Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co dziś zjedliście tylko bez ściemy

Polecane posty

Gość chciałam być miła
dzięki :)

Gość gość
Oj ja bardzo chętnie, ale mąż jest na nie i póki co nie dałam rady go przekonac - a jeżdżę mu po głowie już od roku :)

@chciałam być miła, jak masz niskie ciśnienie, to właśnie lepiej rzuć kawę. Bo regularne picie obniża ciśnienie. Skok w góre jest tylko zaraz po wypiciu. Ja mam bardzo niskie i przez ostatnie 3 lata specjalnie nie piłam kawy - czułam się rewelacyjnie. Teraz coś mnie naszło i od 3 dni piję kawę - niby nie czuję się źle, ale jednak gorzej.

Gość chciałam być miła
oj tam, oj tam - tak tylko na zachętę powiedz, to może czort uparty wyjdzie. ja wiem, że mu tam cieplej i milej, ale na zewnątrz też będzie miał fajnie a ja bym już mogła się położyć spać.... już mam nos na klawiaturze, ale nie usnę póki sunia nie skończy i nie będę pewna że z nią wszystko ok.

Gość chciałam być miła
ale ja uwielbiam smak kawy i nie umiałabym żyć bez niego... to taki nałóg - ale skoro nie palę, nie piję alkoholu, to choć kawkę sobie siorbnę...

Gość chciałam być miła
dzięki na pewno jak usłyszy kot to się ożywi - bo się ich boi :D

Gość chinchilla
sniadanie: grahamka z serem, poledwica i ogorkiem, II śniadanie: to samo :P przekaska: baton czekoladowo-mietowy, guma balonowa :D przekaska 2: gruszka, ostatni posiłek: bulka z pasztetem drobiowym pieczonym, kr**** babeczka z jabłkiem, sok tymbark cytryna-mięta i kilka łyżek owsianki z bananem :)

śniadanie kawa drugie śniadanie jajecznica ze szczypiorkiem, pieczywo z masłem, zółtym serem i pomidorem obiad - pierś z kaczki, buraczki i ziemniaczki - zrymowało mi się ;) kolacji nie jadam. w ciągu dnia w międzyczasie jeszcze kilka kaw.

Gość gość
Ja jeszcze nic dzisiaj nie jadlam dopiero kawe pije,syn na sniadanie zjadl platki na mleku,a corka jak zwykle cos w bieku przekasila nawet nie wiem co :P

Gość gość
Dzisiaj 2 kawałki chleba orkiszowego z jajem na twardo na jajo rzodkiewka do tego 2 pomidorki koktajlowe posypane kolorowym pieprzem . Kawa .

Gość gość
1 śniadanie- płatki zwykłe owsiane z jogurtem naturalnym, migdałami i orzechami włoskimi. 2 śniadanie- ser biały z jogurtem naturalnym i rzodkiewką. Na 3 posiłek będzie jabłko. Na 4 posiłek będzie sałata lodowa z pomidorem, bazylią, świeżym lubczykiem, kukurydzą, groszkiem, olejem lnianym i serem feta ( + zioła prowansalskie, sól, pieprz). Na 4 posiłek- pieczony filet z indyka z ziemniakiem i ćwikłą.

Gość gość
Bułka z dynia z pasztetem i ogorkiem, kawa z mlekiem II śniadanie będzie jablko Na obiad pomidorowa z ryżem pieczony filet z kapustka zasmazana kolacji brak

Gość gość
Sniadanie-kanapka ze swojej pieczonki(zmielona łopatka z indykiem i przyprawami-posy[pane żółtym serem i zapieczone)z ogorkiem i chlebem bialym herbata 2 sniadanie baton muesli zurawinowy i kawa inka z mlekiem obiad-będzie botwinka z jajkiem i ziemniakami(ala barszcz czerwony) podwieczorek , jakis kisiel kolacja moze 2 zapiekanki z szynką serem i pomidorem albo mleko z płatkami fitnes z owocami

Gość gość
platki z mlekiem, miala byc kasza jaglana z owocami ale nie zdazylam juz wieczorem ugotowac w pracy mamy platki wiec byly platki Lunch salatka kawalek pieczonego lososia, pieczone szparagi, 4 gotowane buraki, posiekany szczypiorek, pol zoltej papryki, zielony groszek, kilka pomidorkow i 3 korniszony, na to swiezo zmielony pieprz i ocet balsamiczny Przekaska sliwka, jablko, jogurt naturlany Kolacja omlet z pieczarkami i sczypiorkiem Woda, zielona herbata i jedna kawa z mlekiem

Gość gość
Ja jeszcze nic bo nie mam apetytu. Chyba mam angine:/

Gość Mężatka1980rok
Śniadanie jajecznica z szczypiorkiem , kanapki z masłem ogórkiem i pomidorem Śniadanie II banan z jogurtem i rodzynkami Obiad mielone , mlode ziemniaki z koperkiem , młoda kapusta

Gość gość
na śniadanie były dwa małe śledziki w occie, 2 kromki żytniego z masłem i 4 rozdkiweki, do tego kawa. Na obiad chyba koperkowa z ryżem zjem, a potem umówiona jestem na mieście, więc albo sałatka, albo jakaś zupka (chodzi za mną rybna). Na kolację jeszcze nie wiem, zależy ile warzyw zjem do tej pory.

Gość Ona Roztargniona
Śniadanie musli z mlekiem..:P 2 śniadanie jabłko i 2 kostki gorzkiej czekolady, na obiad będzie pierś z kurczaka smażona, ryż brązowy i warzywa na patelnie, podwieczorek ciemna bułka z wędliną serem pomidorem i sałatą a kolacja jogurt naturalny z jakimś owocem..:)

Gość jawerty
śniadanie: 2 kanapki z żółtym serem i pomidorem II śniadanie: 50dkg truskawek z jogurtem naturalnym na obiad będzie zagraj :))) kolacji już nie będzie

Gość gość
omlet z płatkami owsianymi polany sosem na sniadanko, na obiad kotleciki + kasza gryczana a teraz wciągam paczkę kabanosów maestro z biedronki - wędzonych. :)

Gość gość
1. trzy parówki drobiowe, pomidor z cebulką, kanapki z almette 2. drożdzówka z dżemem 3. kaszanka z patelni, ziemniaki, surówka z kiszonej kapsuty

Gość gość
1 bulke slodka i 1 frikandela w ciescie francuskim..wieczorem jakiś lekki obiad.

Gość gość
Śniadanie dwa jajka na miękko, kiełbasa, plaster bekonu, dwa tosty no i oczywiscie kawa obowiązkowo. Lunch zupa pieczarkowa z czosnkiem i grzankami i do tego sałata z pomidorem, ogórkiem i oliwkami. Aha do zupy dwa kawałki chleba. Jeden brązowy drugi biały z rodzynkami.

Gość gość
wypiłam 3 kawy z mlekiem a około 15 zjadłam 4 wafle ryżowe dziś kiepsko bo pół dnia spędziłam na czczo u lekarza i nie było czasu a teraz jestem tak zestresowana że nawet nie czuję głodu

Gość gość
Śniadanie :bulka twarozkiem ,herbatka 2 ś ;rzodkiewka z jogurtem Obiad :botwinka z ziemniakami Podwieczorek :pomarancza Kolacja mleko W między czasie ja:kawa i woda Dziecko herbatka, soczek i woda. Paluszki bez soli, kawałek czekolady

Gość gość
Dziś wpieprzałam sałatę i pomidory oraz piłam sok z pomarańcza żeby wypróżnić się z poniedziałkowego obżarstwa. Pobiegałam trochę i jest git.

Gość gość
śniadanie naleśniki Obiad zupa pomidorowa Obiadokolacja pieczone skrzydełka pieczone ziemniaki i sałatka warzywna z pomidorami i papryką. Kolacja kabanos i placek z makiem w międzyczasie owoce i woda. dużo ruchu.

Gość gość
Ja: śniadanie bulka z szynka i ogórkiem plus kawa,później jablko,na obiad 2 naleśniki ze szpinakiem i później jablko.