Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dublinianka

dziewczyny poradzcie!

Polecane posty

Gość Dublinianka

W skrocie: zaczelam sie spotykac z super facetem, przystojnym, zaradnym, pewnym siebie, niezly w lozku, laski leca na niego jak muchy do miodu i kilka dni temu przyznalam mu sie, ze wczesniej bylam z kilkoma obcokrajowcami. Oboje jestesmy po 30-tce i on tez chcialby sie ustatkowac, zalozyc rodzine, etc, ale po tym wyznaniu czuje, ze cos chyba przestalo grac. Kiedy go pytalam, powiedzial, ze wszyskto OK. Ale wczoraj sie poklucilismy o jakies p*****ly i kiedy chcialam sie pogodzic on powiedzial, ze nie jest mnie pewien, ze oddalam najlepsze lata mojego zycia obcym a teraz szukam jelenia do poslubienia i tyrania na mnie???? Zmrozilo mnie i szybko wyszlam od niego. Czy to naprawde takie wazne, ze bylam z nie-Polakami? Czy powinnam go sobie odpuscic? Naprawde czuje, ze to wartosciowy mezczyzna i chcialabym byc z nim szczera, ale jesli ma mi to ciagle wypominac?? Moze lepiej bylo nic nie mowic? Poradzcie co z ty zrobic? Jak to zalagodzic?

Gość gosc z
To zalezy ,czarni byli?

Gość gość
Obcym? Obcy nie mieli z ciebie NIC pozdrawiam Michalina

Gość Dublinianka
Jeden byl Francuzem marokanskiego pochodzenia a drugi Wlochem, ale co to ma do rzeczy? Teraz jestem z nim i chcialabym zbudowac trwaly zwiazek...

Gość gość
Myślę,że to nie ma nic do rzeczy - każdy z kimś wcześniej był.... ale kobiety po 30 które nie założyły rodziny często zaczynają desperacko poszukiwać partnera do założenia rodziny bo biologiczny zegar tyka ( szkoda,że mężczyzn to nie dotyczy) i stają się jak takie ścigacze łapiące facetów....smutne....

Gość buehehehehe
madry gosc! najpierw dzielilas duupa na lewo i prawo z brudasami a teraz chcesz budowac zwiazek? nic dziwnego, ze polki maja opinie najlatwiejszych w Europie hehehehehehe zreszta zadbany gosc po 30-tce spokojnie moze jeszcze miec laske przed 30-tka, wiec poco mu stare prochno hehehehehe

Gość gość
Nie mają opinii najłatwiejszych w Europie. Francuzki, Angielki, Włoszki prują się jak stare prześcieradło. Autorko,chyba wiem o co mu chodzi. On to odebrał tak, jakbyś obcokrajowca postawiła wyżej od rodaka, a teraz jesteś w takiej desperacji, że szukasz byle gdzie. Poczuł się jakby ci na nim konkretnie nie zależało. Napatoczył się i ok.

Gość Dublinianka
Dzieki za odpowiedz. To nie tak, ze stawiam, innych wyzej niz Polakow. Po prostu ciezko trafic sensownego Polaka za granica. Mialam siedziec i czekac na tego jedynego? Boje, sie ze bedzie mi to wypominal i nie bedzie mi ufal.

Gość gość
Niestety nasi chłopcy wychowani na "Jolka, Jolka", nigdy nie wybaczą seksu z arabem, bo chcą pozostać sobą:).

Gość Dublinianka
UP! bo mnie nosi!

Gość shybuja
tak jasne wartosciowy, ciekawe krtóry wartosciowy facet tak ubliża kobiecie