Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pieluszki a sen dziecka

Polecane posty

Gość gość

czy uwazacie ze rodzaj firmy pieluszek np.pampers,huggies,dada itp ma wplyw na spokojny sen dziecka?Czy tansze marki tez sa dobre.Jakich uzywacie dla swoich maluchow?Ja uzywam tanszych marek i moje dziecko sie wybudza w nocy co troche.Przebieram go ale pupe ma mokra to chyba przez te pieluszki bo nie sa chlonne.Czy wy tez mieliscie podobnie?

Gość gość
My używamy tylko pampersow. Jak czasami zabraknie i jestem zmuszona kupic cos innego w sklepie obok (brak firmy pamapers) to co inne tansze to gorsze. Moj na noc jedna pieluche, nie zmieniam mu. I moze ze dwa razy sie zdarzylo ze byl mokry ale to chyba byla kwestia zlego zapiecia jej przed snem. Jak twoje dziecko ma mokra pupe to nic dziwnego ze nie może spac.

Gość gość
Ja kupowałam już pieluszki bardzo wielu firm i w każdych dziecko budziło się w nocy, więc nie uważam, aby to miało wpływ na sen dziecka.

Gość gość
Kisisz dziecko cala noc w jednym pampersie? ja tez uzywam oryginalnych pampersiw i zmieniam w nocy raz lub dwa

Gość gość
Ja wczesniej od urodzenia i przez kilka miesiecy tez uzywalam pampersow ale jak skonczyl 5 miesiecy kupilam tansze i sie zaczelo.Wiec faktycznie moze to to ze gorsza marka.

Gość gość
Jak byl niemolakiem to zmienialam. Teraz ma 1,5 roku i nie pije w nocy wiec nie ma takiej potrzeby.

Gość gość
Taka przez całą noc nie sika,już uwierze

Gość gość
Ja uzywam pieluszek wielorazowych, gdy zmieniam mu w nocy zazwyczaj jest sucha. Ma trzy miesiace, spi bardzo dobrze.

Gość gość
a ja widzę dużą zależność. Bo ja jak założe córce jakąs dade lub inne badziewie na noc to jest przebudzanie, kręcenie się itd i faktycznie zauważyłam że budziła się jak się zesikała. A w pampersie śpi całą noc spokojnie