Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedowierzająca taka jedna

umiescilam ogloszenie i odzew byl niesamowity

Polecane posty

Gość gość
nie wiem, idz chociaz na policje i sprawdz czy nie byl notowany

Gość gość
Głupie prowo

Gość gość
Kobiety sa ostrozne jesli maja rodziny bo boja sie,ze ktoras rozbije ich rodzine. Faceci sa samotni,licza ze znajda kobiete swego zycia. Nie jest to zle jesli obie strony sie zgadzaja na zwiazek, nie ma przymusu tylko wybor. Nic na sile. W ktora czesc uk chcesz jechac? Podaj maila. To ja pisalam 22:19:42.

Gość gość
pisze ci cały czas, idz do agencji pracy, po co pchasz sie na chate obcemu facetowi, szukasz wrazen chyba, dawno nie widzilaem takiej idiotki

Nie no... ja mam mu oddać pieniądze za bilet i inne tego typu atrakcje. Ale dopiero wtedy, gdy sama stanę na nogi.. Sama już nie wiem :O Napisałam ogłoszenie, dostałam czego chciałam, a teraz trzęsę portkami..

Gość gość
tez mysle ze to prowokacja, bez przesady nikt nie jest taki głupi, kazdy oglada wiadomosci

Gość gość
i dobrze...a Ty sie czasem niie bujnelas w nim?

Gość gość
mysle ze jestes pusta i leniwa dlatego szukasz jelenia ,jakbys szukala pracy to bys poszla po nia do agencji pracy , pa. nic tu po mnie

Gość anime boj
😭

Nazywajcie mnie głupią, jeśli tak bardzo chcecie... Koleżanko z godziny 22:34:40 - mogłabyś Ty mi podać swojego maila? Boję się upubliczniać mojego maila, żeby np. nie zobaczył, że coś takiego piszę na kafe..

Gość gość
Niekoniecznie. Znam takie opowiesci szczesliwie zakonczone tzn.ludzie tworzyli zwiazki,pobierali sie w taki sposob, zlych zakonczen nie slyszalam co nie znaczy ze takowych nie bylo a warto zawsze byc ostroznym.

Gość gość
odrobisz w naturze pewnie mial na mysli

Gość gość
81agawronska@gmail.com

21.05.14 [zgłoś do usunięcia] niedowierzająca taka jedna Powiedzial tez cos w stylu jaks odrobisz... To nie ja pisałam! Powtarzam: ktoś się podszył pode mnie, ja zaczerniłam nicka pt: NIEDOWIERZAJĄCA AUTORKA

Gość gość
powiedział jakoś odrobisz.. czyli chodzi mu o polerowanie berła etc :classic_cool:

Gość gość
no i dlatego wierzysz we wszystko co ci mowi... wyzalilas sie jak ci jest ciezko i ze nikt nie dba o ciebie wiec wiedzial jak cie podejsc

Gość gość
jezu dziewczyno nie moge ciebie czytac , jakbys miala 15 lat , napisal to napisal tamto,wiemy juzto. normalny facet nawet jesli szuka powiedzmy dziewczyny to znajduje ja w życiu codziennym tyw. nie musi szukac w internecie.

Gość gość
proste prowo :O

Gość gość
że ŻADNA Polka do mnie nie napisała.. Sami mężczyźni... to samo juz świadczy. że faceci ci chcą tylko jednego od ciebie. Wiesz, czego.... NAIWNYCH I GŁUPICH NIE SIEJĄ

Gość gość
tak, dokladnie, dosłownie tak zaczyna sie milion porwan, od wyżalenia sie na jakim s portalu ze nie ma sie pracy i chce sie jechac za granice

Gość gość
dziewczyno, nie ufaj nikomu. Nawet jesli facet nie ma zamiaru Cie sprzedac do burdelu( tam i tak jest juz duzo polek, ktore samowolnie sie godza na taka prace) to napewno jest samotny. Bedziesz jego utrzymanka, co w twojej sytuacji bedzie jesszcze gorsze bo bedziesz mu dawala d**y za przyslowiowy talerz zupy i nic nie odlozysz.

Gość gość
co Twoi rodzice na to? i ile masz lat?

O seksie rozmawialiśmy - wielokrotnie podkreślał, że niczego ode mnie nie oczekuje... Jeśli chodzi o spanie, to mam spać gdzie mi wygodnie - albo na materacu albo w łóżku. Decyzja będzie należała do mnie. Samotny facet.. Podobno w Anglii bardzo ciężko jest znaleźć partnera/partnerkę. Poza tym.. ten facet ma swoje dzieci, które poznam na lotnisku..

Gość gość
Coraz częściej giną osoby wyjeżdżające za granicę w poszukiwaniu pracy. Są oszukiwane przez nieuczciwych pośredników. Niekiedy padają ofiarą handlu ludźmi i są zmuszane do niewolniczej pracy. Kobiety trafiają do agencji towarzyskich, wiele osób przetrzymywanych jest w obozach pracy. to cytat z fundacji ITAKA

21.05.14 To o niczym nie świadczy, kobiety są mniej zaradne i żadna Polka nie przetrwa bez faceta za granicą, w Polsce zresztą też. :P Mają zaprosić do "siebie" kobietę której nawet nie znają? Co by na to powiedział facet który je utrzymuje? :classic_cool: