Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myslicie? On ma kogoś czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Facet niby po rozwodzie od kilku lat. Kontaktuje sie ze mna codziennie juz od samego rana pisze smsy dzwoni. Widac jest mu tego mało bo odzywa sie tez popołudniami a wieczorami rozmawiamy na gg.Codziennie w weekendy tez. Przyjezdza do mnie zaraz po pracy....chetnie tez spotyka sie ze mna w weekendy. Niby wszystko ładnie itp. Ale odkryłam ,ze w telefonie ma wpisaną mnie pod meskim imieniem:( Tłumaczył mi ze wpisał tak sobie dla żartu...i zaraz przy mnie zmienił wpis. Nie wiem co mam mysleć Czy jest mozliwe zeby miał kogoś? Jak pisałam wyzej poswieca mi czas od rana do wieczora. Nawet ostatnio naciska żebyśmy jeszcze czesciej sie spotykali.

Gość Wasabi
Cieżko stwierdzić, a ile on ma lat?

Gość gość
spytaj go

Gość gość
Na 100% ma kogoś, kto dla żartu wpisuje numer kobiety pod męskim imieniem? Do tego spotkania tylko w weekendy (pewnie głównie na seks) i brak kontaktu telefonicznego wieczorami.

Gość gość
Pytałam go. Odpowiada cały czas ,że jest wolny,a wpisał mnie tak dla żartu. Jak juz wyzej pisałam ja mam z nim kontakt 24 na dobe i to z jego inicjatywy. Wieczorami jest zawsze w domu bo od 20 piszemy ze soba na gg. Tak ogólnie jest wszystko ok...tylko ten wpis....jakby mnie przed kims ukrywał...

Gość malutka senna
mi by to nie pasowało, po co wchodzić w od razu chory układ|?

Gość gość
No własnie ,że spotykamy sie w tygodniu i w weekendy. a gdy sie akurat nie spotykamy to rozmawiamy ze soba wieczorami....

Gość gość
No to może faktycznie dla żartu, chociaż moja znajoma spotykała sie kiedyś z zajętym facetem, który miał ją wpisana w telefon pod męskim imieniem, ale to było tak że ona wiedziała o co chodzi i szła na taki układ

Gość gość
On jest praktycznie cały czas do mojej dyspozycji nawet ostatnio nalega bysmy spotykali sie czesciej

Gość Wasabi
Przyznam że troche dziwny to przypadek zachowania. No chyba że gość ma takie poczucie chumoru.

Gość gość
Np. gdy nie spotkamy sie w weekend to od całą sobote i niedziele pisze ze mna na necie.... Wiec wiem ,ze z nikim sie nie spotyka i nigdzie nie wychodzi

Gość gość
zaczełam podejrzewaz ,że może on nadal mieszka z żoną i dlatego ma mnie tak wpisaną. Ale z drugiej strony gdyby miał zone to chyba nie pisałby ze mna codziennie do póżnego wieczora na necie. Chyba nie pisał by do mnie popołudniami. Nie chciałby spotykac sie w weekendy. Raz była taka sytuacja ze w sobote poszłam z kolezanką na impreze i nie było mnie wieczorem na gg. Zadzwonił do mnie i gdy sie dowiedział ze jestem na "baletach" chciał przyjechać. Zaznaczam ze była godzina 22. Wiec chyba gdyby miał zone to nie mógłby sie wyrwac na całą noc prawda?

Gość gość
A byłaś kiedykolwiek u niego???

Gość gość
On twierdzi ,ze mieszka u rodziców.Kiedyś gdy rozmawialismy wieczorem zaproponował żebym przyjechała do niego. Jednak ja odmówiłam(głupio bym sie czuła w mieszkaniu jego rodziców) Od tego momentu nie proponuje juz wiecej. Tak wiec nie. Nie byłam u niego. Druga sprawa on mówi ze jest we mnie zakochany.Tak tez sie zachowuje. Ja jeszcze nie czuje tego samego i gdy o tym mówimy on sie obraza naciska na moje uczucia. Widac ,że zalezy mu bym sie bardzo zaangazowała.

Gość gość
Równiez denerwuje sie gdy mówie ,że narazie chce sie sotykać bez zobowiazań. I tak sobie mysle, ze gdyby miał kogoś bądz mieszkał u zony to chyba odpowiadał by mu układ który ja proponuje czyli spotkania bez wiekszych zobowiązań. Chyba nie nalegałby tez na wiecej spotkan niz jest do tej pory. Chyba nie kotkatowałby sie ze mna wieczorami i w weekendy. A on tego wszystkiego chce. Bardziej niz ja. Niby wzystko ładnie ale ten wpis w telefonie nie daje mi spokoju...

Gość gość
Kobieto, ależ oczywiście, że mieszka z jakąś kobietą. Przed mamą nie ukrywa się imienia kobiety w tel. Pewnie jest jakaś z****** relacja z jego kobietą są obrażenia na siebie i każdy robi co chce. On w*****a dodatkowo swoją kobietę żeby wzbudzić w niej zazdrość. Jemu bardzo pasuje że chcesz luźnego związku. A to że się tym denerwuje to ściema, żeby był bardziej wiarygodny. On kłamię.chce dać w kość swojej kobiecie, ale boi się że ona sprawdzi mu tel. Jeśli jego kobietą zacznie śpiewać tak jak on chce. To będzie czysty, a Ciebie kopnie w d**ę. Np z powodu Twojej podejrzliwości haha :-)

Gość gość
dzięki za odpowiedz ostra ale... Mam podobne podejrzenia...

Gość gość
dla mnie jest dziwne to, że nigdy u niego nie byłaś. Ile on ma lat, że z mamą mieszka?

Gość gość
A jak ma zaprosić kiedy jego kobietą w domu ?

Gość gość
jedz do niego, zobaczysz gdzie i z kim mieszka rodzicow sie nie wstydz, przeciez nie musisc jechac na noc, tylko na kawe w dzien

Gość gość
Ja też bym do niego pojechała, a jeżeli się wstydzisz trochę rodziców, to może pośledź go trochę. Swoją drogą zazdroszczę Ci, że tak o Ciebie zabiega... Spędźcie wspólny wieczór, daj mu troszkę winka, przytul i powiedz: Powiedz mi wszystko szczerze, póki jest wcześnie. Tak wiesz, miło, bez nacisku

Gość ta co wyzej
Słuchaj, a jak Ty właściwie masz na imię??? bo jeżeli Monika, a nazwał Ciebie Rafał, to fakt-dziwne, masz zagadkę, ale jeśli masz na imię np Stasia a nazwał Cb Stasiek, albo Mirka, a nazwał Mirek-to może dla żartu i wtedy raczej nie ma powodu do paniki. To chyba ma sens, co?

Gość gość
Myslałam o tym by go sledzić ale to troche głupie i poniżające. Zresztą gdyby okazało sie ,że mieszka z byłą zoną to pojawiłoby sie inne pytanie. Co ich łączy .A jesli coś łączy to jak to mozliwe ,ze on poswieca mi całe dnie wieczory i weekedny.... PS. tak zabiega o mnie bardzo....gdy sie widzimy caly czas mnie przytula całuje widać ,że mu zalezy... No ale.... Ehh chyba po prostu dam sobie z nim spokój i tyle....

no coś ty, na pewno jesteś tą jedyną, a niego jest prześwietny żartowniś :classic_cool: - a tak serio - widziałaś kiedyś jego papier rozwodowy? byłaś u niego w domu, znasz jego rodzinę? jeśli nie, to odpowiedź jest raczej oczywista - facet robi cię w ch/.uja.

Gość gość
Wpis 13.10 Rozsmieszyles mnie ale on wlasnie tak mnie wpisal jak podales druga wersje;) Mial moich kilka numerow wpisanych pod moim imieniem I tlumaczyl mi wlasnie w ten sposob ze tamte ma wpisane moim imieniem a ten wpisal dla zarty meskim ale podobnym do mojego.... Jednak ta wersja mnie nie przekonuje;)

Gość gość
Caly czas pisze ze nie bylam u niego w domu i nie znam jego rodziny.Chociaz z jego matka rozmawialam przez tel.

Gość gość
Nie wiem czy to ma znaczenie ale gdy odkrylam ten wpis w tel. Zagrozilam ze poinformuje o wszystkim jego zone wiem gdzie ona mieszka.Jednak to go nie przestraszylo...powiedzial.Prosze bardzo! Tyle ze ja zony nie mam jestem wolny. Nie wzruszylo to go wcale i nadal kontynuuje ze mna znajomosc...

Gość gość
Autorko a gdzie on pracuje i czym sie zajmuje? Moja znajoma kiedys spotykala sie z pewnym gosciem. Byl bardzo uczuciowy i wyznawal jej wielka milosc po paru spotkaniach. Bardzo chcial sie z nia czesto widywac i zsypywal ja smsami a wieczorem wlasnie rozmawiali na gg. Ona byla przeszczesliwa i czula sie mega wyjatkowo ze az takie duze zainteresowanie wykazuje ten czlowiek. Bo na zdrowy rozsadek facet w poczatkowej fazie znajomosci owszem czesto dzwoni i chce sie spotykac ale nie napastuje dziewczyny smsami i rozmowami...bo to nie do konca jest normalne. A ta znajoma od tego kolesia okazalo sie ze koles byl po bardzo ciezkim jak dla niego rozstaniu - jego zona go zdradzila a on na sile szybko probowal znalesc sobie nowa milosc. Koles mial duzy kredyt tez do splacenia to rano pracowal w jednej firmie a wieczorami dorabial jako portier...w weekendy tak samo, mial neta i mu sie mega nudzilo w robocie wiec gadal z laskami wieczorem zeby czas mu szybciej plynol. W sumie to z ilomas naraz. A dla niepoznaki wpisal moja znajoma do telefonu jako mietek z pracy w razie gdyby zona do niego chciala wrocic to mial alibi ze byl wierny jak pies....zreszta zona do niego wrocila po 3 miesiacach.... ile wy sie znacie?

Gość gość
żaden normalny facet nie wpisuje imienia kobiety jako mężczyzny w tel. dla żartu. Trzeba być naiwną żeby w to uwierzyć. Może zwyczajnie kręci z jeszcze inną dziewczyną, na gg można z 2 os. równocześnie rozmawiać. To że zabiega o ciebie, ciągle przytula.. cóż faceci też tak mają jak gonią króliczka i chcą seksu, potrafią wtedy zachowywać się jakby byli w stanie zdjąć dla kobiety gwiazdkę z nieba i potrafią być później takimi samymi dupkami. Zapytaj go jeszcze raz czemu wpisał się pod męskim imieniem, powiedz że nie wierzysz w tę bajeczkę i chcesz szczerej odp.

Gość gość
Wersja z druga praca odpada.On jest urzednikiem dobrze zarabia i pracuje do godz 16 tej. Rozmowy z innymi kobietami raczej tez odpadaja bo to sprawdzilam.Nie bede mowic jak ale on do obcych kobiet jest oschly zupelnie inny niz do mnie.