Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dziś zjedliście tylko bez ściemy

Polecane posty

Gość gość
Czy ktos mi moze wyjasnic co ten temat ma na celu?

Gość gość
A ja jestem tuz przed porodem, i jesc mi sie chce ciagle: 1. 2 kanapki z salcesonem i majonezem 2. 2 kawalki drozdzaka i jogurt kokosowy 3. Duzy baton-ciastko z pelnych ziaren i bakalii, 2 rzadki duzej czekolady Milka 4. Jajecznica z 3 jajek na masle, kromka chleba 5. 2 banany 6. Kawalek ciasta kawowego z kremem na b7tej smietanie Do picia sok porzeczkowy i woda

Gość gość
Czy ktos mi moze wyjasnic co ten temat ma na celu? Wczoraj pomyślałam ze to fajny temat o ile wpisane będzie już wieczorem po wszystkich posiłkach raz ,jak przeczytam co zjadłam bo to inaczej wygląda pisane niż przemyślane (wiem mogę to robić w domu na kartce ale wolę poczytać i innych )zrobię sobie rachunek sumienia czy za dużo czy za mało co trzeba ograniczać ,a druga sprawa różni ludzie jedzą różne rzeczy o których się nie myśli zawsze można coś zgapić .

Gość bolim
Sałatka z kaszą jaglaną! Sałata, pomidory koktajlowe, cebula, szczypiorek, śmietana, sos czosnkowy, skrojone polskie snaki. Pieprz, sól do smaku. Wszystko wymieszać z kaszą jaglaną i mamy dużo pysznego jedzenia na cały dzień :)

Gość gość
Miseczkę muesli na sucho, pół grzanki z jajkiem bo resztę mi dziecko zjadło, kawałek drożdżówki- również zabrany dziecku, bułka z twarogiem, dwie kostki czekolady, brzoskwinia, kilka truskawek. Cały dzień w biegu dzisiaj, mały obiad zjadł u teściowej do której zajrzeliśmy po drodze.

Gość gość
ja sama jadłam (to nie menu dla rodziny): 4 kromki chleba z masmakiem na śniadanie plus kawa 2 kromki chleba plus jedna parówka hot dog i kawa 2 kawałki strucli z makiem plus kawa płatki nesquik z mlekiem- obiad 2 jaja z majonezem i kromka chleba plus lampka wina

Gość ta co chce być miła
Kawa rozpuszczalna jest dużo bardziej szkodliwa (np. drażniące żołądek) niż spania. Też kiedyś piłam na czczo, też czasami jem śniadanie o 15 ale mam świadomość że to nie dobrze, zwłaszcza od kiedy jestem mamą staram się nie robi ćwiczenia takich głupot tylu młodych ludzi ma teraz raka...

Gość gość
Śniadanie - kefir + sucharki z czarnego chleba Obiad ( będzie ) - kefir + sucharki z czarnego chleba itd. Itd ... Dzisiaj to tylko będzie w ramach diety " oczyszczanie organizmu "

Gość gość
Menu na dzis: Sn - jajecznica z szynka, cebula i szczypiorkiem + kawalek ciemnego pieczywa II Sn - koktajl z owocow lesnych i banana z cynamonem Obiad - piers kurczaka w sosie miodowo-musztardowym, salatka Kolacja - salatka ( pewnie zostanie z obiadu) 2l wody i pewnie kieliszek wina albo piwko wieczorem.

Gość popek
Menu wczorajsze: Śniadanie - placki z otrębów z jabłkiem (mleko+jajko+otręby + co sobie wymyślicie) Obiad - Sałatka z ryżem (Kukurydza, fasola meksykańska, skrojone polskie snaki, cebula, majonez + przyprawy do smaku) Kolacja - Tortilla z mąki żytniej z resztkami sałatki obiadowej. W przerwie miedzy posiłkami jabłko + lody z przetartych bananów.

Gość martensa
Słuchajcie, a możecie mi polecić jakiś dobry i szybki przepis na sałatkę z kabanosami? Ważne żeby był bezglutenowy i w miarę dietetyczny, bo niestety celiakia moją codziennością :/

6 rano muesli z mlekiem mała miseczka 10 teraz 2 kanapki z serem z ziolami i pomidorem koło 13 obiad kapustka młoda z mlodymi ziemniakami potem pewnie kisiel/budyn na kolacje moze jajka na miekko pije tylko wode bo nic innego nie lubie jak jest ciepło