Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obecne czasy są chore ludziom całkowicie odbiło

Polecane posty

Gość gość
Zdrady w wykonaniu kobiet sa na tak duza skale, ze w jakimkolwiek nowym zwiazku mozna w ciemno obstawiac, ze kobieta zdradzi I wygrana jest pewna.

Gość gość autor
"14.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Obecnie wiekszosc kobiet reprezentuje totalne dno moralne. Dodatkowo sa jakies dziwne, z problemami psychicznymi, jakby bez sumienia. Ja probowalem kilka razy stworzyc zwiazek z kobieta. Wybieralem szanujace sie, porzadne I za kazdym razem odkrywalem zdrade. Znajomi to samo mieli. Jedna I druga plec zdradza, ale jednak kobiety w zdradach sa niedoscignione I nawet niewidza w tym nic zlego, traktuja jako norme, przygode. Z tego co obserwuje nie tylko mnie odechciewa sie jakichkolwiek kontaktow z polkami I nie pisze tego zlosliwie. " Mnie już dawno się odechciało tym bardziej że nie jestem przystojny i moja uroda nie powoduje u kobiet zbytniego pożądania.

Gość mataczzcz
skoro nie pozadaja cie kobiety to co cie dziwi ze cie zdradzają ? potzrebujesz kobiety kra bedziesz pociagał fizycznie , albo takiej co ma w******ie na libido , szukaj zatem takich ktorym diabeł w piecu nie hajcuje

Gość gość
az zal mi was jak to czytam:-( przykre,ze macie takie doswiadczenia i sadzicie,ze wszystkie zdradzaja:-( Albo nie potraficie dobrac partnera albo na kogos lepszego was nie stac bo z jakis wzgledow lepsza moze nie spojrzy:-( Nie jest tak,zecwiekszosc zdradza, zdradzaja ci ktorzy bez sensu brali slub albo niedorozwinieci umyslowo lub/i tacy ktorzy potrzebuja potwierdzenia swej atrakcyjnosci czyli niepewne siebie osoby, nie parujcie sie z takimi przeciez to widac.

Gość gość
ale z jakiegoś powodu te kobiety zdradzają chyba? prawdopodobnie nie ma w związku tego co im daje kochanek i to obrona zdradzajacych kobiet,ale szukanie wytłumaczenia nuda w związku,brak atencji od partnera ,być moze jakies inne przyczyny być może są niedojrzałe emocjonalnie,wyszył za mąż bo tak trzeba,a potem się okazuje ze to nie ich bajka i dopiero jak deko dojrzeją szukają zaspokojenia swoich potrzeb mentalnych i fizycznych powiem szczerze,że ile mam koleżanek,tak żadnej nie są zdrady w głowie ja jestem osobą wolną,i jedyne co mogę napisać,to że wielu żonatych mężczyzn "podbija" i wykazują wielką chęć "na romansa" więc z mojej perspektywy to tylko pojedyncze egzemplarze męskie są wierne ohyda.

Gość gość
Uwierz mi, ze nie widac na poczatku rozwiazlosci kobiet. Wydaje sie byc porzadna I z wartosciami, a pozniej facet odkrywa jej romanse I taka kobieta zwala jeszcze wine na faceta. W zdradzie nie widzi nic zlego, traktuje jako przygode, ale jednak ukrywa ten fakt. Jedynie w internecie chwali sie zdradami I wybiela wspolnie z tysiacami jej podobnych kobiet. W pracy np.mam kontakt z polkami I kobietami ktore nie sa polkami I obserwuje takie podlosci w wykonaniu polek, ze lapy opadaja. Jedna drugiej czegos zazdrosci, podklada swinie, obgaduje, intrygi snuje. Jedna druga gdyby mogla utopilaby w szklance wody. Zawisc jednym slowem. Kobiety z innych krajow takie podle nie sa, trzymaja sie razem, wpieraja sie, pomagaja sobie. Sa bardziej ludzkie. I nie pisze tego aby przedstawiac polki w zlym swietle, ale one same na tak negatywna opinie zapracowaly. Oczywiscie zdarzaja sie polki ludzkie, posiadajace czlowieczenstwo, ale to jednostkowe przypadki.

Gość gość autor
"2014-05-14 11:07:19 [zgłoś do usunięcia] gość ale z jakiegoś powodu te kobiety zdradzają chyba? prawdopodobnie nie ma w związku tego co im daje kochanek i to obrona zdradzajacych kobiet,ale szukanie wytłumaczenia nuda w związku,brak atencji od partnera ,być moze jakies inne przyczyny być może są niedojrzałe emocjonalnie,wyszył za mąż bo tak trzeba,a potem się okazuje ze to nie ich bajka i dopiero jak deko dojrzeją szukają zaspokojenia swoich potrzeb mentalnych i fizycznych powiem szczerze,że ile mam koleżanek,tak żadnej nie są zdrady w głowie ja jestem osobą wolną,i jedyne co mogę napisać,to że wielu żonatych mężczyzn "podbija" i wykazują wielką chęć "na romansa" więc z mojej perspektywy to tylko pojedyncze egzemplarze męskie są wierne ohyda. " * Ja byłem zdradzany przede wszystkim z powodu odległości związki na odległość są trudne, wcześniej kobieta miała stałych partnerów i na miejscu ale miała ich dość sporo więc też do końca pewny nie jestem czy tylko ta odległość o tym zaważyła.

Gość gość
ale nie uogólniaj,bo ja jestem singlem 5ty rok,i być może tak mi zostanie :) nigdy bym nie zdradziła partnera,ani mnie nie interesują żadne przygody ,natomiast ewidentnie widzę ,że wielu panów chętnie by mnie widziało ,,, więc wysnuwam taką oto opinię,że dla nich wierność to puste słowo nic nie ma wpływu na ...oprócz charakteru człowieka i dojrzałości

Gość gość
Nic nie usprawiedliwia zdrady. Jezeli kobiecie cos nieodpowiada, to powinna konczyc zwiazek aby nie krzywdzic drugiej osoby. Poniewaz wczesniej, czy pozniej zdrada I tak wyjdzie na jaw. Piszesz, ze wsrod twoich znajomych nie obserwujesz rozwiazlosci kobiet hahaha Przeciez nikt nie obnosi sie tego typu wyczynami z wiadomych powodow.

Gość gość autor
"2014-05-14 11:31:13 [zgłoś do usunięcia] gość ale nie uogólniaj,bo ja jestem singlem 5ty rok,i być może tak mi zostanie usmiech.gif nigdy bym nie zdradziła partnera,ani mnie nie interesują żadne przygody ,natomiast ewidentnie widzę ,że wielu panów chętnie by mnie widziało ,,, więc wysnuwam taką oto opinię,że dla nich wierność to puste słowo nic nie ma wpływu na ...oprócz charakteru człowieka i dojrzałości " * Wiem że są jeszcze normalne kobiety na tym świecie ale ja mam już 30 lat i ciężko kogoś poznać mi ogólnie a jeszcze trudniej kogoś kto by miał takie wartości jak ja, to jak szukanie igły w stogu siana

Gość gość
ale my jestesmy z sobą zżyte,pracujemy cały dzień,i spotykamy się prywatnie,moje najbliższe koleżanki są po prostu podobnej konstrukcji jak ja,nie zdradzają i wierzą ,ze ich partnerzy są wierni, a reszta koleżanek z pracy się szmaci,ale to ich sprawa,nic mi do tego ja też uważam,ze powinno skończyć związek jak coś nie trybi i dopiero z kimś innym próbować.. niestety mężczyźni też nie postępują fair wierzę,że masz problem,faktycznie te młode roczniki -dziewczyn są jakies dziwne,ale szukaj i próbuj,zawsze jest szansa na ...

Gość gość
heh, kobieto sympatyczna ale ja nie mam problemu odkad przestalem kontaktowac sie z polkami. A tobie gratuluje towarzystwa odpowiedniego jak I faktu, ze sie szanujesz. Pisze co zaobserwowalem I doswiadczylem. Oczywiscie, ze jedna I druga plec zdradza, ale porownaj skale. Jedna I druga plec swiadczy uslugi seksualne za kase I tu tez porownaj skale. Kolejna rzecz -wejdz sobie na jakiekolwiek forum kobiece I ujrzysz tematy typu "znowu zdradzilam" "chetna na romans" "nie wiem kto jest ojcem dziecka" "szukam sponsora" "jak ukryc zdrade" Obojetnie kiedy by nie zajrzec na portale kobiece, to motywem przewodnim sa zdrady. Dla porownania na zachodnich forach to rzadkoscia jest az taka rozwiazlosc kobiet jak wsrod polek. Opinie polek za granicami PL juz daruje sobie I nie sa wyssane z pala.

Gość gość
heh, kobieto sympatyczna ale ja nie mam problemu odkad przestalem kontaktowac sie z polkami. A tobie gratuluje towarzystwa odpowiedniego jak I faktu, ze sie szanujesz. Pisze co zaobserwowalem I doswiadczylem. Oczywiscie, ze jedna I druga plec zdradza, ale porownaj skale. Jedna I druga plec swiadczy uslugi seksualne za kase I tu tez porownaj skale. Kolejna rzecz -wejdz sobie na jakiekolwiek forum kobiece I ujrzysz tematy typu "znowu zdradzilam" "chetna na romans" "nie wiem kto jest ojcem dziecka" "szukam sponsora" "jak ukryc zdrade" Obojetnie kiedy by nie zajrzec na portale kobiece, to motywem przewodnim sa zdrady. Dla porownania na zachodnich forach to rzadkoscia jest az taka rozwiazlosc kobiet jak wsrod polek. Opinie na temat polek za granicami PL juz daruje sobie I nie sa wyssane z pala.

Gość gość
ale co się dziwisz,siedziała jedna z drugą jak mysz po miotłą w Picimu Dolnym,obłożona dzieckami albo tylko obserwowała jak matka się użera z życiem,to jak jedna i druga wycięły w świat,to hulaj dusza piekła nie ma,łatwiejsze życie,łatwiej zarobić pieniążki i to większe,jest czas na zadbanie o siebie,a ze jakiś na nią łypnie to już ma totalny odlot ja je rozumię,a znam i takie co nawet nie widzą kto im dziecko puknął,albo uciekały w popłochu ,w ciąży bo jakiś arabus czy inny kitajec by ją spacyfikował i świata by nie widziała te co mają poukładane w głowie,mają jakieś wartości,ambicje tak nigdy nie będą się zachowywały,a tematy na forach to często jedynie pomysłowość moderacji by nakręcać dyskusję ,jak ta :D Miłego dnia 🖐️

Gość gość
ktoś dobrze napisał i polka za granica ma status d***** nie bez powodu.

Gość Czarna79 dzis sie nie loguje
aleee ja jestem Polka za granica i sie z tym nie zgadzam.jedyne co mnie irytuje,to zwiazki Polek z krajami 3 swiata:Oale nie oceniajcie KAZDEJ Polki ot tak.nie kazdy Polak pije i kradnie auta,a jednak mamy taka opinie i jest to krzywdzace dla NORMALNYCH ludzi.

Gość gość
W zadnym wypadku tematy obnazajace nature kobiet nie sa pomyslem moderacji, chociazby z tego powodu ze osoba piszaca prawde o kobietach dostaje z miejsca bana.

Gość gość autor
Czarna79 dziś się nie loguje -niestety coraz mniej normalnych ludzi, i kobiet i mężczyzn więc opinie o Polkach mnie nie dziwią.

Gość gość
Chodzi o to co znaczna wiekszosc polek soba reprezentuje I jest to totalne dno moralne do tego stopnia, ze wstyd odezwac sie po polsku. Bardzo duzo facetow wrecz ucieka juz na sam widok polki. W kraju coraz wiecej facetow nawet nie chce slyszec o zwiazku z polka. Takie sa realia.

Gość gość
zgadzam sie z gościem powyżej. Sam czesto udaje, że nie znam polskiego za granicą w kontakcie z polkami i s*******am jak najdalej. Przykro mi to pisac, ale same drogie panie zapracowałyście sobie na miano k***y bez moralności. A kobiety innej narodowości bija was na głowe pod każdym względem.

Gość Czarna79 dzis sie nie loguje
z jednym sie zgodze a chodzi o mezczyzn,faktycznie czasami strach sie przyznac do swojej narodowosci,wstyd straszny robia.p.s.napisalam o mezczyznach,bo kobiety mnie nie interesuja:)ogolnie Polacy robia wstyd,ale nie oceniajcie wszystkich jedna miarka.ja sie NIGDY nie zadalam z zadnym turasem czy innym krajem 3 swiata.mieszkam w Niemczech od 29 lat,wiec okazji nie brakowalo,ale mowie NIE.

Gość gość
Haha:-D a w czym Ty niby jestes niz taki Turek czy Arab czy jeszcze ktos inny? Kazdy jest tak samo czlowiekiem i nikt ani lepszy ani gorszy nie jest kazdy tak samo w piachu konczy. Teraz wiesz czemu tak na was mowia w europie? Bo niedosc,ze daja byle komu to jeszcze glupie jak but o pogladach zblizonych kurom:-D:-D

Gość 9935544565448654476548857
hehehe bo typowa poleczka to istota z roszczeniowa postawa pozadajaca badboya. W PL jest ponad dwa miliony samotnych matek. To jest wlasnie efekt puszczania sie z byle kim I byle gdzie. Dla porownania kraje liczace sobie dwa razy wiecej ludnosci nie odnotowuja az tak duzej liczby samotnych matek. Dla typowej poleczki facet spokojny, porzadny to c***a I nudziarz nijaki, nie dajacy emocji ktorym kobieta gardzi. Zwroccie uwage jak wybiera typowa poleczka. Bedzie wam p*******ila o wnetrzu I dobrym sercu, a pozniej zobaczycie ja z badboyem bez wartosci, wysokim I kasiastym. Kasa I wyglad, tylko to interesuje poleczki. A jej zdrady beda I tak na porzadku dziennym.

Gość uhuhuhu
bo ludziom sie w dupce z dobrobytu przewraca a hitler by porządek zaraz zrobił

Gość gość
tu tez duzy wplyw ma edukacja oraz zacofanie odnosnie tych samotnych matek ale to juz inna dyskusja

Gość gość
hm...ale dlaczego komentujesz czyjeś poglądy ja np może nie mam ochoty zadawać się z facetem który źle wymawia literę "r" albo ma 2gi większy palec u stopy niż pierwszy to każdego indywidualna sprawa,a nie zadawanie się z Turkami i innymi,ma sens to jednak inna kultura,no i religia,stąd potem tyle dramatów,a tak ogólnie człowiek to człowiek,,,kwestia co w nim siedzi wewnątrz ,kanalie się każdej maści

czarna jezeli piszesz, ze okazji nie brakowalo puszczac sie z brudasami to wiele wyjasnia. hehehe

Gość gość
no i co z tego,ze inna kultura i poglady? Czlowiek to czlowiek i w zwyklym kontakcie miedzyludzkim nie ma znaczenia jakiej jest narodowosci. Kazdy to indywidualna jednostka ktora moze byc zblizona do Ciebie pogladami nawet jak z Afryki bedzie.

Gość gość
może i tak a może i nie w tradycyjnej rodzinie tureckiej,kobieta nie ma za wiele do gadania ma być posłuszna

Normalnych polek nadajacych sie do zwiazku jest garstka. Pozostalosc to odpady bez wartosci. Zauwazcie ile dziewczym porzadnych bylo w liceum. Na palcach jednej reki mozna policzyc I wtedy jesli ktos wylowil szanujaca sie dziewczyne to jakby wygral w totka I stanowia udany zwiazek.