Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasiadka z przeeciwka

ZNAJOMA SIE WYLASZCZYLA WYGLADA TRAZ JAK KurWA

Polecane posty

Gość Czarna rayla
hahahhaahha jak to czytam to nie moge przestać się śmiać:) jakbyśmy się normalnie znały, ale ja nie mam takich zawistnych koleżanek:)podobna sytuacja, ja od początku lutego zrzuciłam 18kg, teraz ważę 50kg, noszę krociutkie szorty, minióweczki i szpilki:)i owszem, chodze do solarium, bo wreszcie mam takie ciało, o jakim marzyłam:) i nie pzrejmuję się, co wypada, a co nie, kiedy idę z corcią za rękę. wyglądam młodziej, fakt, ale jak się komus nie podoba to jego problem:)

Gość FACET PATRZĄCY
ale jaja się bazyle pokłociły

Gość gość
Czarna nosisz, bo w końcu możesz:) Proste.

Gość Zassa
"co najwyzej sama se wloz mini jak masz co pokazac ale z taka waga raczej nie polecam" wg ciebie osoba z BMI 23.5 nie ma prawa nosić mini? :D

Gość Czarna rayla
i g***o mnie obchodzi, ze zielona sukienka byc moze wygląda wulgarnie przy moich rudych włosach, hahhahahaa:D:D:D

Gość gość
przecież 27 lat to jest młoda laska. Właśnie powinna się stroić a nie szykować się do trumny. Poza tym wcale nie jest powiedziane, że ona teraz zawsze tak biega w szpilkach i w mini kiecce. Do tego dalej jest miła i sympatyczna.

Gość Zassa
PELIKANY Myślę, że autorka pisze o sobie - schudła i zaczeła ubierać miniówy i głupio się z tym czuje i tu szuka pocieszenia. Na 10000000000 % nie jest to historia jakiejś tam sąsiadki, bo by tak nie podkreślała, że mimo płaskiego brzuszka ma cycki i wygląda młodziej usmiech.gif

Gość gość
ja nie rozumiem, fajne laski maja ubierac czarne i szare ciuchy, spodnice do kostek bo takie pasztety jak autorka zdychaja z zazdrosci?? w zyciu :D

Gość anusia0002324
hahhaa CZARNA RAYLA może to twoja koleżanka ;) jak pisałam wcześniej-ludzie piszą różne głupoty których nigdy by nie powiedzieli ;)

Gość Czarna rayla
dokladnie.jak bylam wielorybem, to podobnie jak znajoma autorki mykałam w tunikach - namiotach, getrach, swetrach i innych burkach. Teraz to nawet bluzki przed pępek zdaża mi się zakładać, a co. zasłuzyłam, osiągnęlam cel i dobrze mi z tym. a zazdrośc rzeczywiscie widzę, ostatnio babka w sklepie z fralszywą troska zapytala czy to prawda, ze ciezko choruję:D:D: dobzre mi zycza, nie ma co:D

Gość Zassa
i nie podkreślałaby, że dalej jest miła i sympatyczna - to jasne jak słońce, że pisze o sobie - tzn w jej mniemaniu - schudła i uważa się za mega laskę i sądzi, że jej wszyscy zazdroszczą i tak to też napisała - niby z perspektywy zazdrosnej sąsiadki by się pocieszyć. Myślcie trochę ludzie bo takie banalne prowo a Wy się wysilacie ;)

Gość FACET PATRZĄCY
polskie szmaty mendy rozr****ne , prostytutki się na forach wzajem tytulują

Gość Zassa
Autorka czuje taką ekscytajcę jak Czarna rayla i stąd ten temat. Tyle że napisany pod przykrywką wrednej obgadującej sąsiadki żeby uzyskać na swój temat pochlebne opinie - a Wy się łapiecie na to, dzieci.

wszedzie sie doszukujecie prowokacji paranoicy.co juz nie mozna sie podzielic wlasna opinia na czyjs temat?lubie ja, wiec zauwazam ladne rzeczy i zalety, ale ze zwulgarniala to tez widze i wolno mi o tym mowic proste

Gość anusia0002324
szczerze to też podejrzewam PROWO. Kiedy napisałam do autorki tematu że jej koleżanka może to przeczytać i zorientować się że o nią chodzi to nagle pojawiła się CZARNA RAYLA. Oczywiście TO TA SAMA OSOBA. trzeba podkręcić temat ;)

poza tym ja nie mam potzreby spuszczac sie nad swoja figura i szukac poklasku, bo jestem normalna, ani gruba, ani chuda i nie robie z siebie na sile lachona z disco polo po solarium bo nie mam kompleksow.

Gość gość
tyle ze ona nie zwulgarniała, mini to nie wulgarny ubiór :D pewnie w zyciu nie miałas na sobie mini i szpilek stad ten szok :D

Gość gość
Autorko lubisz ją? Z tego co piszesz, to chyba tak. To olej jej wygląd tak jak wcześniej i patrz na wnętrze. Jej przejdzie. Tak jak pierwsza fascynacja nową kiecką. :)

Gość anusia0002324
o czarna rayla przelogowała się już na sąsiadka z przeeciwka :)

Gość Zassa
Faktycznie, Czarna rayla to autorka buaahah

Gość Czarna rayla
o matko weszłam na ten temat, bo mam podobnie, szwagierka mi ostatnio powiedziała, że trochę przesadzam ze zmianą stylu. Myslicie, ze teraz na wiosnę mało kobiet ma podobną sytuację?Ja uważam, że bardzo dużo, popatrzcie na ulicach, jak my, Polki, piękniejemy na lato:)

Gość gość
masz normalna wage, ale normalna nie jestes, widac ze jestes taka szara mysz, bez urody, bez fajnego ubioru i nie mówie o mini

Gość baton z lublina
a ja znam te obie kobitki chyba.Kojażę po opisie o kogo chodzi hehehehe.i dzielnica cuduw tez sie zgadza

Gość gość
prowo nie prowo, ale owe prowokacj***ardzo ładnie obrazują co w ludziach siedzi. I jest wiele takich "sąsiadek", które znajdą powód do krytykowania. A to, że zaniedbana i mąż poszuka ładniejszej, a to że się wystroiła i wygląda wulgarnie, a to a tamto.

Gość Zassa
Widać, ze o sobie pisze: 1."myslicie ze gto mozliwe ze od marca jej tak wlosy uroslu za lopatki jak miala do ramion?czy pzredluzala?glupio mi bylo spytac a ciekawi mnie to" 2. "po rozmowie widac ze nie zmineila charakteru, nadal jest mila i wesola" 3. " plomiennie rude krecone dlugie wlosy" 4. "cieniutka jest jak trzcinka, zero brzucha i tylko cycki stercza" 5. "chociaz cycki jej zostaly" EWIDENTNIE PISZE O SOBIE

Gość gość
ale.jestes wiesniara az szkoda gadac:O no i co z tego? jej zycie niech robi co chce. A ty jak typowa wiesniaczka musisz ja obgadac i natworzyc teorii jakia to ona dzifkarska i pusta laska. Zajmij sie soba a nie zazdrosc

ciekawe co byscie wy powiedzialy jakby wasze kolezanki wygladaly tak jak pani przy drodze milo by wam bylo?nawet kwas z taka isc ulica

Gość Zassa
O Kimś w złości napisałaby np "rude kudły" a nie "płomiene długie włosy" hahhaha Pisze o sobie jest w eksyctacji i wszędzie szuka poklasku

Gość gość
gdyby moja kolezanka przeszła taka przemiane byłabym zachwycona i poszłabym z nia na zakupy po mini i szpilki, a Ty jestes jakas chora

Gość gość
TAAAAAAAAAAAA i od marca schudla 20 kg,pukni sie w czolo i jak ci sie nudzi idz na spacer 1/10