Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasiadka z przeeciwka

ZNAJOMA SIE WYLASZCZYLA WYGLADA TRAZ JAK KurWA

Polecane posty

jestem w ciezkim szoku co zrobila ze soba znajoma.byla dziewczyna z nadwaga, zawsze w legginsach i tunikach, na plaskim obcasie, taka troche zapasiona szara myssza, ale pozradna i sympatyczna, taka fajna swojska osoba. ostatnio na przystanku jej nie poznalam, przeszlam obok, a tu jakas dziunia do mnie czesc. nie widzialysmy sie gdzies od lutego, moze marca...szczena mi opadla jakie k***iszcze z siebie zrobila. sucha jak szczur, doslownie ze 20kg mniej, wysolarowana, w szpilkach i w krociutkiej obcislej k***wskiej mini! boze jak mozna wyjsc na ulice ubrana nak d***** nigdy bym jej nie psoadzala o takie bezguscie.na szyi zloty lancuch, zrobione rzesy, makijaz, wlosy rude, widac ze swiezo po fryzjerze.wyglada teraz jak pustak. myslicie ze powinnam jej zwrocic uwage ze sie za kuso nosi?

hahaha, zazdrościsz jej ty su//ko, nienawidzę takich osób jak ty ku//rwo, teraz pewnie schudniesz z 10 kilo z tej zazdrości szmato

mam nadzieje że zdechniesz bo dla takich su//k jak ty nie ma tutaj miejsca na tym świecie, obyś zdechła szmato :classic_cool:

nie zazdroszcze bo faceci nie psy, na kosci nie leca. poprostu dziwnie mi sie zrobilo, bo z normalnej dziewczyny pzreobrazila sie w lachona emanujacego wulgarnym seksem...i jeszcze dziecko za reke prowadzi na szpilkach i w minisukience padaka

Gość gość
skoro ma teraz figure to niech sie nosi kuso :) nie Twoja sprawa, w koncu dziewczyna zaczeła zyc :)

Gość gość
ja całe zycie jestem za chuda i całe zycie mam powodzenie, mimo ze mam meza, własnie faceci lubia chude laski, a nie grube spasione lochy

myslicie ze gto mozliwe ze od marca jej tak wlosy uroslu za lopatki jak miala do ramion?czy pzredluzala?glupio mi bylo spytac a ciekawi mnie to

ale widać że szmata zazdrości, co, brak samooceny ? to zamiast wpier//dalać frytki albo wydawać na papierochy weź się za siebie a nie

che sasha ale wulgarny cham z ciebie...skad w tobie tyle jadu, zycie cie chyba nie rozpieszcza,wspolczuje,uroda i chudosc to nie wszystko, najwazniejsze co w glowie sercu i portfelu

i tak było widać od początku że prowo ale i tak mam nadzieję, że wytwór twojej literackiej wyobraźni zginie :classic_cool:

Gość gość
autorka zazdrosci, tyle w temacie

Gość gość
,uroda i chudosc to nie wszystko, najwazniejsze co w glowie sercu i portfelu *** własnie uroda i chudosc jest wazniejsza od tego co w portfelu

i czemu tak po mnie jedziesz nawet mnie nie znajac?zle to o tobie swiadczy.zrozum, po prostu z milej, normalnej dziewczyny stala sie taka...wyzywajaca, niedostepna wizualnie, bo po rozmowie widac ze nie zmineila charakteru, nadal jest mila i wesola.ale naprawde dziwnie to wyglada jak taka wyzywajaca dziewczyna idzie zdzieckiem za reke a kierowcy skrecaja za nia lby...to chyba nie wypada co nie?

Gość gość
Ja w liceum też byłam puszysta nie miałam koleżanek a teraz sex bomba , przefarbowałam włosy i wyglądam z***biscie :* muahh i mam najprzystojniejszego faceta na swiecie!

Gość gość
co Cie obchodzi czy włosy jej urosły czy je przedłuzyła?? widac ewidentnie ze zazdrość Cie zzera, bo az musiałas tu temat o niej załozyc :D

uroda i chudosc p[zreminie a to co w portfelu jest na dluzej. i sam jestes wytworem prowokacji czubie..ja nie mam schizofrenii w pzreciwneistwie do ciebie

Gość gość
to jest godne podziwu ze idzie zadbana matka z dzieckiem, a to ze ma miniówe nie znaczy ze jest wulgarna

zalozylam temat bo bylam ciekawa wasszych opinii czy to wypada czyu nie, moze ja jestem pzrewrazliwiona po prostu ale razi mnie takie cos.

podlug tego jak wygladala wczesniej a tego co jest teraz to uwierz mi, wyglada wulgarnie.wczesniej jakies stonowane, luzne ciuszki jakie pzrystoja matce, dziewczynie pzred 30,a teraz szpile , kusa zielona mini, plomiennie rude krecone dlugie wlosy jak dzidzia piernik odmladza SIE na sile jakby miala 20pare lat. na mtv a nie na ulice z dzieckiem

Gość gość
uroda i chudosc moze pozostac do starosci, a zawartosc portfela moze sie zmienic w kazdej chwili, ale pustak z Ciebie autorko, śmieszna jestes , normalnie zaraz zesrasz sie z zazdrosci o fajna sasiadke, pewnie jestes spasiona locha i próbujesz sobie wmówic ze taka locha jest fajniejsza niz sexy sasiadka, niestety grube baby sa oblesne

poza tym ja bym sie bala tak wychodzic wiadomo jak sie tak nosisz to trzeba sie liczyc z tym, ze faceci nagabuja a ona pzreciez z dzieckiem idzie i co nie boi sie o nie

Gość gość
jak byla szara mysza to zle, teraz jak o siebie zadbala to tez niedobrze, ogarnij sie dziewucho

Gość gość
z opisu wyglada ze sasiadka super sie ubiera i super wyglada, ma dopiero!! 30 lat i nie musi sie ubierac jak stara kwoka bo ma dziecko, juz sobie wyobrazam jak Ty autorko wygladasz :D

Gość gość
Autorko, jeszcze nie wiesz, że na kafe się nie wolno dziwić i zastanawiać, bo zaraz ci wytkną, ze "nie twoja sprawa i zazdrościsz"? Tu siedzi banda idiotów, którzy nie wiedzą, ze normalni ludzie myślą, bo oni widza tylko "JA i MOJE"

ma 27lat, to juz nie nastolatka wiec takie kuse ciuchy to sredni pomysl trzerba sie szanowac troche a nie robic na malolate majac dziecko co we wrzesniu idzie do szkoly

Gość gość
poza tym ja bym sie bala tak wychodzic wiadomo jak sie tak nosisz to trzeba sie liczyc z tym, ze faceci nagabuja a ona pzreciez z dzieckiem idzie i co nie boi sie o nie ***** rany ile Ty msz lat kobieto i chowałas sie w buszu ze masz staromodne myslenie???? miniówka i szpile to cos dziwnego??? chyba u Ciebie na wsi gdzie sie wychowałas

Gość gość
robi sie na małolate bo ubrała mini i buty na obcasie??? To chyba prowo albo spadłas z kosmosu

jestem z miasta, kochanie:) a mieszkamy obie na takiej dzielnicy, ze nazywana jest z powodu swej zlej slawy ''dzielnica cudow''.wiec domysl sie, co tu sie dzieje.