Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta prawda

Zapraszam tylko mądrych ludzi bo chciałabym porady to bardzo ważne

Polecane posty

Gość ukryta prawda

Skończyłam technikum organizacji usług gastronomicznych bez dyplomu Rozpoczęłam edukację w szkolę policealnej o profilu technik rachunkowości I teraz chciałabym podjąć decyzję, tylko nie wiem jaką? Może podejdź do egzaminu zawodowego??? i nie rzucać tej szkoły policealnej tylko połączyć ją z jakimiś swoimi studiami??? To bardzo ważne, konieczne, potrzebuję to wiedzieć. Potem podyplomowe z administracji i mogę pracować na stanowisku doradcy zawodowego w urzędzie pracy. Zależy mi na tym by mieć w życiu lekką pracę a te urzędniczki z urzędu pracy, te stare lochy zbijają bąki na krzesłach.

Wiem też że nie mam predyspozycji do bycia księgową albo gastronomii. Więc może te zawody jak technik: organizacji usług gastronomicznych oraz technik rachunkowości powinnam sobie odpuścić?.

Myślałam o tym by zrobić licencjat na krakowskiej akademii im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego a później magisterium na uniwersytecie jagiellońskim. Myślę o dwóch innych kierunkach.

Gość gość
madrzy ludzie nie orientuja sie w niuansach edukacji na poziomie szkol srednich moge za to tobie poopowiadac o nowych metodach leczenia nowotworu jelita grubego z przerzutami do kosci, ale to chyba Ciebie nie interesuje

Gość gość
o tym jelicie opowiedz-mnie to interesuje