Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciezarne w 3 trymestrze co robicie w takie upalne dni?jak spedzacie czas.

Polecane posty

Gość gość

J.w jakieś propozycje?

Gość gosc0990
hej! u mnie 29 tc. wczoraj mylam okna, teraz gotuje obiad i siedze na kafe. po obiedzie biore sie dalej za mycie okien :)

Gość gość
Bardziej mi chodzilo o wolny czas a nie o porzadki bo to wiadomo.co robisz jak juz umyjesz okna i zrobisz obiad?ja jestem od 2 tyg na zwolnieniu i szalu dostaje.wcześniej to spoko bo to jakis spacer dlugo czy cos.a w takie upaly jak dzis nie mam na nic sil:(a to dopiero początek.34tc

Gość gość
Mycie okien, super pomysł :O chcesz urodzić teraz??? leż i odpoczywaj a nie okna pucujesz ;)

Gość gość
To co zawsze, jeżdżę na rowerze, spaceruje, wychodzę na ploty do kawiarni

Gość gość
tak,od razu urodzi od mycia okien:Oweź ty się zastanów.Ja myłam okna i urodziłam w 42 tygodniu.

Gość gość
Ja juz ledwo zipie. Dzis tylko ugotowalam obiad a tak to: lezalam na lezaku 2godziny i bylam na lodach. Wieczor moze poprasuje jak bedzie chlodniej. To juz 39 tydzien

Gość gość
Jeździsz na rowerze z dużym brzuchem? przecież to niebezpieczne- zmienia się środek ciężkości i łatwo o upadek z roweru i co potem? Mycie okien zostawiam na ok 38 tc, dziś zaczynam 33 tc i leżę sobie, bo nawet spacer w taki upał jest męczący

Gość gość
Leze w cieniu i czytam ksiazki + od czasu do czasu echodze na kafe.

Gość gość
gość 14:53 pewnie że mycie okien i seks przyśpiesza poród: to pierwsze bo się macica "rozciąga" a drugie bo w s*****e jest jakaś substancja, która zmiękcza szyjkę. Widocznie miałaś pecha, że na ciebie to nie działa

Gość gosc0990
jestem na zwolnieniu od kwietnia wiec juz mi sie nudzi :) najpierw mialam duzo spraw do zalatiwienia wiec biegalam po miescie i nadrabialam. teraz juz siedze w domku wiec wymyslam sobie robote :) mam kolezanke w ciazy starszej o 4 tyg wiec sie "odwiedzamy i kawkujemy" albo siedze na necie, czytam, robie projekt garderoby itp. czas leci. o 15 wraca maz z pracy i dziecko z przedszkola wiec jest co robic. mysle ze od mycia okien tak od razu nie urodze. mylam i przy corce 3 tyg przed terminem porodu - urodzilam w 42 tyg :)

Gość gość
dla mnie jazda rowerem w 8 miesiacu ciazy to jakies chore jest. maz by mnie chyba zabił :o

Gość gość
Mycie okien w 30 stopniowym upale to tez chore

Gość gość
Jestem w 35 tygodniu. Około 11 wyszłam z domu, poszłam do centrum miasta na pieszo tj około 4 km, po mieście troche pochodziłam, po galerii itp i wróciłam z powrotem do domu też na pieszo. Po drodze zahaczyłam o sklep i kupiłam coś na obiad. Mąż pojechał dalej do pracy a ja będę odpoczywać, może godzinkę się prześpię a później wezmę się za porządki w szafie. Muszę powyrzucać niepotrzebne rzeczy. Jutro też idę na zakupy. Generalnie to całą ciążę codziennie tyle chodzę, zawsze znajdę pretekst żeby wyjść i coś załatwić, albo chociażby coś kupić, obejrzeć :)

Gość gość
Jaki wy upał macie?! :o Chyba że ja mieszkam w krainie lodu :D U mnie 26'C czego nie czuć, owszem widze wariatki porozbierane jak w pełni lata co nieco komiczne jest, jednak ja odczuwam chłód będą w dżinsach i bluzce z długim rękawem, żaden upał

Gość gość
no u mnie na termometrze bylo dzis 29 stopni jest mega gorąco.Zalezy moze w jakiej czesci polski mieszkasz.Ja dolny sląsk i daje popalić...takze nie wydziwiaj.Dla mnie prawie 30 stopni to upał:o

Gość gość
Aktualnie jestem w 37 tc i dzisiaj odpoczywam w domu, lub w cieniu na tarasie. Ogladam cos w necie lub czytam ksiazki.

Gość gość
jak ci zimno przy 26c to zaloz sobie golf i kozaki, dla mnie to smieszne sa laski ktore przy takiej tem ubieraja sie po sama szyje a dziecku oczywiscie czapeczke i kurteczkę bo tylko 26c jest

ja w takie upały leżałam do góry brzuchem :D

mam ciąże zagrozoną, jestem z 3 letnia corka w domu, u nas jest 29stopni, siedzimy na tarasie w cieniu, ja na lezaku, a corka bawi sie w piasku, po obiedzie poszlam na krotki spacer, odrazu zrobilo mi sie slabo, wiec tak naprawdę az do sierpnia, nie mam zamiaru schodzic z lezaka :D

Gość gość
A 26 stopni i słońce to nie upał??

Gość gość
Ja dzisija widzialam laske w botkach jesiennych wiec niektoeym zimno

Gość gość
Ja rodziłam na początku sierpnia ubiegłego roku. W upały leżałam i czytałam książki, jeżeli musiałam wyjść robiłam to wieczorem, gdy było ciutkę chłodniej.

Gość gość
ja jestem w 40 tygodniu - u mnie jest upał nie do zniesienia, w cieniu 32 stopnie :O poza ugotowaniem obiadu to cały dzień leżałam przed tv lub czytałam książkę. dopiero koło 16 wyszłam na spacer ale spociłam się niemiłosiernie, od gorąca aż mnie głowa rozbolała...