, by na to wpaść, twoje komentarze tylko obnażają, z jakim prostakiem mamy do czynienia. ... "Ja jestem z. Moja kochanka 12 lat zona wie ..dzieci wieedza .... jak zaczynalismy miala 17 lat ona i co ?". - matacz Nie obchodzi mnie twoje tłumaczenie. Myślałeś, że pochwalisz się, jak młodziutką dziewczynkę taki stary dziad, jak ty, sobie przygr***** i się dowartościujesz. A tu wtopa. Bo nie dość, że na nikim to pozytywnego wrażenia nie zrobiło, to okazało się, że jesteś tępym gnojem, który wykorzystuje dzieci, mając swoje własne. Szkoda że twoich nie uwiódł w tym czasie, jakiś stary zboczeniec, mający żonę i dzieci na karku. "Napisałem wyraznie" - matacz Chłopie, ty i wyrazistość to oksymoron (zwłaszcza pod względem logiki, której ci brakuje). Lubisz siać zamęt, pisać a potem 15 razy zmieniać wersję i twierdzić, że wcale czegoś nie napisałeś, gdy polecą na ciebie gromy. Uważaj, wykład: jeśli poznajesz kogoś, kto ma np. wtedy 15 lat, ale nie łączy wasz żadna zażyłość psycho-emocjonalna, znacie się po prostu jako ludzie, a zaczynacie ze sobą być, gdy ma 20 lat, to nie piszesz, stary dziadu, że - parafrazuję "zaczynaliśmy jak miała 15 lat" a następnie nie piszesz, że to "zaczynaliśmy jak miała 15 lat" oznacza, że się poznaliście wtedy. Takie trudne, dziadzie, wykorzystywaczu dzieci? lapka.gif Wypsnęło ci się, stary uwodzicielu dzieci, a teraz próbujesz odwracać kota ogonem. Bezskutecznie. lapka.gif

Gość gość
Ale rozmowa. Znowu ktos probuje zbijac na swoje, poznal nie poznal, uprawial seks jak miala 17 czy miala 19, matacz nie rozumie ze byl mezem, poznal nastolatke i zaczal byc z nia w jakiejs relacji nikt go nie pyta czy ja calowal po tylku czy po raczce. Napisal ze zaczynali jak miala 17 lat i finito dla kazdego logicznie myslacego czlowieka wiadomo co to oznacza. Przez 12 lat ciagnie jedno i drugie. Bigamia u nas jest zabroniona. Pojscie w takiego wala z tyloma osobami to kretactwo, kto zadaje sie w tym wieku z dziecmi w wieku szkolnym? Dorosly facet z zona? Nie zartujecie. Moze byc ze kolezanka klasowa jego syna albo corki to po prostu zenujace.

Gość gość
Kobieto :) dlaczego sie tak uwziełaś ? ty naprawdę masz jakis problem. Co napisał matacz ?... "jak zaczynalismy miała17 lat " to dalej nie oznacza, ze uprawiali sex. Tylko tobie wygodnie to tak odbierać. Byc ze sobą, a uprawiac sex, to dwie odrębne nie muszace iść w parze "rzeczy"

Gość gość
Oczywiscie nie chodzi ze on by chcial sie zenic z nia, nie nie, ale to kretactwo w tym samym stylu, jak ktos wspomnial jak muzulmanin i w dodatku z gowniara w wieku jego dzieci, czarowanie takiego dziewczecia przez zonatego faceta ze sporym stazem malzenskim i flirciki, czarowanie sie to zenada na calego. Dobrze ktos ujal, szkoda ze jego dzieci ktos nie podrywal i nie kombinowal jak je zaciagnac do lozka majac swoje rodziny! !

Gość gość
jakie logiczne myslenie ? ty raczysz zartować, to odbieranie czegos tak by nam pasowało do tego co chcemy uzyskać.

Gość gość
A to niewazne czy ten seks uprawiali wtedy czy dopiero tydzien temu pierwszy raz, choc matematyka i logika sa bezwgledne jest z nia i byla jego kochanka 12 lat a zaczynali jak miala 17. To jest jasne i oczywiste. :) :) Zadawal sie z dzieckiem.

Gość gość
co jest odbierane? przeciez opisane sa fakty ktore on sam raczyl przytoczyc o ile nie sklamal, ma zone, ma dzieci, ma kochanke od 12 lat i zaczynal jak ona miala 17 lat. tu jest pisane nie tylko o seksie wiec nie fiksuj sie na temacie seksu ale kazdy wie do czego kochanka sluzy, wiec racz mnie nie rozbawiac ok? :)

Gość marekJW
Ja wam opisze swoja historię. nie mam w prawdzie lat tyle co matacz, ale nic nie szkodzi, mam lat 32 zonę dzieci i pracuję w eleganckim barze. Ile mnie podrywa małolat to szok, skąd wiem ze to małolaty ? Prosta sprawa, jak chce kupić drinka, albo piwo musze poprosić o dowód, albo inny dokument. Jedne są nachalne i widać, ze to moze nie margines, ale niska półka, ale inne! Oj !!!!! są to naprawdę osoby na poziomie i nazwanie ich jakkolwiek źle by im po prostu ubliżyło. Nie przeszkadza im to, ze mam rodzinę :) Przychodzą w tygodniu kilka razy, siadaja na barze, rozmawiają, kokietują, podrywają. Naprawdę cieżko jest pozbyc sie takiej dziewczyny bo to ładna i mądra dziewczyna, z którą sie ładnie rozmawia mimo, ze to małolata. Nawiązuje sie pewna wieź, jezeli chodzi taka do baru tak czesto przez powiedzmy pół roku. Nawet jak ją nie ma to sie martwie i coś na wzór - tęsknię :) Są takie dwie na poziomie, nie odpuszczają, ale nie sa tez nachalne. Powiedzmy ze ja jestem silny, ale nie kazdy. Dzis daję radę...ale czy jutro ?

Gość gość
Hah. Fajnie jak ktoś pisze, że lepiej wie, co matacz napisał jak dostepne sa jego własne słowa a ty gosciu piszesz: "I nie zaczął ... tylko sie poznali, poznał ją jak miała 17 lat." adwokatem jestes czy co? przeciez masz czarno na bialym napisane "Ja jestem z. Moja kochanka 12 lat zona wie ..dzieci wieedza .... jak zaczynalismy miala 17 lat ona i co ?" dyskutujesz piszac nieprawde, ktora jest latwa do zweryfikowania, wlasnie cytujac slowa samego zainteresowanego, a teraz bedziesz pisac, co to oznacza dla kogo i dlaczego. ale np. mnie to nie obchodzi. jest to cala kwestia, kiedy zaczynal z tym dzieckiem -cokolwiek! i cala jego otoczka rodzinna, wiec dali bog nie fiksuj sie na tym, czy ktos poszedl do lozka 12 lat temu czy 11.5 bo to niewiele zmienia. zaczynal z dzieckiem i to wystarczy. tu jest wiele kwestii jak 'zajmowal' sie rowiesnica jego dziecki zamiast poswiecac ten czas swoim dzieciakom. o tym mozesz podyskutowac a nie bic sie na słowka bo teraz kazdy napisze ze nie kuma słów "kochanka" a nikt ci sie teraz nie przyzna kiedy poszedl z kim do lozka wedle tego, zeby to bardziej pasowalo komu :) a fakty sa takie ze zaczynal z 17latka to mogl sie zastanowic co pisze a nie teraz ubolewac :)

Gość gość
Powyższy barman tez zaczynał z nieletnimi :)

Gość gość
Marku, ale to nie zmienia postaci rzeczy. Dojrzały mężczyzna mający 40 lat i np. córkę 15 letnią rzadko kiedy chciałby by jego córkę podrywał i uwodził inny 40 latek i to samo prawo stosuje się do innych, co do siebie. Nie rób innym, co tobie niemiłe. Chłopcy też podrywają starsze kobiety, podglądają je gdzieś itd. Dzieci to dzieci, one uczą się życia, testują, sprawdzają, to osoba dorosła, dwa, trzy razy starsza, ma wiedzieć gdzie jest granica i kiedy jej nie można przekraczać. Sama jako dziecko i to nawet małe myślałam i o równieśnikach, i o dorosłych facetach, dużo starszych, marzyłam sobie, bo w ten sposób poznajesz życie. Gdyby ktoś wykorzystał moją naiwność, moją głupotę wówczas, ktoś kto miałby dzieci w takim samym wieku, to myślałabym że jest wybitnie niedojrzałym osobnikiem. Różnica wieku to jedno - można być 30 lat starszym/młodszym, ale jeśli już jest się dorosłym, przeszło jakiś etap życia, choćby te studia, nabrało się samodzielności. W tym przypadku to duża niedojrzałość i nieodpowiedzialność, przede wszytskim z moralnego punktu widzenia, gdzie facet stoi w rozkroku, jedną nogą tam, drugą tam i jaki był początek historii..

Gość gość
co one robia w barze? alkoholu im sprzedawac nie mozesz

Gość gość
Ja rozumiem, ze nie szczekałaś by tak głośno gdyby ta kochanka miała lat 18 ...