Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co Wasze dzieci dostyały od chrestnych na komunię?

Polecane posty

Gość gość

Moja córka dostała od chrzestnych tylko 300 zł i jest jej bardzo przykro. Ja też mam do tego bardzo negatywne odczucia. Zwłaszcza, że córka mojej koleżanki dostała 1000 zł i śliczną, złotą biżuterię, a syn mojej innej znajomej dostał na komunię od chrzestnych laptopa :/

Gość gość
p******* jestes

Gość gość
A czy Ty wiesz od czego są chrzestni ?

Gość gość
Moj syn dostal obecnosc chrzestnego w tym dniu :) Mieszkamy za granica przyjazd chrzestnego z zona, I synami to byl najfajniejszy prezent dla syna, zwlaszcza ze kuzyni sa w podobnym wieku I mogli wspolnie spedzic czas. Przywiezli mu duzo zamowionyc przeze mnie ksiazek :P

Gość gość
u mojej znajomej chrzstni dali rower i laptopa

Gość gość
Mój syn dostał kartę do księgarni matras na kwote 500 zł, jest w siódmym niebie, już stracił z tego 180 zł na pozycje o których marzył.

Gość gość
ja mojej chrześniaczce dałam Pismo Święte oraz Srebrny wizerunek Matki Boskiej z Dzieciątkiem, z tyłu była dedykacja- sama dostałam podobny na swoją komunię i szczerze jest to prawdziwa pamiątka, pieniądze i inne prezenty dawno przepadły, a to pozostało. Komunia ma być przede wszystkim przeżyciem duchowym a nie rankingiem prezentów, rodzice chrzestni właśnie o tym powinni pamiętać

Gość gość
mój syn idzie za rok do komunii, niestety mąż sie uparł żeby chrzesną była jego siostra, jest skąpa do granic skąpstwa więc tak jak ty autorko mój syn nie dsotanie nic albo kartke z zyczeniami chopc nie wiem czy to przekroczy jej budżetu jej dziecko chodzi do prywanego przedszkola i generalnie nie narzeka na nedzę

Gość gość
no masakra. Zwykłe PROWO

Gość gość
chrzestni to nie sponsorzy, od tego sa rodzice prezent powinien byc symboliczny i zwiazany z wydarzeniem religijnym

Gość gość
wytłumaz to dzieciom

Gość gość
sami chrześni tak nauczyli a teraz szok ze tylko medalicek