Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osiwiałaaaaamm

Mam 25 lat a znalazłam już kilka siwych włsoów MASAKRA

Polecane posty

Gość osiwiałaaaaamm

przy skórze widzę już sporo siwych włosów. czemu w tak młodym wieku ja już siwieje??? też tak macie? niedługo cała będę siwa....

Gość osiwiałaaaaamm
dowcipniś, tak oczywiście te na głowie :p

Gość gość
ja mam 41 lat i znalazłam kilka siwych włosów i się załamałam, nie rozumiem dlaczego mam kilka siwych

Gość Kinky Ska
:D dziewczyny to mają największy problem pod włosami, własny umysł który je katuję pierdołami :P

Gość osiwiałaaaaamm
pierdołami? a mnie właśnie zastanawia, dlaczego w tym wieku ja już siwieje.

Gość Kinky Ska
ludzi wpi****erd******ala nowotwór od środka, ludzie muszą pić ścieki i umierać z odwodnienia przez biegunkę a Ty marudzisz bo Ci kilka cm siwych włosów wyrosło :D no sie zastanów trochę, masz farby od szwarszkopa w rossmanie na ten "problem", ja mam 24 lata i mam siwe włosy na brodzie w sensie że zarost mi siwieje, tak sie dzieje, oczywiście facet to inaczej przeżywa :P Wiele dziewczyn ma ten problem ale go nie widać :)

Gość gość
Ja pracowalam z taka co miala 27lat i sie farbowala bo juz pojawialy sie siwe wlosy i ze w jej rodzinie kobiety wczesnie siwialy (geny).

Gość gość
A je sie zastanawiam czemu babki po 30stce sie farbuja.Czyzby siwizna atakowala?

Gość gość
to zależy głownie od genów, moja koleżanka w wieku 23 lat miała już mnóstwo siwych włosów, musiała się farbować. Ja mam 31 lat i na chwile obecną ani jednego siwego włosa, nie farbuje włosów bo mam ładny naturalny kolor a na katowanie włosów farbami przyjdzie czas.

Gość gość
co za wydumany problem siwienie to sprawa genetyczna, jeden siwieje w wieku 20 lat inny dopiero po 30stce miałam koleżankę na studiach: 22 lata i pełno siwych włosów..... siwizna to nie problem: jest masa farb, płukanek, szamponów itp., do wyboru do koloru, chemiczne, ziołowe, trwałe, półtrwałe mogłabyś się martwić gdybyś łysiała, bo tego nie można powstrzymać

Gość gość
kup witaminy na skórę i paznokcie, koniecznie z BIOTYNĄ czasem przedwczesne siwienie włosów wynika z niedoboru biotyny przeanalizuj dietę, może jesz za mało warzyw lub mięsa jak witaminy nie pomogą pomyśl o ziołowej płukance lub szampnach odsiwiających (stopniowo przywracają naturalny barwnik włosa)