Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SIEDZI CZLOWIEK NA L4, CHCE OBEJRZEC DD TVN A TAM.......

Polecane posty

Gość gość

PIEŃKOWSKA!!!!!! Co to jest za okropna kobieta!

Gość gość
to prawda, ja ogladam DD TVN tylko z Wellman i Prokopem,Jak jest tydzien z Pienkowsja to ogladam Pytanie na Sniadanie albo wcale . Ta baba jest strasznie antypatyczna

Gość gość
Lepsza pienkowska niz zamachowska w pytaniu :o

Gość gość
jest straszna, to prawda! Nie wiem co ona tam robi...

Gość gość
albo ten Rozenek, to jest dopiero koszmar

Gość gość
Wszystkich przetrawie ale Pienkowskiej nie

Gość gość
telewizje sniadaniowe sa masakryczne, nienawidze tego ogladac. ogladam co innego, w ogole jak mozna to pieprzenie o d***e marynie ogladac?Trzeba nie miec zycia. Ja jestem 2 tygodnie na L4 dobrze ze sie pogoda robi bo bym nie wytrzymala w tym domu.Juz chce do pracy z powrotem;(

Gość gość
ku/wa co za beznadziejny program ja pier/dole...ide lepiej rosol wstawic, chociaz lezec mialam.....

Gość gość
I ja nienawidzę Pieńkowskiej :-o

Gość gość
tez nie moge patrzec na pienkwoska,reszta ujdzie

Gość gość
zycia to sie nie ma jak czlowiek musi pracowac, bo jest za glupi zeby sobie czas w domu zorganizowac. Telewizje sniadaniowe maja mase pozytecznych, ciekawych rzeczy to opowiedzenia. Ale co mozesz o tym wiedziec,skoro nigdy nie ogladalas :O

Gość gość
no pewnie ze ogladalam nie raz. I dla mnie to pieprzenie o niczym. koniec kropka. jak dla ciebie tyle rzeczy pozytecznych jest to ogladaj i nie zakladaj glupich tematów :o co za patologia tu siedzi o boże !!!!

Gość gość
tdematy na dzis: lewandowska, chodakowska, praca na porodowce, blogi ozdrowym stylu zycia. No faktycznie mega wartosciowe.

Gość gość
Boga nie wzywaj na daremno Sprawdz w slowniku wyrazów obcych dla Cebie, co to znaczy "patologia" Idz do pracy nudna osobo

Gość gość
dla mnie pasją jest praca dla ciebie siedzenie w domu i ogladanie glupich programów w tv.wole spedzac czas na swiezym powietrzu nad woda na spacerach isc na basen niz ogladac kretynskie programy!!!

Gość gość
praca na porodówce to bardzo ciekawy temat , mozna dowiedziec sie czegos nowego. Poza tym tetow jest na akzdym kanale ze 20, jest w czym wybierac. Ale lepiej piperzyc na kafe o tym, ze nic tam nie ma prawda ?:D

Gość gość
dla starych oblesnych kucht domowych TV sniadaniowa to najbardziej wartościowa audycja w ciagu dnia :D:D:D:D tak poogladaj sobie o ewie chodakowskiej, moze cos z tego wyniesiesz 🖐️ ps sama jestes nudna skoro to ogladasz !!!!

Gość gość
i lepiej pieprzyc na kafe zamiast nrobic te wszystkie inne z******te rzeczy

Gość gość
jeszcze cos napisz nudziaro, pokaz nam na co stac "nie stara, nie oblesna niekuctke niedomowa" :)

Gość gość
siedzi sobie czlowiek w ZUS i sie zastanawia: uzdrowic dzis cudownie pacjenta z rakiem krtani czy ze zmiazdzona noga

autorko zauwaz ze sama sobie wystawiasz swiadectwo swoimi wypowiedziami :)

Gość gość
Ja jestem autorka i jedyne co tu napisalam to to, ze Pienkowska jest straszna kobietą w poście numer 1...

a to przepraszam tu kazdy jest gościem, łatwo się pomylic :)

Gość gość
pienkowsa,zamachpwska,ta od dody blondyna, lewandowsaka, chodakowska - wstretne baby

Gość gość
Pieńkowska strasznie skupia się na sobie, tak jakby tylko ona była przed kamerami, a goście są nie ważni. Zadanie pytania zajmuje jej więcej czasu, niż odpowiedź gościa i to mnie najbardziej w niej denerwuje. I jeszcze, kiedy non stop spuszcza głowę, kiedy coś mówi. W TV nie wygląda to dobrze. Kiedyś prowadziła wywiad z panią pediatrą i jak zwykle zaczęła się wymądrzać, ale tamta cały czas jej docinała, to chyba była pierwsza osoba, która w końcu ją zjechała,