Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasiadka z przeeciwka

ZNAJOMA SIE WYLASZCZYLA WYGLADA TRAZ JAK KurWA

Polecane posty

Gość Zassa
Coo, to trochę przykre, że prowokacja została odkryta? A taka przednia zabawa była , co :D A tu pach, po zabawie ::)

Gość anusia0002324
WŁAŚNIE. Nasza posty napisaliśmy z 21 sekundowym odstępie. JAk chcesz dodać post to wtedy wyświetla ci sie okienko z tematem i można sprawdzić co do sekundy ;D

Gość anusia0002324
WŁAŚNIE. Nasza posty napisaliśmy z 21 sekundowym odstępie. JAk chcesz dodać post to wtedy wyświetla ci sie okienko z tematem i można sprawdzić co do sekundy ;D

Gość Zassa
A teraz napisałyśmy w odstępie 15 sekund :)

no, zaplacze sie na smierc:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D pzrez ciebie stracilam sens zycia:) probuj dalej, moze w koncu uda ci sie wykryc jakis spisek:D

Gość Zassa
Ale że autorka mierzy swoją miarą i pisze sama ze sobą, to jest przekonana, ze inni też tak robią. I po zabawie ha ha ha :classic_cool: 🖐️

Gość SILVANA BEYS
a ja wam powiem dziewczyny, ze grubym dziewczynom po schudnieciu zmienia sie charakter, i to wlasnie na taki k***wski.k***wski wyglad i k***wski charakter ida w parze.najpierw symaptyczna mila szara mysz a potem prowokujaca zdzira.tyle w temacie

Gość gość
Coś w tym jest! Miałam otyłą bliższą koleżankę, bardzo inteligentna, taka trochę metalówa. Jak schudła, to chodziła i się chwalila, że ma 2 f****ng friend i nawet na apele chodziła w krótkich kieckach z odsłoniętymi ramionami.

Gość gosc111111hahaha
te co schudly chwala sie jakby osiagnely nie wiem co wielkie mi halo zrzucic tluszcz

Gość anusia0002324
zresztą prowo po części się udało bo nabiło się 5 stron postów. Choć pewnie połowe napisałaś sama, a drugą połowe ja z Zassą :D Cieszysz się ? :) A teraz do lekcji, albo znajdż sobie jakąś prace bo od nieróbstwa już chyba poprzestawiało ci się w głowie i nie masz co robić w wolnym czasie tylko wymyślasz głupie prowokacje. Papa :) nie będę już pisać w temacie bo nie niepotrzebnie podtrzymuje ten wątek :O

Gość gość
zreszta chude laski na ogol wygladaja wulgarnie niepotrzebnie podkereslaja ta chudosc wyuzdanymi ciuchami i solara

Gość gość
wygladaja na tanie szmatki

Gość anusia0002324
oooo nikt nie pisał w temacie a tu nagle piszą 3 osoby w minutowym odstępie :D Trzeba PODKRĘCIĆ TEMAT :D sąsiadko----> czarna raylo---->batonie z lublina(haha)----->gościu---->gościu111111---->silvano beys Kurcze miałam nie pisać ale nie mogłam się powstrzymać :D Twoje pisanie z 10 nicków lub jako gość zrobiło się naprawde żałosne :)

Gość czarna rayla
niekoniecznie:) mozna się ubrac sexi ale z gustem, uwierz:) poza tym jak jest sie szczuplym to warto to podkreslac a nie ubierac sie w namioty

wez skocz z sianiem paranoi dziwna osobo

Gość Zassa
ha ha ha a autorka dalej się bawi, oj nudzimy się chyba dziś poważnie co ? dziecko w przedszkolu,a autorka zbija bąki na kafe

hahahahha moje dzieci juz chodza do szkoly tepa strzalo:D

Gość Zassa
Autorka cały czas ma nadzieję, że jednak ktoś się nabierze i podniesie jej ego pisząc "odczep się od szzupłej sąsiadki z płomiennymi rudymi włosami" :D

Gość anusia0002324
ooo UŻYŁAŚ SŁOWA PARANOJA po raz 4 :D

Gość gość
gosc111111hahaha te co schudly chwala sie jakby osiagnely nie wiem co wielkie mi halo zrzucic tluszcz - jak któraś ma problem z hormonami tj. tarczyca, jajniki itp czy innym spowalniającym metabolizm choróbskiem to tak, jest to wyczyn.

Gość gość
wiecie co, mam fajną figurę i jestem ładna (oprócz braku biustu co w ubraniu nie widać) ale noszę właśnie tuniki kolory czarny i szary i w ogóle bez szału bo już miałam serdecznie dość tego, że po przekroczeniu progu klatki wszyscy patrzyli na mnie spod byka ze mam np. ładną bluzkę (a gust mam dobry, potrafię znaleźć nawet w zwykłym ciuchu np. kolor który tak mi podkreśli skórę że inni się zesraają z zazdrości, aha nie noszę mini i cycków na wierzch nie wywalam bo ich nie mam). Nienawidzę jak ludzie się na mnie gapią w ten sposób, wcale starsze panie nie są te najgorsze, najgorsze są zapasione bezczelne gówniary z cellulitem na nogach z brzydkim ryjem z włosami do pasa, nie wazne że połamane i brzydkie, 0 odżywki 0 jakiegoś koloru, ważne że długie. Naprawdę ubieram się w burki typu oversize bo nie lubię się użerać, a jak potrzebuję coś załatwić to ludzie sa milsi.

Gość gość
jak sie jest chorym to sie i tak nie schudnie nie ma bata

Gość gość
to prawda,ze najgorsze sa zapasione gowniary, zawsze patrza na mnie z nienawiscia zauwazylam to juz dawno.ale ja sie nie pzrejmuje i chodze w sexy ciuchach, lubie jak faceci sie za mna ogladaja. a malolatkom niech szczena opada.mam juz 25 lat, ale wygladam na mniej, nie czuje sie wcale staro, ale mam juz jakies tam zyciowe dosiwadczenie, wlasna kase, wyrobiony styl.i to rzeczywiscie budzi niechec zazdrosnych dziewczynek.

Gość gość
też wygladam młodo choć mam juz te 26 lat i przez to złudzenie niektórym się wydaje że mogą mi na głowę wejść, że mogą mnie pouczać, miałam też problemy w pierwszej pracy przez normalny ubiór i normalny makijaż (tusz + eyeliner) niestety musze się dostosowywać do brzydkiego społeczeństwa w małych miejscowościach tak jest, nawet koleżanki miałam zawistne i to takie które też były niczego sobie i chodziły jak chciały to mimo wszystko mi zazdrościły, umawiam się ze szmatą przykładowo a ta 20 minut przed wyjściem że coś jej wypadło, za to co dzwoni innym razem z samego rana że na g**** musi sie spotkać, albo równo po pracy czegoś chce. Wszystko po to żebym gorzej wyglądała od niej, na szczęście to już przeszłość, wolę nie miec żadnych znajomych niż tańczyć jak mi zagrają

Gość gość
Nie były to sytuacje jednorazowe, szmatkom z zazdrości odbija a później u psychiatry sie leczą, bo zawiść wpędza je w chorobę psychiczną, choć z jednym się zgadzam tym które schudły palma odbija, pokazują swoje wredne sucze oblicze, wydaje im się że moga miec każdego i są podwójnie zawistne, uważają że skoro schudły to wszystko im się należy

Gość Emily5568
to prawda,ze najgorsze sa zapasione gowniary, zawsze patrza na mnie z nienawiscia zauwazylam to juz dawno.ale ja sie nie pzrejmuje i chodze w sexy ciuchach, lubie jak faceci sie za mna ogladaja. a malolatkom niech szczena opada.mam juz 25 lat, ale wygladam na mniej, nie czuje sie wcale staro, ale mam juz jakies tam zyciowe dosiwadczenie, wlasna kase, wyrobiony styl.i to rzeczywiscie budzi niechec zazdrosnych dziewczynek. x To fakt,najgorsze sa te tepe (niestety) malolaty,ktore nie moga sie z tym pogodzic,ze jakas laska moze byc ladniejsza od nich :D Wtedy dopiero stroja fochy,ale ja to olewam :)

Gość gość
wydaje im się że moga miec każdego i są podwójnie zawistne, uważają że skoro schudły to wszystko im się należy. -->Np. twój facet, twoja praca. Znam to. Odchudzone grubaski robią się chciwe, z resztą obżarstwo to też forma chciwości gdybym się głębiej nad tym zastanowić to ma sens.

Gość gość
w górę