Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HULAJ NOGA dla 3 letniego dziecka czy to dobry pomysł

Polecane posty

Gość gość

gość moja córka w lipcu skończy 3 latka. zawsze jak pójdziemy do dalszej sąsiadki to od razu za co się córka łapie to jest hulajnoga i troche na niej stoi trochę siedzi trochę coś udaje że jezdzi usmiech.gif ale u nich jest trawa w ogródku więc ciężko jej próbować jezdzić a wy jak myślicie

Gość szkotka uk
zalezy jaka? jesli taka co ma grube plastikowe kola to nie, Moja ma taka normalna na 2 kolkach gumowych i pieknie smiga.

Gość ex_debill_zaryczy_soon
pewnie, tylko dobrać odpowiednią, moja się brała odkąd skończyła półtora roku i śmiga już od dawna

Gość gość
Mój 3latek ma i jeździ tak szybko że dogonić go nie mogę :-)

Gość gość
Siostrzenicy kupili niedawno hulajnoge (taka z podwojnymi kolkami, wiec dosc stabilna), mala ma poltora roku, wiec sie az za glowe zlapalam, ale o dziwo swietnie sobie radzi.

Gość moja mala kaskaderka
jak nie miala jeszcze 3.5 roku to juz na normalnym 2 kolowym rowerze jezdzila - ona zawsze byla dobra ze sportow. Szybko lapie i sie nie boi

Gość gość
moj syn tez w lipcu skonczy 3lata i tez co widzi, to prosi o hulajnoge :) znajomej corka ma taka trojkolowa i o takiej myslalam np na urodziny, ale skoro piszecie, ze 3latki sobie radza na zwyklych, to i nad taka pomysle tyle, ze ma rower biegowy, na zwykly moze tez juz pora... To ile w koncu tego

Gość gość
czemu hulaj noga a nie hulajnoga?

Gość gość
Moja jeździ już od kilku miesięcy (córka ma równo 3 latka) a zakupiliśmy najprostszą hulajnogę dla najmłodszych dzieci trójkołową na dużych silikonowych kołach. Dziś córka śmiga nie niej że aż miło a zaczęło się od tego że jak opanowała już szybką jazdę na rowerze biegowym to zaczęła udawać że to hulajnoga (odpychała się jedną nogą a drugą trzymała w powietrzu :D ) i stale mówiła że chce hulajnogę jak dajmy na to tamten chłopiec czy dziewczynka. Wiem że już dwulatki jeżdżą na hulajnodze więc trzylatek już z powodzeniem może zacząć się uczyć.

Gość gość
a co myślicie o tej co podałam link ?

Gość gość
c****jowa

Gość gość
Pomysł idealny o tej porze roku! Świetne hulajnogi są, lub mają być w Biedronce, dwa koła z przodu i jedno z tyłu. Ja dwa tygodnie wcześniej kupiłam mojemu 3 latkowi hulajnogę, nie taką jak w Biedronce, ale śmiga aż miło patrzeć! Polecam!

Gość gość
dzięki za informacjęże będą w biedronce :) zaraz wsiadam w samochód i jadę do biedrony :D dzięki wielkie :)

Gość gość
ktoś poleca sklep z Warszawy gdzie można kupić hulajnogę?

jesli uczycie dziecko jezdzic na hulajnodze, to starajcie sie, zeby jezdzilo na obie nogi, bo inaczej rozwoj miesni jest nieproporcjonalny. wtedy powinno sie nadrabiac rozwoj drugiej polowy ciala. z tego wzgledu wybralismy rowerek biegowy a nie hulajnoge.

Gość gość
ja kupiłam dziecku hulajnogę w Warszawie w sklepie http://www.trybik.pl Dziecko jest zadowolone. W wakacje aktywnie spędzało czas na podwórku, jeździło po chodnikach, alejkach. Teraz jak odprowadzam ją do szkoły to chętnie bierze hulajnogę i jedzie. Mnie to cieszy bo dziecko się rusza, aktywnie spędza czas, a ruch dla 9 latki to zdrowie.

Gość gość
nasz córeczka jak miała 3 latka to też śmigała i to na zwykłej 2 kołowej-tyle,że kupiliśmy na trochę większych kołkach, ale to ze względu na trawę u dziadków-żeby tęz mogła po niej jeździć