Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasiadka z przeeciwka

ZNAJOMA SIE WYLASZCZYLA WYGLADA TRAZ JAK KurWA

Polecane posty

Gość Zassa
Autorko nie pogrążaj się już. Grautuluję schudnięcia ale po co takie prowokacje ??

Gość Zassa
PŁOMIENNE DŁUGIE WŁOSY . STERCZĄCE CYCKI. PŁASKI BRZUCH. zrozumcie pelikany że ona o sobie pisze a nie się podniecacie wyimaginowaną wredną sąsiadką.

jakbym jej nie lubila tobym pisala kudly,kudlow nie ma, tylko naprawde ladna fryzrke.krytykuje co jest do krytykowania a co ladne to tez pochwale, nie jestem wredna pipa.wlosy miala zawsze ladne a ty sie nie baw w domoroslego psychologa i niesiej teorii spiskowych bo jestes smieszna:D to moja dobra znajoma wiec niby czemu mam zle o niej pisac. po prostu jestem zszokowana niekorzystna pzremiana osobym, ktora kiedys miala elegancki styl am teraz zmienila go na wies hula i tanczy/ burdel

Gość Zassa
jak się kogoś lubi to się nie pisze o nim "ku...iszcze, lachon" napisałaś tak dla podkręcenia atmosfery. Hmm nagle znikła czarna rayla :D

Gość gość
dobra znajoma i tak jej obrabiasz d**e?? nie zasługujesz na miano dobrej znajomej

Gość gość
sasiadka z przeeciwka ciekawe co byscie wy powiedzialy jakby wasze kolezanki wygladaly tak jak pani przy drodze milo by wam bylo?nawet kwas z taka isc ulica xxxxx nic bysmy nie powiedzialy bo to nie nasz problem niech nawet nago chodzi. A Ty jak sie wstydzisz za kogos to jestes jeszcze smieszniejsza niz na poczatku wygladalo:-D Nie obchodzi mnie ubior nic a nic w nosie to mam

nie wiem czy schudla 20kg czy 25 czy 10n bo jej nie pytalam.nie widzialam jej od zimy, bo wrocilam z Niemiec w zeszlym tygodniu.wyglada jakby bylo jej polowe mniej i tyle. i wszytsko super tylko po co robic z siebie ''tania suke''jak mozna sie stylowo ubrac i stosownie do wieku i statusu. jej facet to typowy dresiarz, lysy leb, lancuch i ona sie teraz najwidoczniej dopasowala style do neigo.bylysmy razem na uczelni, to nosila normalne, eleganckie ciuchy a teraz mega kicz.poza tym solara nie pasuje do takich rudych czerwonych wlosow.raczej.

Gość gość
kolesie lubia chude laski,sorry,mozesz sie pocieszac ale tak jest..szczuple sa po prostu w wiekszosci atrakcyjniejsze

Gość Zassa
jejuu a pelikany dalej odpisują na zaczepki "wrednej sąsiadki"

Gość Zassa
już nie długich płomiennych a rudych czerwonych? :D gdzie czarna rayla? nie nadążasz z pisaniem na 2 nickach?

Gość mala madzia ze wsi
To prawda, faceci nie lubia zapasionych kobiet. najlepsze jest szczuple, opalone cialko. I nic tu wlosy nie maja do rzeczy.Rudym kobietom tez pasuje opalona sk,ora a nie takie bladziochy.

Gość anusia0002324
ooo sasiadka z przeeciwka----------> czarna rayla zaczyna się tłumaczyć ;)

ale paranoiczka z ciebie zassa do czego sie jeszcze przyczepisz?:D:D:D bawi mnie twoje spiskowe podejscie fdo dziejow swiata. pewnie jestes pzrekonana o zamachu smolenskimj hhehhehe

Gość anusia0002324
hahah w zamach spoleński nie wierze. Czy PARANOICZKA to twoje ulubione słowo? Bo powtarzasz juz go bodajże 3 raz :D

Gość Zassa
Czarno na białym widać, że piszesz o sobie :) Tylko dziwi mnie, że tyle ludzi się na to łapie, gdy to rak ewidentnie widać - chyba, że trochę sob ie poodpisaywałaś :) Bo aż ciężkie do uwierzenia , że ludzie się łapią na tak denne prowo

o, zapomnialas sie pzrelogowac zassa:d nie mierz wszytskich swoja miara, kazdy sadzi wg siebie jak widac ahhahah

Gość Zassa
Nie piszę z dwóch nicków jak Ty :) Zresztą niemożliwe jest napisanie dwóch postów w ciągu tej samej minuty, a dokładnie odstępie 24 sekund, myśl trochę :)

Gość anusia0002324
*smoleński KAżdy kto ma troche oleju w głowie zauważy że logujesz się na 2 nickach... Kiedy To zauważyłam to nagle CZARNA RAYLA przestała tak ochoczo pisać w temacie :D

Gość gość
nastepnym razem jak wrocisz z Niemiec to zainwestuj w siebie szara myszo i nie zazdrosc

Gość Zassa
Carna Rayla odezwij się :) :D co to zamilkłaś?

nie jestem szara mysza, ale nie potrzebuje farbowac lba i spalac sie na ffrytke, by dobzre czuc sie w sowim ciele:)

Gość Zassa
anusia0002324 -dokładnie tak, aż dziwne, że ja się od razu nie zorientowałam, że to ta sama osoba heheh

Gość Zassa
sąsiadka Ty już nie pisz porposzę czarną raylę o opwowiedzenie o swojej cudownej przemianie i o tym jak to sąsiedzi jej zazdrosczą płaskiego brzucha, stercząych cycków i płomiennych długich włosów

wiesz, zal mi ciebie.jak ty zyjesz zmagajac sie co krok z taka mania pzresladowcza?myslisz, ze wszyscy tylko kombinuja jak tu robic proowkacje i spiski?hahahahha

Gość anusia0002324
haha zassa nie wiedziałam że sąsiadka-------------> czarna rayla będzie podejrzewać że jesteśmy jedną osobą. SĄSIADKO kłamstwo ma krótkie nogi :D Ja w przeciwieństwie do ciebie nie pisze z różnych nicków co MOŻNA ŁATWO SPRAWDZIĆ BO O 10.27 NAPISALIŚMY W ODSTĘPIE 21 SEKUND ;)

Gość Zassa
autorka mierzy nas Asiu swoją miarą :) Co ciekawe, posty sąsiadki a czrnej rayli ani razu nie zostały napisane w tej samej minucie :)

wasze tez nie:d ja pierdziu, jakie wy analizy strzelacie hahah:D:D:D najlepiej porownac ip, wiesz zassa?:D:D::D:D:D

Gość Zassa
nasze co najmniej 2 razy zostały napisane w tej samej minucie - raz w odstępie 24 sekund, drugi raz w odstępie 21 sekund :) A Twoje i Twojego drugiego wcielenia już niestety nie ;)

Gość Zassa
Nie trzeba porównywać IP, to widać czarne na białym że Ty = czarna rayla = baton z lublina

nie bede udowadniac, ze nie jestem wielbladem, wierz sovbie w swoje urojenia, na zdrowie:), nie zależy mi:)