Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obecne czasy są chore ludziom całkowicie odbiło

Polecane posty

Gość gość
no jak sie na to godzi to tak ma. Ale napisalos w tradycyjnej,wiazac sie np z Polka,Brytyjka czy inna juz nie jest to tradycyjne. Poza tym przeciez Oni pewnie sa tak wierni swojej religii jak katolicy,tylko w niedziele w kosciele bo sasiad patrzy:-D:-D

Gość Czarna79 dzis sie nie loguje
[zgłoś do usunięcia] 9935544565448654476548857 czarna jezeli piszesz, ze okazji nie brakowalo puszczac sie z brudasami to wiele wyjasnia. hehehe 14.05.14 xxx gosciu,zrozumiales moje slowa optatrznie.ja mialam na mysli,ze mieszkam tu prawie cale zycie,wiec jasne jest,ze´´okazji nie brakowalo´´,co chyba jest logiczne mieszkajac czy chodzac do szkoly z takimi ludzmi.ale z´´okazji´´NIGDY NIE SKORZYSTALAM.teraz rozumiesz?

Gość gość
nie taka garstka tylko juz zajete bo najlepsze jednostki sie juz sparowaly i dawno ze soba sa. Zostaja jacys tacy dziwni,pogubieni i nie wiem jacy jeszcze ale na bank nie zwykli normalni

Gość 9935544565448654476548857
W zadnym kraju nie spotkalem sie z taka dyskryminacja prawikow jak ze strony polek. Nigdzie nie spotkalem takiej fali dyskredytowania kogos tylko dlatego, ze seksu nigdy nie uprawial jak wlasnie ze strony poleczek. Juz sam ten fakt zle swiadczy o polkach. Poszperajcie sobie na zagranicznych forach jesli ktos nie ma porownania bo nie byl za granica I porownajcie zachowanie polek z kobietami z innych krajow, a zobaczycie przepasc jaka je dzieli.

Gość gość
Tyy ale polki maja to w dupce czy ktos mial seks czy nie. Tylko te zyjace w necie takie opinie maja, te ktorych nikt nie chce wiec musza sie jakos wyzyc. Popytaj znajome kolezanki ale takie z zycia co sadza o prawikach powiedza Ci,ze nic bo co maja sadzic.Przynajmniej tak wsrod moich kumpel bylo. To opinie internetowe nie bierz tego na powaznie

Gość gość
to tak jak w necie Ci powiedza,ze k***s musi miec min 18 cm :-D Guzik prawda nawet nie wiedza w rzeczywistosci jaki to jest:-D Piernicza farmazony bo tylko to moga robic

Gość 9935544565448654476548857
czarna jezeli wezmiemy dowolna polke to w ciemno mozna obstawiac, ze zdradza, zdradzila, lud tego dokona w przyszlosci na 90% Bierzemy z dowolnej grupy 10 polek, to 8, 9, kobiet z tet grupy puszcza sie lub juz to zrobila, badz pusci sie. Rozumiesz juz ? A ze u ciebie latka I cialo juz nie mlode to wiele wyjasnia twoje nieszmacenie sie. Dziekuje za uwage, bo wsrod poleczek czuje sie, a wlasciwie nie czuje sie I prysznic bedzie konieczny.

Gość Czarna79 dzis sie nie loguje
[zgłoś do usunięcia] 9935544565448654476548857 czarna jezeli wezmiemy dowolna polke to w ciemno mozna obstawiac, ze zdradza, zdradzila, lud tego dokona w przyszlosci na 90% Bierzemy z dowolnej grupy 10 polek, to 8, 9, kobiet z tet grupy puszcza sie lub juz to zrobila, badz pusci sie. Rozumiesz juz ? A ze u ciebie latka I cialo juz nie mlode to wiele wyjasnia twoje nieszmacenie sie. Dziekuje za uwage, bo wsrod poleczek czuje sie, a wlasciwie nie czuje sie I prysznic bedzie konieczny. xxx masz racje,przyzylam juz 35 lat,wlasnie kupilam trumne,bo zbliza sie kres mojego zycia.nie widac juz roznicy miedzy mna a 80 latka.faceci juz na nie nie patrza,pytaja tylko ile mam wnukow i czy wszystkie odchowane.oczywiscie pamietam tez powstanie warszawkie,sama bylam tego swiadkiem...bo mam 35 lat!!!drugiej wojny swiatowej az tak bardzo nie pamietam,bylam wtedy w przedszkolu:)

Gość gość
czyli ty tez jestes zyjacy w necie:O:-D:-D Nie wierze ale wy macie opinie,c*****e zycie za wami ale przed wami raczej tez:-D:-D

Gość gość
Odbija ludziom, którzy mieli wszystko podstawione pod nos, rozpuszczone dzieciaki, które zechciały się pobawić w ślub, one nie są przyzwyczajone, że życie to nie bajka i trzeba nieraz spiąć poślady i powalczyć z różnymi problemami.... mój mąż jest ode mnie starszy o 10 lat, jego matka została wdową, dla rodzeństwa i dla matki był podporą, wie co to ciężkie życie ja natomiast od dziecka byłam dojrzała, byłam dzieckiem niekochanym w domu, bardzo pragnęłam ciepła i miłości, bardzo cenię to co mam teraz a moje koleżanki ? wszystko dostały pod nos i jest im i tak wiecznie źle

Natura jest brutalna, jak Ci sie niepodoba ten swiat to wstap do zakonu i wierz w Maryje zawsze dziewice. Kobiece cialo jest seksem to ich jedyny atrybut jaki maja i jedyna bron. Faceci maja sile fizyczna albo intelekt. Tylko naiwniacy wierza ze kobiety kochaja mezczyzn. Kobiety niemaja nawet uczuc tylko mysla o wszystkim w czarno-bialych barwach tak samo jak politycy. Tylko psychopaci tak mysla..

Chcesz wiernej kobiety? Jedz tam gdzie jest prawo szariatu gdzie sie kamienuje niewierne kobiety. Wszedzie indziej nielicz na ich lojalnosc.

Gość olzotyteibok
Kobieta bedzie wierna tylko wtedy gdy beda nad nia wisialy powazne konsekwencje za zdrade. To tak jak ze zlodziejem, ryzyko utraty reki za kradziez minimalizuje dokonanie tego czynu.

Gość olzotyteibok
ciezko jest uwiezyc w wiernosc kobiet zwlaszcza tych ktore deklaruja jakoby nigdy nie zdradzily. Kobieta jest zbudowana z klamstwa, obludy, dwulicowosci I juz z racji tego nie powinno sie wierzyc w ani jedno jej slowo.

Gość olzotyteibok
Temat nie jest o mnie to raz. Dwa, co by o mnie nie mowic to jednak zdrady nie dopuscilem sie. Trzy, kobietom nie dorownam w wszelkiego rodzaju sk****ysynstwach, no chyba ze pozbyl bym sie sumienia. W moich oczach kobieta to podgatunek myslacy gonadami I nic wiecej. I zaoferowac moze tylko swoje cialo, c***, to jej karta przetargowa I nic wiecej. Zal mi tylko idealistow ktorzy wierza w slowa kobiet I sa przekonani, ze kobieta kocha za wnetrze.

Tu sie z Toba zgodze. Ale my tez jestesmy porzadliwi, napewno lubisz status, lubisz rosól, lubisz wątrobke. W naturze mezczyzni niemaja sumienia, natura jest brutalna. Na potrzeby istnienia cywilizacji mezczyzni podporzadkowali sie Bogu zeby stworzyc system w ktorym zyjemy. Ma to swoje plusy i minusy.. mnie odpowiada ciezka praca i dobry status, dobre zarcie. Ale slabi i ludzie ktorzy wierza w milosc maja przej*****.

Gość gość
Łatwo wpaść w te pajeczyne

Gość gość
Kolejni chętni do wprowadzania szariatu,tylko po to by z kobiety zrobić niewolnika.

Gość olzotyteibok
Oczywiscie status spoleczny jak najwyzszy to podstawa I ten atrybut jest najsilniejszym wabikiem na kobiety, bo to glowna cecha typa Alfa zywiciela stada. Jak tez kasa I wyglad jest pozadane przez kobiety. Slabi maja przej******-no coz natura jest bezwzgledna I ja nie interesuje czy boli Cie glowa itp. gatunek ma przetrwac. Slabe geny gina. silne ida w obieg. Kobieta podswiadomie wybiera "nosem" najsilniejsze geny ktore sa dostepne w jej zasiegu. A jej swiadoma ludzka strona deklaruje slowa pozadane pod normy spoleczne. W jaskiniach nadal tkwimy jezeli chodzi o dobor naturalny I facet tez prymitywnie wybiera za wyglad, bo musi sie podobac I ma byc zdolna do wydania na swiat potomstwa. O tym sie nie mowi, bo to niezaciekawie wyglada. Ponoc za kilka tysiecy lat, o ile sie nie myle, swiadomosc polaczy sie z podswiadomoscia I dopiero wtedy nastapi zmiana doboru.

Brzydkie kobiety albo z wadami genetycznymi tez maja przej****** Pozatym nawet ladne kobiety szybko traca na atrakcyjnosci. Taka 10tka w wieku 20 lat dobrze wyglada ale moze juz w wieku 24 lat byc 6tka. Faceci mamy lepiej pod tym wzgledem bo z wiekiem rosnie nasze doswiadczenie i portfel.

Gość gość
gosc 19:00 -alez z kobiety nie trzeba robic niewolnika. Ona w kontakcie z facetem wladczym, silnym, zdrowym, pewnym siebie, bedzie mokra w srodku I ulegla gotowa oddac sie cakowicie. Tak kobiety zaprogramowala natura I chocby zaprzeczala, wierzgala nogami, udawala feministke to I tak tego nie zmieni. No chyba, ze usuniemy kobiecie narzady rodne, ma zaburzenia gospodarki hormonalnej, to wtedy typ alfa nie bedzie jej obiektem westchnien. Po porodzie tez spada zainteresowanie jak najlepsym okazem I juz nie gardzi slabszymi typami.

Gość gość
19:00 Wrzuć na luz chłopie.

Gość gość
19:41 miało być.

Gość gość
gość gosc 19:00 -alez z kobiety nie trzeba robic niewolnika. Ona w kontakcie z facetem wladczym, silnym, zdrowym, pewnym siebie, bedzie mokra w srodku I ulegla gotowa oddac sie cakowicie. Tak kobiety zaprogramowala natura I chocby zaprzeczala, wierzgala nogami, udawala feministke to I tak tego nie zmieni. No chyba, ze usuniemy kobiecie narzady rodne, ma zaburzenia gospodarki hormonalnej, to wtedy typ alfa nie bedzie jej obiektem westchnien. Po porodzie tez spada zainteresowanie jak najlepsym okazem I juz nie gardzi slabszymi typami. x Wiesz czym człowiek różni się od zwierzęcia?W ogóle nie rozumiesz kobiet,skoro twierdzisz,że najważniejszym kryterium w doborze partnera jest bycie"samcem alfa",samo określenie źle się kojarzy. Wyjaśnij mi na własnym przykładzie co ma samiec alfa,czego ty nie posiadasz?

Gość gość
zgadza sie, jedna I druga plec jezeli nie spelnia warunkow nie ma brania I wypada z obiegu. Natura jest bezwzgledna.

Gość gość
zgadza sie, jedna I druga plec jezeli nie spelnia warunkow nie ma brania I wypada z obiegu. Natura jest bezwzgledna.

Gość gość
Ja bym raczej powiedział, że jesteśmy mniej rozwiąźli niż nasi przodkowie. Literatura i dokumenty historyczne tego dowodzą. Pozwalano sobie na więcej, ale nie wystawiano zdrad, zboczeń itd. na widok publiczny. Co więcej istniały zachowania uznawane za normalne, które dzisiaj byśmy potępili, jak np. doprowadzenie do inicjacji 14-16 letniego młodzieńca z pomocą guwernantki albo kurtyzany, które należało do zadań ojca. Mężowie powszechnie wychowywali nie swoje dzieci, liczyły się tylko dyskrecja i zachowanie form.

Gość lobela l
Dlatego trzeba uciekać na bezludną wyspę :P

Samiec Alfa to status, pieniadze i dobry wygląd. Kazdy kto mysli ze jakies szkolenia w podrywaniu maja jakiekolwiek znaczenie ma nasrane w glowie i jest zmanipulowany.