Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obecne czasy są chore ludziom całkowicie odbiło

Polecane posty

@xen napisalas mi wprost jakobym posiadal slabe geny nie znajac mnie w ogole. Gratuluje zwierzecosci. haha x Oj nie ciesz się,bo nie wiem czy masz z czego.Cokolwiek napiszę zinterpretujesz to jako zwierzęcość.Nic do ciebie nie dociera,wierzysz w jedną"prawdę"własną.

Gość gość
@czarna -sugerowanie mi lezenia w grobie to pogarda wobec slabszych w twoim mniemaniu do tego stopnia ze slabszy nie powiniem zyc. Mam sie tez wstydzic pobytu na kobiecym forum twoim zdaniem to niemeskie. Wniosek raczej zbedny prawda? dzieki za kolejny dowow I gratuluje braku odruchow ludzkich. A jakie masz poklady empatii...znasz chociaz definicje tego ? watpie. haha

Gość Czarna79 problem z logowaniem
gosciuuu ja ci NIE SUGERUJE lezenia w grobie ani tego NIE ZYCZE.az tak pokrecona to ja nie jestem.jeszcze raz przeczytaj moj post.bo ty zaraz pojdziesz do kata.

Gość gość
Wielu ludzi odwraca się od Boga, a złe duchy tylko na to czekają i takie są tego efekty :(:(:(

Gość gość
@xen -po prostu ja widze rzeczy takimi jakimi sa I znam prawde. Kiedys bedac z dziewczyna ktora upila mi sie alkiem wyjawila mi, ze w d***e ma moja wrazliwosc, czy sumienie, bo tak naprawde mam byc silny, zarabiac kase I dac jej seks aby chodzic nie mogla. Juz jako trzezwa stawala na glowie abym zapomnial o tym co powiedziala. ja wtedy nie wierzylem ze takie sa kobiety I dopiero po latach odkrylem, ze powiedziala mi prawde. haha

Gość gość
Idzie to zaobserwować udział tych złych mocy szczególnie na tematach w Kafee.Bardzo dużo tu tzw.chorych ludzi.Przydał by się tu nie jeden lekarz.

Gość gość
@czarna -jasne., ty tylko tak zazartowalas. Ja znam mechanizmy skarbie I nie mam za zle. haha

gość @xen -po prostu ja widze rzeczy takimi jakimi sa I znam prawde. Kiedys bedac z dziewczyna ktora upila mi sie alkiem wyjawila mi, ze w d***e ma moja wrazliwosc, czy sumienie, bo tak naprawde mam byc silny, zarabiac kase I dac jej seks aby chodzic nie mogla. Juz jako trzezwa stawala na glowie abym zapomnial o tym co powiedziala. ja wtedy nie wierzylem ze takie sa kobiety I dopiero po latach odkrylem, ze powiedziala mi prawde. haha x Na podstawie tego doświadczenia wiesz jakie są wszystkie kobiety?Gratuluję.Jeśli takich sytuacji było więcej,lub były czymś nagminnym,radzę ci popracować nad sobą.Zająć się czymś,co podniesie twoją samoocenę.To ty decydujesz,jak ludzie cię widzą.Nie myśl,że usprawiedliwiam tą dziewczynę,bo zachowała się poniżej jakiegokolwiek poziomu.

ja naprawde zartowalam,a jednyny mechanizm jaki znasz to....haha,domysl sie

Gość gość
I kolejny dowod na pogarde wobec slabych genow, to sugerowanie wizyty u lekarza. Musicie uwazac co piszecie, bo w ten sposob pokazujecie zwierzeca nature gdzie slabszy ginie. A ponoc ludzmi jestesmy. haha

zaloguj sie pomaranczowa glizdo:O

Gość gość
@xen -i znow "prace nad soba I podniesienie samooceny" sugerujesz slabe strony I ciagle uderzasz jak kazda kobieta po genach. Tak naprawde nie sa to moje slabe strony. Mam dziewczyne, mam bo ukrywam resztki wrazliwosci, a tutaj badam obserwuje I tyle. haha

Gość gość
nie mam tutaj konta, a "haha" celowo dodaje aby wiadomo bylo ktore wpisy moje. hehe

@xen -i znow "prace nad soba I podniesienie samooceny" sugerujesz slabe strony I ciagle uderzasz jak kazda kobieta po genach. Tak naprawde nie sa to moje slabe strony. Mam dziewczyne, mam bo ukrywam resztki wrazliwosci, a tutaj badam obserwuje I tyle. haha x Byłam pewna,że tak to skomentujesz.I sam jesteś manipulantem.Udajesz kogoś,kim nie jesteś a w zamian oczekujesz trafnej odpowiedzi.Bawisz się ludźmi,i chcesz wyciągać trafne spostrzeżenia?Przecież to absurdalne.

Gość gość
@xen nie przesadzaj. koniecznym jest czasami prowokowanie I udawanie nieudacznika aby zobaczyc reakcje. manipulowana jestes wszedzie juz od najmlodszych lat. przykro mi I moja dziewczyna to czyta teraz. hehe

gość @xen nie przesadzaj. koniecznym jest czasami prowokowanie I udawanie nieudacznika aby zobaczyc reakcje. manipulowana jestes wszedzie juz od najmlodszych lat. przykro mi I moja dziewczyna to czyta teraz. hehe x Szkoda mojego czasu. Nie chce mi się z tobą gadać,lepiej zajmij się dziewczyną.

Gość gość
zreszta co I kto tutaj jest prawdziwe. hehe

gość zreszta co I kto tutaj jest prawdziwe. hehe x Zdziwiłbyś się.Dobrej nocy.

Gość niedzielny motyl
No właśnie "hehe" uważasz się za normalnego? Nie widać tego ze względu na to co piszesz. Skoro jesteś normalnym to zajmij się dziewczyną a nie siedzeniem na kobiecym forum.

a ta dziewczyne to wlasnie to w ktorej rece trzymasz?jestes prawo czy leworeczny?

Gość gość
@xen -jako jedyna wytrzymalas najdluzej pomimo, ze prowokowana I wyrazilas najmniejsza pogarde wobec slabszych genetycznie. Mozesz byc z siebie dumna juz z tego powodu tylko. Pzdr.;-) @czarna -odpowiem celowo pogarda jak ty, moze wtedy cos zrozumiesz. Nie zrob sobie krzywdy gumowym "przyjacielem" a na przyszlosc zadbaj o wyglad, to moze jakis desperat zainteresuje sie toba. Bo latka I uroda leca I co zaoferujesz oprocz ciala, twojej karty przetargowej jesli jest zaniedbane ? no wlasnie. :-P hehe

gość @xen -jako jedyna wytrzymalas najdluzej pomimo, ze prowokowana I wyrazilas najmniejsza pogarde wobec slabszych genetycznie. Mozesz byc z siebie dumna juz z tego powodu tylko. Pzdr.oczko.gif x Cóż mogę napisać,dzięki za uznanie.Jednak muszę sprostować-pogarda wobec ludzi jest mi obca.Zawsze stałam po stronie słabszych,ale nie zamierzam tutaj podawać wątków z życia prywatnego. Dobranoc.

Gość gość
xen, badałaś poziom testosteronu? poważnie pytam

Czepiasz się mnie,skoro cię to martwi,jestem hetero,mam rodzinę i popęd na właściwym poziomie.Tutaj raczej chodzi o mózg,męski i kobiecy.Do Marit Bjoergen bardzo mi daleko:).

Gość gość
właśnie, właśnie, właśnie :) mózg męski, który wymusza i prowokuje takie zachowania ciała, które dążą do męskiego postrzegania świata i nie kop po jajach, bo to zwyczajnie boli nie chcesz chyba, żeby ktoś kopnął cię w cycki?

gość właśnie, właśnie, właśnie usmiech.gif mózg męski, który wymusza i prowokuje takie zachowania ciała, które dążą do męskiego postrzegania świata i nie kop po jajach, bo to zwyczajnie boli nie chcesz chyba, żeby ktoś kopnął cię w cycki? x No nie przesadzaj,to była zwyczajna odpowiedź nic ponad to,już na pewno nie kopanie.

Gość gośćgoś
hehe niektórzy forumowicze mają pole do popisu na takich topikach, choć zmysł autora był pewnie inny. Nie mam na myśli wypowiedzi xen, które są naturalne, pozdro.

Gość gośćgoś
*zamysł