Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dziś zjedliście tylko bez ściemy

Polecane posty

Gość chciałam być miła
a i od tego czytania zrobiłam się głodna - wcinam kabanosa i zagryzam winogronem. Lepiej ;) ?

Gość gość
00:36 - górą czy dołem? :D

Gość chciałam być miła
no ja mam trupie ciśnienie bo 90/70 a czasem nawet 80/60. więc mogę spokojnie zapijać :)

Gość gość
A dolegliwości żołądkowych nie masz? Nie masz drżenia mięśni? Nie masz osłabionego serca? kawa wypłukuje magnez i jeśli go nie uzupełniasz, zawał masz murowany,.

Gość gość
No właśnie przy takim ciśnieniu to kawa nawet wskazana!

dwie małe rzeczy z konfiturą budyniem, strasznie słodkie, fuj, nie miałam czasu na śniadanie (kupione w Piotrze i Pawle) banan rybę z frosty jakiś stek, ziemniaki i mizeria kromka jakiegoś ciemnego, mokrego pieczywa ze śliwką, jeśli wierzyć składowi, bez dodanego cukru, więc spoko z masłem jogurt naturalny kromkę chleba z parówką podgrzane ziemniaczki z podsmażoną parówką wiem, c*****o się odżywiłam dziś a piłam: małe zielone frugo, kawa od sowy mrożona gałką lodu, zimna, fajna, mocna, potem kawka z mlekiem sojowym do tego banana reszta to woda jakoś nie jestem głodna hm

Gość gość
Ludzie, kawa nie szkodzi, o ile nie jest to jedyny lub główny "pokarm" jaki przyjmujemy... Serio, nie wiem ile macie lat, ale takie poniewieranie organizmu w końcu sie zemści.

Gość chciałam być miła
no ja mam 34 lata i piję dużo kawy odkąd zaczęłam studia :) magnez uzupełniam i potas też, bo mam chroniczne niedobory - akurat nie od kawy tylko problem z wchłanianiem - co jakiś czas kroplóweczka mnie ratuje. serce mam od 34 lat pod kontrolą kardiologa, a żołądek odpukać zdrowy - a przynajmniej nie dokucza.

Gość chciałam być miła
he he ja też miałam ochotę na jajka, ale mi się smażyć nie chciało :p

Gość gość
No to w porządku - serce od 34 lat pod kontrola kardiologa i problemy z wchłanianiem brzmią bardzo uspokajająco :D

Gość chciałam być miła
a najzabawniejsze że ten kardiolog nie widzi w tych kawach nic niepokojącego - co więcej nefrolog mnie za to pochwalił, bo odstawiłam gutron :)

Gość gość
Dziś cały dzień jedzenie poza domem, bo przyjechała w odwiedziny mama. Śniadanie bajgel z serem i sałatka i do tego espresso. Lunch spaghetti z czosnkiem, chili i pietruszka. Potemznowu espresso i sushi, a potem wieczorem w domu soczewica z kasza i kieliszek wina, do tego kupione tiramisu.

zazdroszczę osobą, które mogą jeść rzeczy ostre i słodycze. ja mam problemy gastryczne i bym okupowała kibelek.

Gość chciałam być miła
no ja na szczęście mogę łączyć te smaki ze sobą - a nawet muszę, bo jak zjem śłodkie to od razu chce mi się ostrego. i chciałam się pochwalić mamy 3 nowego członka rodziny :) jeszcze jeden i pójdę spać!

Gość chciałam być miła
no tak, ale trzeba palić światło, potem by wypadało umyć patelnię - a zmywarkę mam pełną i nic już nie wcisnę, a zmywanie włączę rano - jak dożyję. i mi się nie chciało smażyć przez to. fajnie że były dobre - na zdrówko!

Gość gość
śniadanie shake proteinowy 2 sniadanie hotdog z piekarni i sok wieloowocowy obiad kurczak w curry, szpinak duszony z czosnkiem, puree ziemniaczane i surówka marchewkowa :D kolacja Shake - sok jabłkowy 1 dniowy, szpinak, ananas, pomarańcza, banan no i niedawno zjadłam jogurt :D

Gość gość
i chciałam się pochwalić mamy 3 nowego członka rodziny ---> ale że co?

Gość chciałam być miła
suka mi się szczeni :) są już 3 kluski i czekamy na ostatnią. ja to już generalnie na sztywno - nocka poprzednia zarwana, bo nam przyszła do łóżka i popiskiwała. rano przed pracą do weterynarza, stwierdził, że jeszcze nie czas, potem do raboty, po rabotu wpadłam na staruszkę i było małe faux pas, potem usg z sunią i od kilku godzin mamy porodówkę w domu.

Gość gość
to będzie się w domu teraz działo :D

Gość chciałam być miła
no małe potworki, co będą przez najbliższe tygodnie rządzić moim domem... póki co wyglądają jak krety, ale potem będzie lepiej :)

Gość gość
13.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość 00:36 - górą czy dołem ? Ja zdecydowanie preferuję dołem. Górą wychodzi mi tylko przy ostrych infekcjach górnych dróg oddechowych.

Gość gość
O to gratuluje powiększenia rodzinki, niech się zdrowo kluseczki chowają :D

Gość chciałam być miła
oj będzie się działo, ale to chyba ostatnie szczeniaki naszej suki - za stara już chyba na dzieci.... dłuuugo jej się schodzi tym razem. cóż może ktoś chce jednego? bo na 2 mamy chętnych, jeden zostaje u nas, a ten co wyjść nie chce jeszcze nie ma domu, może jakby mu ktoś powiedział, że go weźmie to szybciej by wylazł?