Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedowierzająca taka jedna

umiescilam ogloszenie i odzew byl niesamowity

Polecane posty

Gość gość
k***a dzieci m a , jakis staruch po rozwodzie , bedziesz darmowa nianka sprzataczka i kucharka za wikt i nocleg

Gość gość
na lotnisku to ty zostaniesz wsadzona w niewiadomo jaki samolot i nie wiadomo gdzie

Gość gość
no to czemu ci nie pomoze i nie zaprosi do niemiec? skoro jestes w takiej trudnej sytuacj to ja popros jesli jej sie tam wiedzie

Gość gość
gdzie tu byl temat dziewczyny, ktora przez ten portal poznala kogos kto rzekomo mial jej pomoc w znalezieniu pracy, final oczywiscie taki, ze wiele lat spedzial po wielu burdelach i osrzegala innych,

W ogóle to daj link do tego ogłoszenia, śmierdzi to ściemą i badaniem reakcji ludzi na nowy scenariusz do któregoś z paradokumentów. :classic_cool:

Gość gość
a masz jakis jego adres nr tel w razie gdyby rodzice chcieli ?

Gość gość
w****** cie nad morzem...czemu go poprostu nie zaprosisz do siebie zeby rodzina go poznala tylko od razu moze?

Aha, chodziło Ci o mój wcześniejszy post. Nie, nie jestem ślepy. W bajki też nie wierzę. :D Pzdr i spadam stąd. :classic_cool:

Mam wszystko - adres, numer telefonu, poznam jego dzieci na lotnisku, dokładnie mi opisał jak się do niego jedzie (na spontanie opowiadał, a ja śledziłam trasę na google maps - nie wiedział o tym), później mi podał adres.. zdjęcia z google maps się zgadzają, rozkład mieszkania - ma nietypowe, opis samochodu jaki posiada - mówił na samym początku, a później na google maps sprawdziłam.

Gość gość
a czemu nie przyjedzie z dziecmi do ciebie do domu tylko na lotnisku masz poznac?

Gość gość
Chcesz byc szmata to bardzo proszę. Jednej debilki w pl mniej. To sie nazywa SELEKCJA NATURALNA. SZEROKIEJ DROGI!

Gość gość
jakis moze rodzinny obiadek na poczatek..

On doskonale wie, że ma spotkanie z moją rodziną - na wstępie mu to oświadczyłam. Nie widzi w tym żadnego problemu. Czemu wyjazd nad morze? Sam stwierdził, że cały czas wyczuwa, że mu nie wierzę, nie ufam. Zaproponował wyjazd, żebym przekonała się, że normalny z niego facet. Poza tym doskonale wie o tym, że w momencie, gdy stanę na nogi, to wyprowadzam się od niego.. Moja siostra go słuchała, też nie nabrała żadnych podejrzeń. Z rodzicami przedyskutowałam sprawę - też zaufali. Nawet dziadek mi doradził, żebym mu zaufała.. Kuzynka kiedyś tak samo zrobiła i jest przeszczęśliwa..

Gość gość
skoro wiesz ze na lotmisku to nie bedzie spontan

Gość gość
kobiety czy ty rozum stracilas????!!!!

Gość gość
widze ze jestes zdecydowana wiec rob co chcesz...szerokiej drogi