Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obecne czasy są chore ludziom całkowicie odbiło

Polecane posty

Mądrze zabrzmiało,niestety prawdy w tym niewiele.

:D,no jasne wszechwiedzący.

Zapomniałeś dopisać"wszystkie",gdzie twoja konsekwencja.

Gość gość
@czarna -nie wtracaj sie jezeli nie nadaNzasz, bo pojdziesz do kata. haha @xen -nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego, ze potwierdzilas moje slowa a pozniej zaprzeczylas w jednym z twoich wpisow. Mianowicie, ze posiadacie dwie strony. Pierwsza to zwierzeca podswiadomosc myslaca gonadami I gardzaca slabosciami. A druga strona to swiadomosc pod normy spoleczne I pod to co wypada.,a co nie wypada powiedziec, zrobic. Ta ukryta strona jest identyczna u kazdej zdrowej kobiety, a druga strona u kazdej jest inna w zaleznosci gdzie I jak kobieta byla wychowywana. haha

Gość gość
@czarna -nie wtracaj sie jezeli nie nadaNzasz, bo pojdziesz do kata. haha @xen -nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego, ze potwierdzilas moje slowa a pozniej zaprzeczylas w jednym z twoich wpisow. Mianowicie, ze posiadacie dwie strony. Pierwsza to zwierzeca podswiadomosc myslaca gonadami I gardzaca slabosciami. A druga strona to swiadomosc pod normy spoleczne I pod to co wypada.,a co nie wypada powiedziec, zrobic. Ta ukryta strona jest identyczna u kazdej zdrowej kobiety, a druga strona u kazdej jest inna w zaleznosci gdzie I jak kobieta byla wychowywana. haha

Dokladnie tak, dlatego poboznosc i dobroczynnosc kobiet jest zawsze cholernie sztuczna i to widac. Karykatury z siebie robicie byle tylko zostac zaakceptowana. :D

Gość onanatak
Ile tu nienawiści między płciowej :(

gość @czarna -nie wtracaj sie jezeli nie nadaNzasz, bo pojdziesz do kata. haha @xen -nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego, ze potwierdzilas moje slowa a pozniej zaprzeczylas w jednym z twoich wpisow. Mianowicie, ze posiadacie dwie strony. Pierwsza to zwierzeca podswiadomosc myslaca gonadami I gardzaca slabosciami. A druga strona to swiadomosc pod normy spoleczne I pod to co wypada.,a co nie wypada powiedziec, zrobic. Ta ukryta strona jest identyczna u kazdej zdrowej kobiety, a druga strona u kazdej jest inna w zaleznosci gdzie I jak kobieta byla wychowywana. haha x Wklej mój wpis,bo pewnie nie zrozumiałeś/aś mojej wypowiedzi. " Pierwsza to zwierzeca podswiadomosc myslaca gonadami I gardzaca slabosciami"-przestań uparcie wmawiać,że gardzę słabościami.To bzdura,nigdy nikim nie gardziłam,a za resztę kobiet nie odpowiadam.

tymon84 Dokladnie tak, dlatego poboznosc i dobroczynnosc kobiet jest zawsze cholernie sztuczna i to widac. Karykatury z siebie robicie byle tylko zostac zaakceptowana. smiech.gif x Kolejna bzdura,jeśli piszesz to pod moim adresem.

Pisze to pod adresem wszystkich kobiet bo wiem co siedzi pod wasza kopula. Dobrze was obserwowalem juz od przedszkola. Co mowicie i co robicie. Znam wszystkie wasze sztuczki.

tymon84 Pisze to pod adresem wszystkich kobiet bo wiem co siedzi pod wasza kopula. Dobrze was obserwowalem juz od przedszkola. Co mowicie i co robicie. Znam wszystkie wasze sztuczki. x Dalsza dyskusja nie ma sensu,powiem więcej niczym nie różnisz się mentalnie od kobiet,którym tak wiele złego przypisujesz.

Gość onanatak
Tymon, chyba skrzywdziła Cię jakaś kobieta, prawda?

A czy ja w ktoryms momencie powiedzialem ze mam wam to za zle ze jestescie manipulantkami? W ktorym momencie tak napisalem? Ja tylko oceniam rzeczywistosc. Jakbym byl zmanipulowany pisalbym cos innego i wychwalal kobiety i wstawial je na jeszcze wiekszy piedestal niz na ktorym sa w obecnej kulturze. Kazdy ma jakies narzedzia ktorych uzywa do przetrwania. Kobiety maja tylko seks.

Gość Czarna79 problem z logowaniem
23.03 zaloguj sie onanisto i dopiero wtedy mozesz mnie straszyc...p.s.co powiedzialbys kumplom gdyby spytali jak spedziles dzisiejszy wieczor?he?przyznalbys sie bez wstydu...ze na kobiecym forum?:D

onanatak Nikt mnie nie skrzywdzil bo od przedszkola bylem juz bardziej swiadomy niz inni i nigdy nie negowalem rzeczywistosci. Natura jest brutalna.

Gość gość
@xen -alez my oboje zrozumielismy o co chodzi I ktos kto zna mechanizmy rowniez. W kolejnej wypowiedzi zasugerowalas, ze inne kobiety gardza slabosciami lecz nie ty. Ja czytam cie jak ksiazke. Spojrz na swoje wpisy, przeplata sie w nich podswiadomosc zwierzeca z swiadomoscia ludzka. Mam ubaw skarbie jak bardzo powstrzymujesz sie ABY NIE POJECHAC MI PO SLABYCH GENACH. Wiesz, ze jezeli to zrobisz TO DASZ MI DOWOD JAK BARDZO GARDZISZ SLABOSCIAMI ?? haha

Gość onanatak
Coś mi się wydaje, że jednak ktoś Cię skrzywdził. Jeśli facet jest tak wrogo nastawiony do wszystkich kobiet, to jest to wbrew naturze.

Pokaz mi w ktorym poscie jestem wrogo nastawiony wobec kobiet? Jest mi zupelnie obojetne co robicie w zyciu i tak mnie to nie dotyczy.

gość @xen -alez my oboje zrozumielismy o co chodzi I ktos kto zna mechanizmy rowniez. W kolejnej wypowiedzi zasugerowalas, ze inne kobiety gardza slabosciami lecz nie ty. Ja czytam cie jak ksiazke. Spojrz na swoje wpisy, przeplata sie w nich podswiadomosc zwierzeca z swiadomoscia ludzka. Mam ubaw skarbie jak bardzo powstrzymujesz sie ABY NIE POJECHAC MI PO SLABYCH GENACH. Wiesz, ze jezeli to zrobisz TO DASZ MI DOWOD JAK BARDZO GARDZISZ SLABOSCIAMI ?? haha x Wiesz dlaczego"nie pojadę po twoich słabych genach"?Bo tak postępują ludzie słabi,obarczeni kompleksami,szukają ofiary,by dowartościować się ich kosztem.Ja nie mam kompleksów,co więcej nie odczuwam potrzeby by kogoś krzywdzić.

Mozecie lykac tabletki wczesnoporonne, cpac, zadawac sie z degeneratami, wcinac antykoncepcje, naprawde nie dbam o to to wasza sprawa. Smierc frajerom i tyczy sie to rowniez mezczyzn. Gdybym mial zone gdyby odwalila mi jakis numer to dostalaby kopa w d**e za drzwi. Nie byloby litosci.

Gość onanatak
W każdym poście to robisz.

Zrozum naprawde nie obchodzi mnie wasz los ani slabych i glupich mezczyzn. Ale to nie znaczy ze was nienawidze. Po prostu niedbam o to co sie z wami stanie. Kazdy odpowiada za siebie.

Gość gość
@czarna nazywanie mnie onanista TO SUGEROWANIE BRAK PARTNERKI DO SEKSU. Pokazujesz w ten sposob ze tylko pod tym katem prymitywnym oceniasz zdolnosc I przydatnosc faceta. Wyrazasz tez w ten sposob pogarde wobec faceta ktory nie ma partnerki do seksu. Dalej-proba osmieszenia mnie dlatego, ze przebywam na kobiecym forum to kolejna pogarda I stawianie pod znakiem zapytania mojem meskosci. A kumplom oczywiscie skreny pokaze I otworze oczy na prawde. I dzieki za dostarczenie mi dowodu jak bardzo gardzicie slabszymi genami. haha

Kobiety sa uzaleznione od mezczyzn ale boja sie do tego przyznac. Bo od razu w ich glowach pojawia sie strach.

Tak sobie to tłumacz.

Gość Czarna79 problem z logowaniem
gosciu,ja cie naprawde prosze,niech kafeteria pozostanie twoja tajemnica,ktora zabierzesz do grobu.wstyd po calosci,facet sie udziela na kobiecym forum:OWSTYD

Gość gość
jezeli kobieta mowi do faceta tekst "ktos cie skrzywdzil" sugeruje tym ze ow jest slaby, pozwolil sie skrzywdzic, I jest to pogarda slabszych. haha @xen napisalas mi wprost jakobym posiadal slabe geny nie znajac mnie w ogole. Gratuluje zwierzecosci. haha